Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

På Søndersøskolen søger vi en ressourcepædagog, der brænder for at gøre en forskel for både børn og voksne

Søndersøskolen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
23-07-2021
Kontakt
Søndersøskolen
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Tlf
7235 7400
Kontakt
Gitte Meinert
Tlf
7216 4995
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-07-2021
Udløber
22-08-2021
Kviknummer
LJA-82428778
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Har du lyst til at være en del af et stærkt kollegialt fællesskab og en ambitiøs kultur, så kom til Søndersøskolen i Furesø kommune
På Søndersøskolen i Værløse søger vi en ressourcepædagog fra den 1. september eller snarest mulig derefter.
 
Vi søger en ressourcepædagog, der i samarbejde med skolens lærere, pædagoger og ledelse brænder for at skabe og udvikle stærke fællesskaber, hvor der er fokus på at give de bedst mulige lærings- og dannelsesmuligheder for alle børn.
 
Som ressourcepædagog på Søndersøskolen skal du bidrage til:
 
 • Udvikling af læringsmiljøer og pædagogiske handlemuligheder med det formål at børn som en del af faglige og sociale fællesskaber kan trives, lære og udvikle sig bedst muligt.
 • At løse særlige opgaver i forhold til børn med behov for specialundervisning eller anden specialpædagogisk bistand med det formål, at de får de bedste betingelser for at trives og udvikle sig bedst muligt som en del af faglige og sociale fællesskaber.
 
Du skal arbejde ud fra en ressourceorienteret og anerkendende tilgang, hvor grundantagelsen er, at:
 • Alle har behov for at føle sig lyttet til, at føle sig bekræftet og forstået
 • Anerkendelse skaber selvværd, tryghed og tillid, som er med til at understøtte læring og udvikling af både personlige, sociale og faglige ressourcer
 • Anerkendelse er ikke lig med, at alt er tilladt – anerkendelse er f.eks. også at guide barnet til en anden adfærd
 • Vi er optaget af, hvordan iboende ressourcer bedst muligt kan sættes i spil i en given kontekst.
   
Konsekvensen af denne forståelse er, at vi har en undersøgende og nysgerrig tilgang.  Vi er optaget af at inddrage flere perspektiver, som kan have indflydelse på børns trivsel og læring
 
Vi forventer, at du;
 • har en relevant faglig uddannelse
 • har erfaring med inklusionsarbejdet
 • at du er anerkendende i sprog og handling
 • Har gode kommunikative evner både tale og skrift
 • at du engagerer dig i dit arbejde og i dine kollegaer
 • at du trives med at indgå i et forpligtende teamsamarbejde
 • at du arbejder struktureret, målrettet og er indstillet på, at arbejdet kan være omskifteligt
 • at du er positivt og besidder en god portion humor.
   
Du vil komme til at indgå i et fast samarbejde med skolens ressourceteam, der består af 3 ressourcepædagoger samt to pædagogiske vejledere. Derudover vil du indgå i samarbejde med skolen lærere, pædagoger, ledelse og PPR-psykologer. Formålet med arbejdet i vores ressourceteam læner sig opad visionen for det god børneliv i Furesø Kommune: ”Alle børn skal trives, lære og udvikle sig ud fra deres individuelle forudsætninger i sociale fællesskaber”.
 
På Søndersøskolen er vi særligt optaget af teamsamarbejdet og skole-hjemsamarbejdet som løftestænger, der skal sikre elevernes fulde udbytte af deres skole. Vi vægter faglige, personlige og sociale kompetencer lige højt, og vi er stolte af, at de børn, vi sender videre fra skolen, generelt klarer sig rigtigt godt. Vi er ligeledes optagede af at udvikle meningsfulde fællesskaber således, at alle vores børn og unge oplever sig som en bidragende del af de faglige og sociale fællesskaber.

Søndersøskolen i Furesø Kommune er kendetegnet ved motiverede børn og unge, en forældregruppe, der bakker godt op omkring skolen, og sidst men ikke mindst et rart, tillidsfuldt arbejdsmiljø med gode og spændende fysiske rammer og en dygtig og ambitiøs personalegruppe. Du vil også opleve en ledelse, der aktivt tager del i din hverdag og udviser en høj grad af tillid.

Søndersøskolen ligger i dejlige grønne omgivelser. Vi er glade for at kunne tilbyde personlige arbejdspladser og computere til alle vores lærere og pædagoger.

Søndersøskolen er opdelt i et børnemiljø fra 0-5 årgang og et ungemiljø for 6-9. årgang. På Søndersøskolen er vi ca. 850 elever og ca. 110 medarbejdere.

Har du brug for flere oplysninger? Så er du velkommen til at kontakte skoleleder Gitte Meinert på tlf. 7216 4995 eller afdelingsleder for børnemiljøet samt leder af ressourceteamet Kathrine Fruergaard på tlf. 7216 3746.

Ansøgningsfristen er den 23. august 2021.
Ansættelsessamtaler finder sted den 26. og 27. august 2021.
Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid. Løn er efter gældende overenskomst.

Ansøgningen bedes sendt online


Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Søndersøskolen
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Tlf
7235 7400
Kontaktperson
Gitte Meinert
Tlf
7216 4995
Adresse
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-07-2021
Udløber
22-08-2021
Kviknummer
LJA-82428778
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed