Del
Gem annonce

Pædagogisk afdelingsleder til Kompetencecenter Smørum på Balsmoseskolen

Balsmoseskolen

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
01-09-2021
Kontakt
Balsmoseskolen
Æblevangen 126
2765 Smørum
Tlf
72598125
Kontakt
Henriette Andersen
Tlf
7259 8125
Æblevangen 126
2765 Smørum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-09-2021
Udløber
20-09-2021
Kviknummer
LJA-82598031
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Verdens bedste hverdag for alle børn og unge i Egedal

Vi syntes, at vi har de skønneste børn og unge, de mest engagerede forældre og de dygtigste, selvledende medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe verdens bedste hverdag.Vi søger en pædagogisk afdelingsleder med lyst og kompetencer til at fortsætte udviklingen af vores kompetencecenter for børn og unge med autismespektrumsforstyrrelser. Du vil få særligt ansvar for de mindste elever på 0.- 5. årgang og i SFO.
Du får en hverdag på en skole, hvor børn og unge er i centrum

Vi finder stor værdi i at være en fælles skole for alle vores elever, og hverdagen er kendetegnet af et tæt samarbejde på tværs. Vi har i hverdagen et stort fokus på at understøtte alle elevers deltagelse i skolens liv og arbejder vedholdende med at opbygge inkluderende fællesskaber på tværs af klasser og årgange.Vores måde at organisere os afspejler, at vi vægter samarbejdet højt. Du vil sammen med afdelingslederen for ungemiljøet i kompetencecenter Smørum blive ansvarlig for udviklingen af det samlede kompetencecenter. Ligesom du vil samarbejde tæt med afdelingslederen for børnemiljøet i almen skolen om alle forhold, som knytter sig til det fælles børnemiljø på skolen. Du vil endvidere komme til at indgå i et tæt samarbejde med de øvrige børnemiljømiljøledere på Distriktsskolen. 
I hverdagen bestræber vi os på at være tilgængelige når både børn, forældre, medarbejdere, og sparringspartnere har brug for os, og vi vægter dialog og inddragelse højt, da vi tror på, at vi sammen skaber den bedste skole.
Balsmoseskolen er en udviklingsorienteret skole, hvor der er fokus på udviklingen af udeskole, naturfagsundervisningen og skolens musikmiljø. Derudover deltager vi i projektet Skoleskak for alle. I de kommende skoleår vil vi have fokus på videreudvikling og forankring af disse indsatser/projekter.
Vi har fokus på at sikre høj kvalitet i opgaveløsningen og et godt arbejdsmiljø gennem udvikling af stærke professionelle arbejds- og læringsfællesskaber.


25 medarbejdere og dit nye ledelsesteam glæder sig til at du starter
Vi tilbyder dig intet mindre end at blive nærmeste leder for ca. 25 dygtige og ambitiøse medarbejdere i børnemiljøet. Og de glæder sig til at du starter den 1. november.Der er en god tradition hos os for et rigtig tæt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere og vi går op i at spille hinanden gode.
Du får et fantastisk job, hvor du vil være ansvarlig for den pædagogiske udvikling af børnemiljøet i kompetencecenteret herunder håndteringen af de komplekse elevsager, hvor der er behov for, at vi som skole gør noget særligt. Og du får mulighed for at lede tæt på opgaven ved eksempelvis at være deltagende i hverdagen blandt medarbejdere og elever, sparre med medarbejderne og deltage på teammøder og netværksmøder ved behov. Og så har vi et godt og positivt forældresamarbejde, som du skal videreføre.


Vores ledelsesteam bestående af Balsmoseskolens daglige leder Henriette og fire afdelingsledere er klar til at tage imod dig. Og vi har ambitioner på børnenes vegne, vi har det sjovt sammen og er gode til at løse opgaverne i fællesskabet.Derudover vil du blive en del af Distriktsskole Smørums samlede ledelsesteam, hvor vi mødes og koordinerer og planlægger på tværs samt arbejder med ledelsesudvikling.
Udvikling er vigtigt for os både for børn, medarbejdere og ledere

Vi har et børnesyn der tager udgangspunkt i, at Børn gør det godt, hvis de kan. Ledelse og medarbejdere har i sidste skoleår deltaget i et fælles kompetenceudviklingsforløb i Low arousal, som er omdrejningspunktet i vores pædagogiske tilgang. Dette følges i dette skoleår op af et kompetenceudviklingsforløb i Co-teaching for alle medarbejdere.Vi er selvfølgelig parat til at tage imod dig vi sørger for et godt introduktionsprogram hos os og du får også en introduktion til det at være leder i Egedal Kommune. Vi har en række kursustilbud til ledere, som bliver udbudt i løbet af efteråret og der er mulighed for lederuddannelse, hvis du ikke allerede har en. Derudover udarbejder alle ledere i Egedal et personligt ledelsesgrundlag, som vi bruger aktivt i vores ledelsesteam, alle Egedal Kommunes ledere samles 4 gange årligt til ledersamlinger og Center for Skole og Dagtilbud afholder lederdage, så der er gode muligheder for at udvikle dig uanset om du er ny eller erfaren leder.
Du behøver ikke have ledelseserfaring, det vigtigste er dig!
Du:

  • har ledelseserfaring fra lignende stilling eller mod på at kaste dig ud i ledelse og har f.eks. erfaring med funktioner der nærmer sig ledelse vi er klar til at klæde dig på uanset hvad!
  • er tydelig og ambitiøs kan sætte retning og få følgeskab fra medarbejderne og samarbejdspartnere
  • har en anerkendende tilgang og tager udgangspunkt i børn og unges resurser og arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses og forstås ud fra den sociale sammenhæng, barnet indgår i.
  • har værdier som tillid og fællesskab som en integreret del af den måde du vil gå til samarbejdet med ledelsesteamet, skolens medarbejdere, elever, forældre og skolebestyrelsen.
  • har lyst til at arbejde i et ledelsesteam med et højt ambitionsniveau, hvor alle stepper op når situationen kræver det.
  • er skarp til at prioritere din tid, så du lykkes med en nærværende og motiverende ledelse
  • kan bidrage med viden, erfaring, drivkraft og godt humør på en skole, hvor udvikling står højt på dagsordenen.
Balsmoseskolen er en del af Distriktsskole Smørum, som består af 2 skoleafdelinger. Distriktsskole Smørum er en skole, hvor høj faglighed, trivsel, fællesskab og robusthed er nøgleordene i vores fælles skoleudvikling.Afdeling Balsmoseskolen er en to-sporet skole med ca. 570 elever og tilhørende SFO samt et kompetencecenter for børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser med 84 elever.Vi ligger kun en halv time med S-toget fra København, med skønne naturomgivelser som nabo.
Nu er der kun tilbage at søge jobbet:

Stillingen er på fuld tid med start d. 1. november. Ring meget gerne til daglig leder Henriette Andersen på 7259 8125, hvis du vil vide mere eller hvis du har lyst til at besøge os inden du søger.Lyder det som noget for dig? Så send os din ansøgning og CV senest d. 20. september kl. 10.00
Samtaler:
  • 1. samtale holdes den 23. september mellem kl. 12 og 16
  • 2. samtale holdes den 28. september mellem kl. 10 og 13.

Vi indhenter referencer. Du ansættes i henhold til gældende overenskomst med den relevante faglige organisation.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Balsmoseskolen
Æblevangen 126
2765 Smørum
Tlf
72598125
Kontaktperson
Henriette Andersen
Tlf
7259 8125
Adresse
Æblevangen 126
2765 Smørum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-09-2021
Udløber
20-09-2021
Kviknummer
LJA-82598031
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed
Gem annonce