Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk fagkonsulent (AC-fuldmægtig) til sekretariatet for Klagenævnet for Specialundervisning

Ankestyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-09-2019
Kontakt
Ankestyrelsen
Teglholmsgade 3
2450 København SV
Tlf
33411200
Kontakt
Cecilie Søndergård Bloch
Tlf
33411200
Teglholmsgade 3
2450 København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-09-2019
Udløber
20-10-2019
Kviknummer
LJA-75791794
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Har du lyst til at bruge dine akademiske evner og din pædagogiske og psykologiske viden i et arbejde, der har stor betydning for børn, unge og voksne? Er du god til at kommunikere - også på skrift? Og er du nysgerrig på at arbejde i et sekretariat for et klagenævn, som er placeret i en stor statslig organisation - Ankestyrelsen? Så er du måske vores nye kollega.

Klagenævnet for Specialundervisning er en uafhængig klageinstans. Nævnet betjenes af et sekretariat i Ankestyrelsen. Klagenævnet for Specialundervisning behandler og afgør klager over kommunale afgørelser om specialundervisning og specialpædagogisk bistand til elever i folkeskolen, klager over ungdomsuddannelse til unge med særlige behov og klager over retlige spørgsmål om specialundervisning for voksne. Nævnet modtager ca. 350 klager årligt.


Dine opgaver

Din primære opgave er at udarbejde faglige indstillinger til nævnet i sager, hvor der er klaget over kommunernes tilbud om specialundervisning. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores jurister i den daglige sagsbehandling, og du skal forelægge sager på de månedlige nævnsmøder. Du skal derfor kunne foretage og formidle præcise faglige vurderinger både mundtligt og på skrift.

Dine opgaver vil også bestå i faglige dialogmøder med kommuner og netværksgrupper samt bidrage til det faglige indhold i nævnets årsrapport.

Du bliver en del af et stærkt tværfagligt team, hvor dine kollegaer er jurister, fagkonsulenter og kontoruddannet personale.


Din profil

Du er uddannet lærer eller pædagog suppleret med en kandidatgrad i pædagogisk psykologi eller pædagogik. Du har viden om, hvad der rører sig på skoleområdet og det kommunale område i forhold til skole, uddannelse, specialpædagogik og psykiatri. Det er en fordel, hvis du har et par års erfaring som lærer eller pædagog i folkeskolen.

Du evner hurtigt at overskue større mængder skriftligt materiale. Du er en stærk formidler skriftligt og mundtligt og trives med skriftligt arbejde. Du kan arbejde sammen med flere forskellige faggrupper og omsætte din faglighed i samspil med dem. Du er struktureret i din arbejdsform, ansvarlig og imødekommende.


Det praktiske

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen. Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten. Der vil være mulighed for at forhandle kvalifikationstillæg, hvis du har betydelig relevant erhvervserfaring.

Ansættelsesområdet er Social- og Indenrigsministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Teglholmsgade 3 i København.

Tiltrædelse hurtigst muligt efter aftale.

Hvis du vil vide mere om det praktiske arbejde kan du kontakte pædagogisk fagkonsulent Cecilie Søndergård Bloch, tlf. 61 89 75 74. Hvis du har spørgsmål om stillingen kan du kontakte ankechef Lone Strömgren, tlf. 61 89 73 42.


Vil du gerne være vores kollega?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning senest torsdag den 3. oktober 2019. Vedhæft desuden cv, eksamensbevis og andre relevante dokumenter.

Du skal søge via linket her på siden.

Vi forventer at holde samtaler i uge 41.


Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Ankestyrelsen
Teglholmsgade 3
2450 København SV
Tlf
33411200
Kontaktperson
Cecilie Søndergård Bloch
Tlf
33411200
Adresse
Teglholmsgade 3
2450 København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-09-2019
Udløber
20-10-2019
Kviknummer
LJA-75791794
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed