Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk stærk lærer til Ægirskolens dagbehandling

Ægirskolen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-03-2023
Kontakt
Ægirskolen
Bragesgade 8D
2200 Kbh N
Tlf
31417529
Web
Kontakt
Michael Clausen
Tlf
31417529
Bragesgade 8D
2200 Kbh N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-03-2023
Udløber
27-03-2023
Kviknummer
LJA-84601100
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lærer, Specialpædagogik

Nyopstartet dagbehandlingsskole på Nørrebro udvider, og derfor søger vi en dygtig, engageret lærer til en fast stilling.

Er du uddannet lærer? Brænder du for at gøre en forskel for børn med personlige og sociale vanskeligheder?
Er du konsekvent, pålidelig og tydelig, men samtidig tryghedsskabende og tillidsvækkende?
Er du relationsstærk og dygtig til klasseledelse?
Er du som person fleksibel, nysgerrig og udviklingsorienteret?
Så hører vi rigtig gerne fra dig hurtigst muligt.


Ægirskolen er et privat, nyopstartet dagbehandlingstilbud, som tilbyder undervisning og socialpædagogisk behandling til børn og unge, der af faglige, personlige og/eller sociale årsager ikke kan rummes i folkeskolen. Vi fokuserer på at hjælpe børn og unge til at kunne begå sig socialt, få en uddannelse, acceptere sig selv og deres baggrund og i det hele taget magte tilværelsen og mestre livet.

Fælles for målgruppen er et behov for et overskueligt, struktureret undervisnings- og behandlingsmiljø.
Eleverne kommer som regel fra folkeskolen eller gruppeordninger, hvor de ofte har oplevet nederlag og følt sig forkerte. Som følge deraf har mange af eleverne problemer med deres selvværd og selvbillede, og vi oplever ofte børn med voldsom vrede eller selvdestruktiv adfærd, når de begynder på Ægirskolen. Problemer med at indgå konstruktivt i sociale kontekster og/eller et lavt fagligt niveau er også mange gange kendetegnende for de elever, vi modtager. Størstedelen af eleverne er således normaltbegavede børn/unge, der kæmper med indlæringsvanskeligheder og adfærdsproblemer, hvilket ofte kan føres tilbage til psykosociale årsager.

Vi har lige nu plads til 30 elever i alderen 6 til 17 år. Eleverne er fordelt i mindre klasser med højst seks elever i hver, og hver klasse har tilknyttet et fast lærerteam (lærere og socialpædagoger), som følger dem gennem hele skoledagen. Dette skaber, sammen med faste daglige rammer, et struktureret og trygt miljø for eleverne. I elevgruppens og klassernes sammensætning tager vi højde for eventuelle diagnoser, fagligt niveau, sociale færdigheder, individuelle problemstillinger og særlige behov.

I alle vores aktiviteter vægter vi tryghed, troværdighed, tætte pædagogiske relationer, anerkendelse og samarbejde højt. Vi sætter en ære i at gøre eleverne klar til livet efter folkeskolen med alt hvad det indebærer. Det betyder at vi underviser og træner vores elever i at være selvhjulpne, kunne begå sig i forskellige sociale sammenhænge og at være hovedpersonen i eget liv, samtidig med at vi tilbyder fuld fagpakke i folkeskolens afgangsprøve. Vi tilrettelægger en målrettet, individuel og motiverende undervisning med udgangspunkt i den enkelte elevs faglige niveau, interesser og kompetencer.

Ægirskolen blev opstartet som Københavns Dagbehandlingsskole i 2020, men ændrede navn til Ægirskolen efter sommerferien i 2022. Vi er en tæt gruppe på 15 ansatte, som er kendetegnet ved engagement, omsorg og innovation, og vi glæder os til nye kolleger.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Arbejdstiden er fortrinsvis i tidsrummet kl. 8.00 til 14.00 med mandag som fast mødedag til kl. 16.00.

 

Vil du vide mere?

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til skoleleder Michael Clausen på telefon 31 41 75 29 eller Michaelc@aegirskolen.dk.

Er du interesseret i en stilling hos os, ser vi gerne, at du tager kontakt til Michael for et uformelt besøg på skolen inden en eventuel samtale.

Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2023 eller hurtigst muligt.

 

Frist

Mandag d. 27. marts 2023.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Ægirskolen
Bragesgade 8D
2200 Kbh N
Tlf
31417529
Web
Kontaktperson
Michael Clausen
Tlf
31417529
Adresse
Bragesgade 8D
2200 Kbh N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-03-2023
Udløber
27-03-2023
Kviknummer
LJA-84601100
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lærer, Specialpædagogik
Beliggenhed