Del
Gem annonce

Pædagogisk afdelingsleder for indskolingen til Nordstrandskolen

Nordstrandskolen

Dragør, Storkøbenhavn

Indrykket
11-07-2022
Kontakt
Nordstrandskolen
Hartkornsvej 30
2791 Dragør
Tlf
32890400
Kontakt
Claus Andersen
Tlf
30 10 10 84
Hartkornsvej 30
2791 Dragør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-07-2022
Udløber
10-08-2022
Kviknummer
LJA-83815330
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse

Ønsker du først og fremmest at tage vare på at udvikle mennesker? Ser du det som din vigtigste opgave som pædagogisk afdelingsleder at være relationel ansvarlig i din personaleledelse af dine medarbejdere? Giver du plads til, at medarbejdernes styrker kommer i spil – og formår du at inddrage dem i afdelingens og skolens udviklingsprocesser?

På Nordstrandskolen ønsker vi kontinuerligt at være i udvikling og skabe resultater i fællesskab. Vi sætter barren højt ift. elevernes trivsel og faglige udvikling. Vi har et veluddannet, ressourcestærkt vejlederteam til at understøtte lærere og pædagoger i løbende at være i udvikling. Vi arbejder for et fælles vi, systemisk og anerkendende med at skabe inkluderende læringsmiljøer. Vi prioriterer samarbejdet og respektfuld kommunikation med forældrene højt. Vi tror på tydelig ledelse med fokus på at skabe motiverede medarbejdere, der danner nysgerrige elever.

Vi søger en udviklingsorienteret pædagogisk afdelingsleder (med direkte ansvar for indskolingen). Du skal være nytænkende og have modet til at udfordre vante tilgange til opgaveløsningen i balance med at udvise respekt for skolens traditioner og værdier. Du skal være passioneret i forhold til at skabe gode rammer for læring, dannelse, trivsel og fællesskab – og det forventes, at du sætter barren højt.

Dine primære opgaver vil i høj grad være

Daglig ledelse af personalegruppen, som består af både lærere og pædagoger i et tæt samarbejde med SFO-lederen.
 • Fokus på elevernes læring og faglige udvikling.
 • Administrativt arbejde, årsplanlægning og skemalægning i tæt samarbejde med den øvrige ledelse.
 • Samarbejde med skolens ledelse med henblik på at skabe sammenhæng i elevernes hverdag, så skole og SFO opleves som en enhed.

Vi lægger vægt på

 • At du er nærværende og dialogisk i din ledelsesstil, tydelig i din kommunikation og udmønter anerkendende ledelse i praksis.
 • At du er synlig i hverdagen for forældre, elever og personale.
 • At du har en relevant pædagogisk uddannelse.
 • At du har en lederuddannelse eller anden relevant efteruddannelse.
 • At du har kendskab til arbejdet i indskolingen.
 • At du kan planlægge lærernes arbejdstid.
 • At du har stærke relationskompetencer, humor og et smil på læben.
 • At du kan gå forrest, facilitere udviklingsprocesser, motivere, sætte retning og skabe følgeskab.
 • At du har lyst til at indgå i et forpligtende ledelsesteam, hvor vi støtter op om hinanden og tager fælles beslutninger.

Hvem er vi

Vores ledelsesteam består af SFO-leder, indskolingsleder, udskolingsleder, administrativ leder samt skoleleder.

Nordstrandskolen er en tre-sporet skole, som er velfungerende og velsøgt med ca. 740 elever fra 0. – 10. klasse. Du vil blive en del af et ambitiøst, dygtigt og omsorgsfuldt fællesskab, hvor ca. 80 engagerede medarbejdere hver dag sætter barren højt for at sikre vores elevers læring og trivsel.

Nordstrandskolen er beliggende i et ressourcestærkt villakvarter tæt på Dragørs gamle bydel, havn, strand og grønne områder. Nordstrandskolen er velfungerende, udviklingsorienteret og med gode fysiske rammer. Pædagoger og lærere arbejder i årgangsteams og vores digitale læringsplatform er ‘Min Uddannelse’.

Har du spørgsmål

til stillingen, kan du kontakte skoleleder Claus Andersen (mobil 30 10 10 84) på Nordstrandskolen. Du er velkommen til et uformelt besøg. .

Ansøgningsfrist

Onsdag den 10. august 2022.

Samtalerne finder sted i uge 34.

Startdato: 1. oktober 2022.

Send din ansøgning med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse via kommunens rekrutteringssystem: https://www.dragoer.dk/vores-kommune/job-i-dragoer-kommune/soeg-job/Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Nordstrandskolen
Hartkornsvej 30
2791 Dragør
Tlf
32890400
Kontaktperson
Claus Andersen
Tlf
30 10 10 84
Adresse
Hartkornsvej 30
2791 Dragør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-07-2022
Udløber
10-08-2022
Kviknummer
LJA-83815330
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse
Beliggenhed
Gem annonce