Del
Gem annonce

På Lyngholmskolen søger vi en stjernelærer til vores MiniUnivers (0.-1. årgang)

Lyngholmskolen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
04-05-2021
Kontakt
Lyngholmskolen
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Tlf
7235 7100
Kontakt
Mike Friis Østergaard
Tlf
7235 7100
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
28-05-2021
Kviknummer
LJA-82048385
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Matematik

På Lyngholmskolen søger vi med en stjernekikkert efter DIG, der vil være med til at skabe den bedste start på skolelivet for vores elever på 0. og 1. årgang. Vi kalder samlet vores 0. og 1. årgang for MiniUniverset, og grundtanken i konceptet er, at elever og forældre skal opleve et 2-årigt opstartsforløb i skolen, der er kendetegnet ved tryghed, ro og fokus på læring - både fagligt, personligt og socialt. MiniUniverset består i alt af tre 0. klasser og tre 1. klasser.

Hos os vil du få en vigtig rolle som klasselærer i en af 1. klasserne, men du vil også indgå i et tæt samarbejde med Team MiniUnivers’ øvrige lærere, børnehaveklasseledere og skolepædagoger. Vi er sammen om elevernes læring og trivsel, og vi prioriterer i perioder holddeling på tværs af klasser og årgange i Miniuniverset som et redskab til differentiering og for at styrke det store fællesskab.

Dine kompetencer
Det er ikke et krav, at du har en ph.d. i raketvidenskab, men du skal være uddannet lærer og gerne have linjefag og/eller erfaring, så du kan være medansvarlig for både dansk og matematik sammen med andre fagkollegaer. Da du skal arbejde med vores mindste elever, er det vigtigt, at du finder stor arbejdsglæde i at give dem deres første stjernestunder i fagene.

Du skal være en tydelig og omsorgsfuld ledestjerne i klasse-rummet, som vores små astronauter kan følge og opleve tryghed hos. Det er også vigtigt, at du har et ressourcesyn på familierne og er aktiv i skole/hjem-samarbejdet, da vi anser det som en væsentlig faktor for at understøtte elevernes læring og trivsel.

Du skal sætte pris på et tæt samarbejde med dine nærmeste kollegaer, når forløb skal planlægges, udføres og evalueres. Vi arbejder tæt sammen for at sikre den bedste læring og trivsel for alle vores elever i MiniUniverset, og vi kaster os gerne ud i tværfaglige projektforløb. Hos os skal man gerne elske at være nysgerrig på sin egen praksis og udvikle den sammen med andre med fokus på at styrke elevernes trivsel og læring, da det er et stort fælles udviklingsspor på skolen.

Det vil være skønt, hvis du har erfaring med eller interesse i projektarbejde, udeskole og/eller en generel tilgang til læring, hvor børnene er legende og eksperimenterende i processen. Hvis du har en stor interesse i at inddrage teknologier i læringsforløb, så kan du også blive en del af vores kapacitetsteam på skolen i forbindelse med et stort projekt, Play@Heart, som vi er blevet udvalgt til at deltage i. Projektet har sin egen hjemmeside, hvor du kan læse mere om det.

Vores sociale liv på skolen
På Lyngholmskolen har vi et stærkt kollegialt fællesskab. Udover at være professionelle sammen, så har vi det også sjovt og hyggeligt i hinandens selskab. Vores personalerum er altid (når der ikke er Corona) fyldt med dejlige og imødekommende kollegaer - både pædagoger, lærere, ledelse og andre medarbejdere.

Om skolen
Lyngholmskolen er en veletableret, attraktiv folkeskole i Farum med 600 elever og 80 lærere og pædagoger. Skolen er det positive tilvalg for de fleste forældre i distriktet, og vores elever er den fantastiske sum af de forskelle og fællestræk, der karakteriserer Farum. Vi er også Furesø Kommunes læse- og sprogtilbud for elever med læseudfordringer fra 7. til 9. årgang, og så har vi Lyngholmskolens gruppeordning, der er en selvstændig afdeling for elever med socioemotionelle vanskeligheder. Vores fritidstilbud er velfungerende og stærkt integreret i skolens dagligdag.

Send os en ansøgning
Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer. Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn med tiltrædelse 1. august 2021.

Hvis du mener, at du er den lærer, vi leder efter, og du gerne vil være en del af vores fællesskab, så affyr din ansøgning om 5, 4, 3, 2, 1...

Hvis du ringer og forstyrrer os, fordi du har spørgsmål og er nysgerrig efter at vide mere, så skal du ikke APOLLOgize. Ring endelig til afdelingsleder for børnemiljøet Mike Friis Østergaard på telefon 7216 4082 eller skriv på mail mfo4@furesoe.dk.

Du kan også kontakte skolens kontroltårn (vores skønne sekretær Irina) på telefon 7235 7100 eller mail lyngholmskolen@furesoe.dk, hvis du ikke har fået fat i Mike, men ønsker en aftale om et telefonmøde.

Ansøgningsfristen er fredag d. 28/5-2021. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende og senest mandag d. 31/5-2021.


Send ansøgning

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Lyngholmskolen
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Tlf
7235 7100
Kontaktperson
Mike Friis Østergaard
Tlf
7235 7100
Adresse
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
28-05-2021
Kviknummer
LJA-82048385
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Matematik
Beliggenhed
Gem annonce