Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk afdelingsleder af indskolingen til Skolen ved Søerne

Skolen ved Søerne

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
14-01-2022
Kontakt
Skolen ved Søerne
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Tlf
38210150
Kontakt
Kristian Svinth
Tlf
2898 0152
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-01-2022
Udløber
31-01-2022
Kviknummer
LJA-83228789
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Øvrige Job

Vil du være med til at videreudvikle og styrke en allerede meget velfungerende skole med store ambitioner og højt til loftet?

Vi søger en pædagogisk afdelingsleder, som skal indgå i skolens ledelsesteam, der består af en skoleleder, en souschef/pædagogisk leder, en pædagogisk afdelingsleder, en administrativ leder, en SFO leder og en klubleder. Den nye afdelingsleder skal varetage den personalemæssige og pædagogiske ledelsesopgave på 1.-4. årgang og skolens modtageklasseteam. Derudover skal du være med til at drive den pædagogiske udvikling på hele skolen i tæt samarbejde med det øvrige ledelsesteam.

Vi kan tilbyde dig:

 • En stærk og velkonsolideret skolekultur, der bygger på tillid, gensidig afhængighed og hvor samarbejdet med SFO og Klub er stærkt forankret
 • En skole med høj faglighed og en inkluderende pædagogisk praksis
 • En dygtig og ambitiøs medarbejdergruppe
 • Et godt samarbejde i ledelsesteamet
 • En skole med udsyn, der har mange eksterne samarbejdspartnere
Vi forventer, at du:
 • Har et børne- og menneskesyn, der ligger på linje med skolens værdier.
 • Har ledelseserfaring og/eller lederuddannelse, alternativt koordinerende skoleopgaver og er en tydelig dialogsøgende leder
 • Har indgående og aktuel viden og erfaring fra udviklingsarbejde på folkeskoleområdet.
  • Erfaring med udvikling af tidlige indsatser og almenundervisning
 • Kan prioritere og kommunikere tydeligt i en kompleks hverdag
  • Er god til at formidle praksisfortællinger
 • Kan veksle mellem udvikling og daglig skoleledelses-drift.
 • Har lyst til at indgå i skolens fællesskab
Skolen åbnede for 17 år siden og har ca. 700 elever fra 0.-9. klasse, 46 lærere og 30 pædagoger i hhv. SFO og klub. Via et frugtbart samarbejde i hele organisationen er skolen godt forankret i skolereformen fra 2014. I indeværende skoleår har vi fokus på: Skolens traditioner og sammenhængskraft, princip om hjemmearbejdsfri skole samt videreudvikling af vores børnesyn, at børn gør det godt, når de kan.

Du kan se et eksempel på, hvordan vi arbejder (eksemplet er fra danskundervisning på 6. årgang) her:
http://www.video.kk.dk/video/13497247?source=share og
https://novonordiskfonden.dk/da/priser/novo-nordisk-fondens-natur-og-teknologilaererpris-2/

På Skolen ved Søerne foregår undervisningens tilrettelæggelse i et tæt og forpligtende samarbejde med teamet, som består af både lærere og pædagoger. Skolen har en god og professionel personalegruppe med mange forskellige faglige kompetencer og et godt socialt fællesskab. Der er en mangeårig tradition for skoleudvikling blandt alle personalegrupper.

I skolens indskoling (0.-5. årgang) arbejdes der pædagogisk og didaktisk med lærer/pædagog samarbejdet, fælles traditioner, bla. morgensang 3 gange ugentligt. Afdelingen har et meget velfungerende og udviklingsorienteret lærer/pædagog og årgangsteamsamarbejde, som understøtter dette. Det er afgørende, at du kan se dig selv i det og vil være med til at udvikle og drive indskolingens udvikling over de næste år i samarbejde med personalet, samt skabe fokus på udvikling af almenundervisningens sammenhæng igennem hele skoleforløbet for alle skolens børn.

Indskolingsafdelingen på Niels Ebbesens vej ledes i samarbejde med skolens SFO-leder. I de senere år er der arbejdet med at udvikle skolens børnesyn, at alle børn gør det godt, når de kan, med fælles fokus på trivsel, sociale aktiviteter, morgensang, samt udvikling og konsolidering af den understøttende undervisning.

De næste par år skal vi arbejde med en yderligere styrkelse af team-samarbejdet, co-teaching (hvor skolen skal deltage i udviklingsprojekt for kommende 5. årgang) og særligt hvordan vi kan binde skolen endnu bedre sammen på tværs af skolens to matrikler og afdelinger. Her vil det være en klar fordel, hvis du har et godt øje for, hvordan vi kan styrke praksis-fortællingerne udadtil og herigennem formidle skolens fortælling.

Som afdelingsleder for indskolingen har du også ledelsesansvar for skolens modtageklasseteam, hvorfor erfaring med dette område også vil være en styrke.

Vi har i et tæt samarbejde mellem personale og forældre udarbejdet et pædagogisk grundlag samt et værdigrundlag, som danner baggrund for vores skole, SFO og klubvirksomhed.
Information om skolen, skolens pædagogiske grundlag og værdigrundlag samt guideline for inkluderende praksis kan læses på vores hjemmeside: skolenvedsoerne (aula.dk)

Ansøgning og yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om skolen kan findes på skolens hjemmeside: skolenvedsoerne (aula.dk) eller ved kontakt til skoleleder Kristian Svinth på tlf. 2898 0152. Der er også mulighed for at aftale et besøg på skolen.

Dine løn- og ansættelsesvilkår vil ske efter aftale med din forhandlingsberettigede organisation med udgangspunkt i Ny Løn. Vi gør opmærksom på, at inden ansættelse kan finde sted, vil der blive indhentet en 36 straffeattest (børneattest) samt en almindelig 11 straffeattest.

Ansøgningsfrist: Mandag d. 31. januar 2022.
Tiltrædelse: 1. april eller snarest muligt derefter.

1. samtalerunde finder sted torsdag d. 8. februar
2. samtalerunde finder sted torsdag d. 24. februar.
Der vil til hver samtalerunde være en case, du skal forholde dig til.

Frederiksberg kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Læs mere om Frederiksberg Kommune på www.frederiksberg.dk
 


Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skolen ved Søerne
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Tlf
38210150
Kontaktperson
Kristian Svinth
Tlf
2898 0152
Adresse
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-01-2022
Udløber
31-01-2022
Kviknummer
LJA-83228789
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Øvrige Job
Beliggenhed