Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk it-vejleder til Campus Holstebro

VIA University College

Holstebro, Vestjylland

Indrykket
15-07-2019
Kontakt
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N
Tlf
87550000
Web
Kontakt
Peter Nordestgaard
Tlf
87 55 12 18
Hedeager 2
8200 Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-07-2019
Udløber
14-08-2019
Kviknummer
LJA-74333171
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
It/teknologi/medier

Er du optaget af nye læringsformer med it, har VIA University College en spændende stilling som pædagogisk it-vejleder på VIAs campus i Holstebro.

 

Ansættelsen er i IT og Digitalisering, der er VIAs it-afdeling.

 

Dine opgaver

 

I VIA ønsker vi digitalt attraktive, tidsvarende og eksperimenterende uddannelsesmiljøer. Vores ambitioner er beskrevet i VIAs strategi, der findes her http://www.via.dk/om-via/organisation.

Nøgleord for den udvikling er bl.a. makerspaces, augmented reality, virtuelle samarbejdsplatforme, læringsplatform og udvikling af netbaseret undervisning.

 

Som pædagogisk it-vejleder er det din opgave at hjælpe med at realisere ovenstående. Du bliver en del af et team, der arbejder med såvel tekniske som pædagogiske it-opgaver til medarbejdere og studerende på VIAs adresser. Opgaverne løses med udgangspunkt i de standarder, der er aftalt i VIA mht. teknologier.

 

Din opgave bliver bl.a. at understøtte undervisernes anvendelse af VIAs læringsplatform, udvikling af digitale undervisningsmaterialer samt medvirke til den generelle kompetenceudvikling af VIAs medarbejdere samt indførelse af nye læringsteknologier.

 

Den ideelle kandidat har følgende kompetencer:

  • En professionsuddannelsesbaggrund som fx sygeplejeske, lærer, ingeniør, bygningskonstruktør eller tilsvarende. Du har brugt din uddannelse og har derigennem oparbejdet erfaring med undervisning og anvendelse af teknologi inden for din profession
  • Du har suppleret din uddannelse med en overbygning inden for it fx Master i IT og Læring eller tilsvarende
  • Du kan formidle teknologier og sætte anvendelsen af dem ind i en didaktisk sammenhæng
  • Evne til både at arbejde selvstændigt og som et del af et team af kolleger, der ikke nødvendigvis er tæt på dig i hverdagen, da VIA dækker et stort geografisk område.
  • Dine it-kompetencer i forhold til anvendelsen af programmer og hardware er kendetegnet ved, at du undersøger nye teknologier, anvender dem professionelt og glæder dig over nye versioner med nye funktioner. Du har desuden viden om tekniske begreber som DNS, IP-adresser og firewalls.
  • Erfaring med deltagelse i projektarbejde og gerne på et højt niveau, hvor du fx har haft ansvaret for at gennemføre kompetenceudviklingsprojekter.
  • Du skal have gode evner i skriftlig og mundtlig kommunikation på dansk samt gode sprogkundskaber i engelsk.

Vi tilbyder

En hverdag tæt på brugerne og uddannelserne i VIA med meget varierede opgaver af både teknisk og didaktisk karakter. Opgaverne løses ofte i samarbejde med fagligt dygtige kolleger. 

 

Om VIA IT

 

VIA IT fungerer dels som it-afdeling for VIA University College, dels som it-afdeling for DMJX samt en række ungdoms- og erhvervsuddannelser i Midt- og Nordjylland. Samlet set servicerer VIA IT ca. 60.000 brugere fordelt på 45 adresser. Der er ca. 100 personer ansat i VIA IT. 

VIA IT leverer en bred vifte af pædagogiske og tekniske it-løsninger.

 

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingerne er på fuld tid og ønskes besat pr. 1. oktober 2019

 

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag. 

 

Er du interesseret?

Din ansøgning skal indeholde dokumentation for erfaring med undervisning, it-kendskab samt uddannelsesbaggrund. Dokumentation vedlægges som PDF-dokumenter.

 

Du vil arbejde med opgaver, der går på tværs af VIAs adresser og uddannelser, så du må forvente, at der forekommer arbejdsdage på en af VIAs andre adresser. Derfor skal du være i besiddelse af kørekort samt være villig til at bruge egen bil.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Teknologi og læring Peter Nordestgaard på tlf. 8755 1218 - alternativt it-chef Mads Konge Nielsen på tlf. 8755 1215.

 

Ansøg stillingen via vores online rekrutteringssystem på VIAs hjemmeside.

 

Vi skal have din ansøgning senest 14/8-2019.

 

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 34.

 

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger.

 

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N
Tlf
87550000
Web
Kontaktperson
Peter Nordestgaard
Tlf
87 55 12 18
Adresse
Hedeager 2
8200 Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-07-2019
Udløber
14-08-2019
Kviknummer
LJA-74333171
Jobtype
Fuldtid
Fag
It/teknologi/medier
Beliggenhed