Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk didaktisk konsulent til Center for Undervisningsmidler

Professionshøjskolen Absalon

Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
17-05-2022
Kontakt
Professionshøjskolen Absalon
Sdr. Stationsvej 30
4200 Slagelse
Tlf
72481000
Kontakt
Elsebeth Hviid Sørensen
Tlf
72481957
Kuskevej 1B
4760 Vordingborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-05-2022
Udløber
07-06-2022
Kviknummer
LJA-83621375
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Brænder du for pædagogisk didaktisk udvikling i folkeskolen?

I Center for Undervisningsmidler (CFU) er vi både med til at understøtte faglige initiativer, der er i gang lige nu, og vi er også med til at gå foran i at udvikle folkeskolen. Det gør vi blandt andet ved at indkøbe, udlåne og formidle nye læremidler til regionens skoler fra e-bøger til robotter, podcastudstyr og tv-udsendelser. CFU er en organisation i rivende udvikling og stedet hvor ideer bliver til nye tiltag. Nu har vi brug for dig.

Din profil

Vi forventer, at du er på forkant med og har visioner for at udvikle fremtidens behov for kursustilbud og kompetenceudvikling. Det er derfor vigtigt, at du trives med, og kan se dig selv i følgende:

Du er folkeskolelærer og har en solid erfaring fra grundskolen  gerne med relevant efteruddannelse. Din erfaring har du brug for, når du skal være med til at udvikle nye ideer og tiltag, der kan gøre folkeskolen endnu bedre. Det er et af grundfundamenterne i vores børns fremtid, at de får den bedste læring i skolen, der har fulgt med tidens udvikling.

Du er nytænkende og optaget af den pædagogisk didaktiske udvikling i primært folkeskolen. Du interesserer dig for nyere pædagogiske strømninger. Du er særligt optaget af f.eks. professionelle læringsfælleskaber, læreprocesser, inklusion, mellemformer som bro mellem specialundervisningen og normalundervisningen, feedback, lærer/pædagog-samarbejdet og co-teaching. Du får mulighed for at være ansvarlig for et af folkeskolens fag, som du har stærke kompetencer indenfor.

Fleksibel og løsningsfokuseret. Som menneske er du fleksibel og udpræget samarbejds- og løsningsorienteret. Det kommer dig til gode, når du i samspil med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere skal levere projekter på tværs af skoler og resultater af høj kvalitet.  Du kan gå forrest, og ved hvor vigtigt det er, at du har en opsøgende, nysgerrig og samarbejdende tilgang til dine opgaver og omgivelser. Lærere, skoleledere og kommuner er nære samarbejdspartnere for CFU, og du er god til at danne nye faglige netværk.

Dine arbejdsopgaver

Som konsulent vil din arbejdsdag kunne bestå af følgende opgaver:

Udvikle og gennemføre kurser  det kan være både fysiske og virtuelle. Samtidig skal du være opsøgende igennem dine mange faglige netværk på skoler og i kommuner, for at være i dialog om hvad der rører sig, og hvad de kunne have brug for.

Udvikle og facilitere længere projekter der relaterer sig til dit fagområde. Det vil ske i et tværfagligt samarbejde med dine konsulentkolleger.

Opsøgende dialog og sparring med lærere om de nyeste analoge og digitale lærermider.

Vedligeholde fagsider og fagrettede aktiviteter på vores hjemmeside, så de er opdateret for vores besøgende.

Dine kolleger

CFU er organiseret i Center for Skole og Læring sammen med læreruddannelsen, forskning, samt efter- og videreuddannelsen. Vi har mange samarbejder på tværs, hvilket giver yderligere dynamik i hverdagen.

Vi holder til på vores tre lokationer i Vordingborg, Slagelse og Roskilde, og samtidig holder vi ofte rekvirerede kurser på skolernes matrikler.  Det giver dig gode muligheder for fleksibel tilrettelæggelse af din hverdag.

Du bliver en del af et udviklende dynamisk team med en uformel omgangsform. Du skal indgå i forskellige projekter i samarbejde med de andre konsulenter og medarbejdere fra andre områder i Absalon.

Sådan ansøger du

  • Ansættelse sker efter gældende organisationsaftale for Visse konsulenter/pædagogiske konsulenter ved professionshøjskoler og aftale for visse tjenestemandsansatte konsulenter/tjenestemandsansatte pædagogiske konsulenter ved professionshøjskoler (LCs forhandlingsområde) (Modst. nr. 069-19)
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. august 2022.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte CFU-leder Elsebeth Sørensen, eso@pha.dk, tlf.: 7248 1957
  •  Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her senest den 7. juni 2022
  • Vi forventer at afholde samtaler den 14. juni.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Professionshøjskolen Absalon
Sdr. Stationsvej 30
4200 Slagelse
Tlf
72481000
Kontaktperson
Elsebeth Hviid Sørensen
Tlf
72481957
Adresse
Kuskevej 1B
4760 Vordingborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-05-2022
Udløber
07-06-2022
Kviknummer
LJA-83621375
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed