Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til autismetilbud på Melby Skole

Halsnæs Kommune

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
31-05-2021
Kontakt
Halsnæs Kommune
Melby Skole
3370 Melby
Kontakt
Lene Snediker Jacobsen
Tlf
61394825
Melby Skole
3370 Melby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-05-2021
Udløber
20-06-2021
Kviknummer
LJA-82182426
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Brænder du for at arbejde med børn fra 3.-5. klasse med autismespektrumforstyrrelse (ASF), så har vi brug for en pædagog i vores ASF-tilbud, Basen. Stillingen er på 34 timer.Vi søger en aktiv, fleksibel og engageret pædagog med gode samarbejdsevner og vilje/lyst til at indgå i tæt teamsamarbejde med lærere og pædagoger omkring børnenes trivsel og læring.
Målgruppen for Basen omfatter børn med vanskeligheder af en sådan art, at det vurderes, at de muligvis kan profitere af tilknytningen til en folkeskole.

Basen har sit eget SFO/klub-tilbud, som du som medarbejder også bliver en del af. Børnene indgår dog også i almen SFO/klub-tilbud, når det giver mening.
Vi forventer, at

  • Du er pædagoguddannet.
  • Dine relationskompetencer er gode.
  • Du har gode samarbejdsevner og bidrager aktivt til det gode samarbejde.
  • Du evt. har erfaring i at arbejde med børn med ASF. 
  • Du har lyst til at følge børnene gennem hele deres skolegang.

Vi tilbyder
  • Fastansættelse.
  • En stilling, hvor samarbejde er i fokus, og hvor du som ny vil føle dig velkommen. En god arbejdsplads, hvor der er fokus på et godt arbejdsmiljø og et højt fagligt niveau.
  • Et godt fællesskab - med dygtige og hjælpsomme kolleger.
  • Høj grad af samarbejde omkring eleverne og deres læring.
  • Et tæt samarbejde med PPR, som blandt andet giver supervision.

Mere om Melby SkoleMelby Skole er en levende skole med en aktiv forældrebestyrelse, og den er forankret i et aktivt nærmiljø. Det er en selvstændig tosporet skole for 0.-9. årgang med godt 420 elever samt i alt 60 lærere, pædagoger og teknisk-administrativt personale.

Melby Skole ligger i et naturskønt område midt i Halsnæs, hvilket flittigt bliver benyttet i elevernes undervisning. Der er gode offentlige transportmuligheder bl.a. med direkte togforbindelse til Hillerød.Vi er en skole i udvikling. Personale, elever og forældre har sammen udarbejdet værdierne: RESPEKT DEDIKATION SAMHØRIGHED TRADITIONSRIG.
Værdierne er grundlaget for det videre arbejde med at udvikle vores skole. En udvikling du får mulighed for at blive en del af.

Skolen skal i løbet af den nærmeste tid i gang med en renovering, der skal opdatere vores lokaler og udeområder, så de svarer til standarden på en folkeskole i det 21. århundrede.
Kontakt
Kontakt faglig leder, Lene Snediker Jacobsen på tlf.nr. 6139 4825 for nærmere oplysninger.

Ansøgingsfrist
Ansøgningsfrist er søndag d. 20. juni kl. 12.00. Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 22. juni mellem kl. 14.00 og kl. 18.00.Ansættelse fra 1. august 2021.

Om Halsnæs Kommune
Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.
Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på 
www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Halsnæs Kommune
Melby Skole
3370 Melby
Kontaktperson
Lene Snediker Jacobsen
Tlf
61394825
Adresse
Melby Skole
3370 Melby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-05-2021
Udløber
20-06-2021
Kviknummer
LJA-82182426
Jobtype
Deltid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed