Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk-faglig leder evt. souschef til Søndermarkskolen, Frederiksberg

Søndermarkskolen

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
18-01-2023
Kontakt
Søndermarkskolen
Hoffmeyersvej 32
2000 Frederiksberg
Tlf
38210950
Kontakt
Leif G. Bjarning
Tlf
3821 0950
Hoffmeyersvej 32
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-01-2023
Udløber
10-02-2023
Kviknummer
LJA-84438748
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Øvrige Job

Vi søger en pædagogisk-faglig leder evt. souschef til en fantastisk skole, hvor grundværdierne er dannelse, fællesskab og nærvær, hvilket både afspejles i vores dagligdag men også i vores mange traditioner. Der bliver blandt andet sunget morgensang, afholdt koncerter og mange andre fællesarrangementer i løbet af året. Vi lægger vægt på at være skole for alle og på at danne og uddanne alle børn bedst muligt. Vi har højt til loftet, vægter kreativitet og glæde i hverdagen, og vi stræber efter at skabe gode fællesskaber for såvel børn som medarbejdere.

Vores nye pædagogisk-faglige leder på Søndermarkskolen skal sammen med et team af både erfarne og nye kræfter i ledelsen føre skolen videre ind i fremtiden. Vi håber, at du kan begynde hos os den 17. april eller senest 1. maj 2023.

Ledelsen på skolen består af en skoleleder, en administrativ leder, to pædagogisk-faglige ledere med ansvar for undervisningen for 1.-5. kl. og 6.-9. kl., samt to pædagogisk-faglige ledere med ansvar for henholdsvis SFO/Børnehaveklasse og klub.

Den præcise fordeling af opgaver og ansvar besluttes i ledelsesteamet, når den nye leder er ansat. Men du kan som minimum forvente at skulle have ansvar for en afdeling på skolen, for en række udviklingsprojekter samt evt. at skulle være stedfortræder for skolelederen alt efter erfaringsgrundlag. Sidstnævnte indebærer bl.a. medansvar for og engagement i personalesager, økonomistyring, samarbejdet med skolebestyrelsen, opgaver i og med det fælles skolevæsen i kommunen samt strategi og vision for skolen.

Du forventes, at

 • have interesse og flair for ledelse ledelseserfaring er ikke et krav
 • have en ledelsesstil præget af tillid, dialog, samarbejde og delegering, ligesom du skal evne at bevare overblikket og prioritere i en travl hverdag
 • have en lederuddannelse eller have lyst til at få det
 • have en god dømmekraft, er robust og ved, hvornår der søges hjælp og sparring
 • håndtere komplekse problemstillinger og konflikter professionelt
 • kunne lytte, kommunikere, engagere, inspirere og tør tænke nyt med behørig respekt for det eksisterende
 • have en åben, nærværende og anerkendende tilgang til medarbejdere, børn og forældre, og tro på at inddragelse og medansvar giver de bedste resultater
 • have idéer til og erfaring med at fremme trivsel og arbejdsglæde
 • arbejde systematisk og vedholdende. Du er en afslutter såvel som en igangsætter
 • kunne være med til at sætte mål, rammer og retning for skolen via en aktiv og nærværende sparring med skolebestyrelse, ledelsesteam og medarbejdere
 • brænde for pædagogisk udvikling og have visioner for, hvordan skolen sikrer, at alle børn lærer så meget som de kan via en varieret, motiverende og engagerende skoledag. Du vil både uddannelse og dannelse
 • fremtræde med en naturlig autoritet, være synlig og tydelig, hvile i dig selv og være god til at opbygge og vedligeholde relationer.
 • ville indgå i ledelsen af såvel Søndermarkskolen som det samlede skolevæsen med humor, energi, faglighed og ambitioner.
Vi er i opstartsfasen med udfoldelsen af Frederiksberg kommunes nye vision: Fremtidens skole 2030 og de 7 børneløfter. Se mere på https://www.frederiksberg.dk/sites/default/files/2022-04/fremtidens-skole_rev_2022_12_tilgaengelig.pdf og https://dreambroker.com/channel/1mx1uuj4/7331lj8k

Vi kan tilbyde et arbejdsmiljø med:
 • en mentorordning for alle nyansatte ledere i skoleafdelingen på Frederiksberg
 • fagligt stærkt og kollegialt fællesskab med høj trivsel
 • en udviklingsorienteret arbejdsplads med fokus på livsduelighed
 • øje for det gode læringsmiljø
 • gode muligheder for sparring såvel om det faglige som det praktiske
 • et velfungerende samarbejde med kollegaer på tværs af faglighed
 • en anerkendende ledelse der arbejder i dialog, bakker op, og hvor humor spiller en vigtig rolle
 • en smuk by-skole med mange fællesskabende traditioner og god plads til ude-undervisning 
Livsduelighed og trivsel hos både elever og personale er i højsædet. Vi har fokus på et godt læringsmiljø, målrettet undervisningsdifferentiering og solid faglig, social og personlig udvikling hos alle børn. Der arbejdes blandt andet med aktionslæring, CL-strukturer, inkluderende processer, bevægelse og variation i undervisningen samt klasseledelse. Som noget nyt har vi de seneste to år arbejdet struktureret og systematisk med Co-teaching i klasser, hvor der er både almen- og visiterede elever. Dette vil vi på sigt udbrede til alle vores klasser, hvor der er to-voksne i undervisningen.

Søndermarkskolen er en dejlig folkeskole, som ligger et skønt og spændende sted på Frederiksberg, hvor borgere fra alle samfundslag og kulturer mødes og skaber et berigende lokalmiljø. Skolen ligger også tæt på Søndermarken, Frederiksberg Hallen og boldbaner samt ZOO.

Søndermarkskolen er 3-4 sporet med cirka 770 skønne elever (heraf ca. 30% flersprogede elever), fordelt på 3-4 spor i almenklasser og et specialspor (for børn med generelle indlæringsvanskeligheder). Der er 70 lærere samt 40 pædagoger fordelt i skole, SFO og Klub. Der er et solidt kollegialt fællesskab både professionelt og socialt, som samtlige dygtige og engagerede medarbejdere bidrager til med hver deres. Vi har til sidste skoleår indgået en samarbejdsaftale med FCK, således at alle deres elitefodboldspillere på 7.-9. årgang går på vores skole fordelt på alle klasserne på årgangen.

Det er ønskeligt, at du kontakter skolen og evt. aftaler et besøg, før du søger stillingen. Du kan kontakte skoleleder Leif Bjarning eller pædagogisk leder Lene Gjøl på tlf. 3821 0950. Du kan læse mere om skolen på sondermark-skolen (aula.dk)
 
Ansættelsesvilkår og -proces
Vi ser gerne, at vores nye pædagogisk-faglige leder tiltræder mandag den 17. april eller senest 1. maj 2023.

Ansøgning vedlagt CV (gerne med foto), eksamensbeviser og evt. referencer modtages elektronisk via nedenstående link, senest fredag den 10. februar 2023 kl. 09:00.
Samtaler gennemføres den 20. og 27. februar.

Ansættelse sker som udgangspunkt på overenskomstvilkår jf. ledere i folkeskolen.
Vi gør opmærksom på, at inden ansættelse kan finde sted, indhentes der en §36 straffeattest (børneattest) samt en almindelig §11 straffeattest.

 
Frederiksberg Kommunes ledelsesgrundlag sætter en tydelig retning for god ledelse. Læs om de grundlæggende værdier for god ledelse og de tre centrale spørgsmål, som alle ledere i Frederiksberg Kommune skal arbejde med.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Søndermarkskolen
Hoffmeyersvej 32
2000 Frederiksberg
Tlf
38210950
Kontaktperson
Leif G. Bjarning
Tlf
3821 0950
Adresse
Hoffmeyersvej 32
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-01-2023
Udløber
10-02-2023
Kviknummer
LJA-84438748
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Øvrige Job
Beliggenhed