Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk fagkonsulent til sekretariatet for Klagenævnet for Specialundervisning

Ankestyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-09-2022
Kontakt
Ankestyrelsen
Teglholmsgade 3
2450 København SV
Tlf
33411200
Kontakt
Pernille Gøttske-Christoffersen
Tlf
61 89 72 90
Teglholmsgade 3
2450 København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-09-2022
Udløber
26-09-2022
Kviknummer
LJA-83999145
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent, Øvrige Job

Har du lyst til at bruge dine akademiske evner og din pædagogiske og psykologiske viden i et arbejde, der har stor betydning for børn, unge og voksne? Er du god til at kommunikere - også på skrift? Så er du måske vores nye kollega.

 

Klagenævnet for Specialundervisning er en uafhængig klageinstans. Nævnet betjenes af et sekretariat i Ankestyrelsen. Klagenævnet for Specialundervisning behandler og afgør klager over kommunale afgørelser om specialundervisning og specialpædagogisk bistand til elever i folkeskolen, klager over ungdomsuddannelse til unge med særlige behov og klager over retlige spørgsmål om specialundervisning for voksne. Nævnet modtager ca. 350 klager årligt.

 

Faglige vurderinger og indstillinger er omdrejningspunktet
Din primære opgave er at udarbejde skriftlige, faglige indstillinger til nævnet i sager, hvor der er klaget over kommunernes tilbud om specialundervisning. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores jurister og kontorpersonale i den daglige sagsbehandling, og du skal forelægge sager på de månedlige nævnsmøder. Du skal derfor kunne foretage og formidle præcise faglige vurderinger både mundtligt og på skrift.

Dine opgaver vil også bestå i faglige dialogmøder med kommuner og netværksgrupper samt bidrage til det faglige indhold i nævnets årsrapport.

 

Du bliver en del af et stærkt tværfagligt team, hvor dine kollegaer er jurister, fagkonsulenter og kontoruddannede medarbejdere.

 

Lærer eller pædagog med overbygning og sans for skriftligt arbejde
Du er uddannet lærer eller pædagog - gerne suppleret med en kandidatgrad i pædagogisk psykologi eller pædagogik. Du har viden om, hvad der rører sig på skoleområdet og det kommunale område i forhold til skole, uddannelse, specialpædagogik og psykiatri. Det er en fordel, hvis du har et par års erfaring som lærer eller pædagog i folkeskolen. Og hvis du har erfaring fra specialundervisningsområdet.

 

Du evner hurtigt at overskue større mængder skriftligt materiale, og kunne identificere relevante problemstillinger/skære sagen til. Du er en stærk formidler skriftligt og mundtligt og trives med skriftligt arbejde. Du kan arbejde sammen med flere forskellige faggrupper og omsætte din faglighed i samspil med dem. Du er struktureret i din arbejdsform, ansvarlig og imødekommende.

 

Det praktiske
Ankestyrelsen har adresser i København og Aalborg. Som vores nye pædagogiske fagkonsulent vil din arbejdsplads være på Teglholmsgade 3 i København.

 

Du bliver ansat efter den relevante overenskomst for din faggruppe. Er du akademiker, vil du blive tilbudt ansættelse som enten fuldmægtig eller specialkonsulent afhængigt af dine kvalifikationer og erfaringsniveau.

Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner.

 

Tiltrædelse hurtigst muligt efter aftale.

 

Hvis du vil vide mere om det praktiske arbejde kan du kontakte pædagogisk fagkonsulent Pernille Gøttske-Christoffersen, tlf. 61 89 72 90 eller teamleder Helene Steen, tlf. 61 89 73 88. Hvis du har spørgsmål om stillingen kan du kontakte konstitueret ankechef Hanne Østergaard, tlf. 61 89 73 30.

 

Vil du gerne være vores kollega?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning senest mandag den 26. september 2022. Vedhæft desuden cv, eksamensbevis og andre relevante dokumenter.

 

Du skal søge via linket

Vi forventer at holde samtaler i ultimo uge 40/primo uge 41.

 

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Ankestyrelsen er en uafhængig styrelse under Social- og Ældreministeriet og klageinstans på social-, børne-, beskæftigelses- og arbejdsskadeområdet. Ankestyrelsen har til huse i både Aalborg og København. Styrelsen har mere end 500 medarbejdere og afgør cirka 55.000 sager årligt. Derudover laver vi analyser, tilsyn, vejledning og undervisning. Vi går op i høj kvalitet i opgaveløsningen, kollegial sparring og en uhøjtidelig omgangsform.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Ankestyrelsen
Teglholmsgade 3
2450 København SV
Tlf
33411200
Kontaktperson
Pernille Gøttske-Christoffersen
Tlf
61 89 72 90
Adresse
Teglholmsgade 3
2450 København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-09-2022
Udløber
26-09-2022
Kviknummer
LJA-83999145
Jobtype
Fuldtid
Fag
Konsulent, Øvrige Job
Beliggenhed