Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk afdelingsleder til Skolen på Nyelandsvej

Skolen på Nyelandsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
26-08-2020
Kontakt
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontakt
Marianne Ilkjær
Tlf
38 21 09 00
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-08-2020
Udløber
17-09-2020
Kviknummer
LJA-80947804
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Skolen på Nyelandsvej søger en afdelingsleder, der brænder for ledelse og skoleudvikling.

Vores skole har fået ny skoleleder pr. 1. august 2020, da vores tidligere leder gennem 13 år har valgt at gå på pension. Vores afdelingsleder har valgt at gå samme vej, og vi skal derfor ansætte endnu en leder til vores fantastiske skole.  
 


Skolen på Nyelandsvej er en afdelingsopdelt skole på to matrikler, hvor indskolingsafdelingen (0.-5.) er placeret på Nyelandsvej, udskolingsafdelingen (6.-9.) på Lollandsvej. Vi har også modtagelsesklasser for de ældste elever. Vi er i en rigtig god udvikling og arbejder engageret med kultur og fællesskabsforståelse på tværs af afdelingerne. Det er vigtigt for os, at vi forbliver én skole. Vores nye afdelingsleder skal have blik for den helhed og lyst til at arbejde i samme retning.


Vi tror på, at vi i fællesskab kan skabe gode forandringer, og som samlet ledelse har vi fokus på at drive nærværende og relationel ledelse. Vi støtter og understøtter hinanden og har fokus på gode processer, der gennemføres med gensidig tillid, empati, humor og nærvær. Det er både det lange seje træk og ledelsesstrategier, vi når langt med.
Det skal du kunne se dig selv i og samtidig skal du dele vores ambition om, at alle elever skal trives både fagligt og socialt, så de har lyst til at komme i skole hver dag.

Din daglige funktion vil hovedsagligt være pædagogisk afdelingsleder for 0.-3.årgang, hvor du som nærmeste leder forventes at være tæt på personalet og klasserne. Som en del af et samlet ledelsesteam, fordeler vi de øvrige opgaver efter vores kompetencer.


Du skal tro på skoleudvikling igennem et skarpt blik på nærvær, tydelighed og tryghed for alle, og hele tiden kvalificere den samlede ledelses- og undervisningsopgave ved at være kommunikativ stærk sprogligt og skriftligt. Endelig skal du være nysgerrig i forhold til, at vi igennem observationer, sparring og læringssamtaler kan skabe positive forandringer i vores praksis.


Du må meget gerne have ledelseserfaring, og vi forventer, at du er vant til ansvar- og koordineringsopgaver. Du skal være stærk teoretisk funderet; systemisk, didaktisk, praktisk og være dygtig til teamledelse. Du skal være klar på at udfordre os, ligesom vi også kommer til at udfordre dig. Vi ønsker en sparringsmakker til både personalet og ledelsen. 


Vi søger derfor en leder, der: 

 • Er nærværende og tydelig du ved, at du dermed opnår bedre følgeskab og motivation i ledelse af medarbejdere
 • Uddannet lærer og må meget gerne være i gang med eller have afsluttet en ledelsesuddannelse eller have ledelseserfaring.
 • Optaget af at være en del af ledelsesteam og vil tage medansvar for at udvikle hele skolen og teamet
 • Bredt funderet i en sociofaglig tilgang til inklusion og ønsker at være med til at udvikle undervisningen
 • Er respektfuld i samarbejdet med forældrene
 • Har udpræget humoristisk sans
 • Er indforstået med, hvad det vil sige at arbejde i en politisk styret organisation
Vi kan tilbyde en velfungerende skole, hvor trivsel og læring går hånd i hånd. Det sikrer vi gennem faglig og pædagogisk sparring, medinddragelse på alle niveauer og et fælles ønske om at indgå i meningsfulde professionelle fællesskaber.
På skolen går 950 aktive og motiverede elever, og vi huser ca. 100 engagerede medarbejdere. Skolen ligger centralt på Frederiksberg, tæt på metro.

Derudover er vi kendetegnende ved:
 • En faglig dygtig personalegruppe, der er årgangsbaseret
 • Et tæt samarbejde med pædagoger og fritid gennem alle 10 klassetrin
 • Høje ambitioner for både faglighed og fællesskaber
 • Et ledelsesteam, der prioriterer at være et team. Det består af en SFO-leder, souschef, administrativ leder, en ny skoleleder og dig i tæt samarbejde med klubbens leder
 • At være Grønt Flag skole
 • At huse skoleorkester
 • En rigtig god stemning, hvor der er højt til loftet og høj arbejdsmoral
 
For yderligere information kan du kontakte skolens kontor på tlf. 38210900 og aftale et besøg eller en telefonopringning med enten souschef/Marianne Illkjær eller skoleleder/Maike Raahauge.
Deadline er den 17. september, og vi forventer at afholde samtaler torsdag den 24. september.
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontaktperson
Marianne Ilkjær
Tlf
38 21 09 00
Adresse
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-08-2020
Udløber
17-09-2020
Kviknummer
LJA-80947804
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed