Del
Gem annonce

På Lyngholmskolen søger vi en stjerne-dansklærer til vores 2. årgang med mulighed for læsevejleder-opgaver

Lyngholmskolen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
26-07-2022
Kontakt
Lyngholmskolen
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Tlf
7235 7100
Kontakt
Mike Friis Østergaard
Tlf
7235 7100
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-07-2022
Udløber
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83866121
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Lærer, Specialpædagogik

På Lyngholmskolen søger vi med en stjernekikkert efter DIG, der vil være med til at skabe en fantastisk skole for vores børn på 2. årgang.

 

Det er ikke et krav, at du har en ph.d. i raketvidenskab, men du skal være uddannet lærer med linjefag i dansk. Har du også idræt som linjefag eller tilsvarende kompetence til at undervise i faget, er det et plus. Hvis du derudover er uddannet læsevejleder eller ordblindevejleder, kan vi tilbyde en række opgaver på læseområdet - eksempelvis omkring Guided Reading, læsetests og ordblindeindsatser.

 

Dine øvrige opgaver finder vi ud af sammen med udgangspunkt i dine linjefag og kompetencer.

 

Struktur og samarbejde

Vi kalder samlet vores 2.- 5. årgang for Børnemiljøet, og grundtanken er, at lærerne overtager børnene i 2. klasse og følger dem i de kommende fire år, så både børn og forældre oplever et kontinuerligt forløb, der er kendetegnet ved tryghed, trivsel og motiverende læring - både fagligt, personligt og socialt. Du vil altså være med fra start på børnenes rejse gennem Børnemiljøet.

 

2. årgang består af to klasser, og hos os vil du få en vigtig rolle som delt klasselærer i den ene af dem, men du vil også indgå i et tæt samarbejde med Team 2’s øvrige lærere og skolepædagoger. Vi er sammen om børnenes læring og trivsel, og vi prioriterer holddeling på tværs af klasserne som et redskab til differentiering og for at styrke det store børnefællesskab.

 

Dine kompetencer

Det er det vigtigt, at du finder stor arbejdsglæde i at give børnene stjernestunder i skolen, så de udvikler tro på sig selv.

 

Du skal være en tydelig og omsorgsfuld ledestjerne i klasserummet, som vores børn kan følge og opleve tryghed hos. Det er også vigtigt, at du har et ressourcesyn på familierne og er aktiv i skole/hjem-samarbejdet, da vi anser det som en væsentlig faktor for at understøtte elevernes læring og trivsel.

 

Du skal sætte pris på et tæt samarbejde med dine nærmeste kolleger, når forløb skal planlægges, udføres og evalueres. Vi arbejder tæt sammen for at sikre den bedste læring og trivsel for alle vores elever, og vi kaster os gerne ud i tværfaglige og projektbaserede forløb. Hos os skal man gerne elske at være nysgerrig på sin egen praksis og udvikle den sammen med andre med fokus på at styrke elevernes trivsel og læring, da det er et stort fælles udviklingsspor på skolen.

 

Det vil være skønt, hvis du har erfaring med eller interesse i projektbaseret læring, udeskole og/eller en generel tilgang til læring, hvor børnene er legende og eksperimenterende i processen. Hvis du har en stor interesse i også at inddrage teknologiforståelse i læringsforløb, hvor børnene arbejder legende og eksperimenterende, så kan vi stolt fortælle, at vi er i gang med at blive certificeret Play@Heart-skole. Projektet, der er finansieret af LEGO-fonden, er et samarbejde mellem 12 skoler og alle landets professionshøjskoler, og det har sin egen hjemmeside, hvor du kan læse mere om det.

 

Vores sociale liv på skolen

På Lyngholmskolen har vi et stærkt kollegialt fællesskab. Udover at være professionelle sammen, så har vi det også sjovt og hyggeligt i hinandens selskab. Vores personalerum er igen - efter Corona-restriktionernes ophør - fyldt med dejlige og imødekommende kollegaer - både pædagoger, lærere, ledelse og andre medarbejdere.

 

Om skolen

Lyngholmskolen er en veletableret, attraktiv folkeskole i Farum med 550 elever og 60 lærere og pædagoger. Skolen er det positive tilvalg for de fleste forældre i distriktet, og vores elever er den fantastiske sum af de forskelle og fællestræk, der karakteriserer Farum.

 

Vi har to af Furesø Kommunens gruppeordninger, hvor den ene har særlige kompetencer til at tilrettelægge læringsprocesser for elever med sprog- og læseudfordringer, og den anden for elever med socioemotionelle vanskeligheder. Vores fritidstilbud er velfungerende og stærkt integreret i skolens dagligdag.

 

Send os en ansøgning

Stillingerne er som udgangspunkt på 37 timer. Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn med tiltrædelse 1. oktober 2022 eller snarest muligt.

 

Hvis du mener, at du er den lærer, vi leder efter, og du gerne vil være en del af vores fællesskab, så affyr din ansøgning om 5, 4, 3, 2, 1...

 

Hvis du ringer og forstyrrer os, fordi du har spørgsmål og er nysgerrig efter at vide mere, så skal du ikke APOLLOgize. Ring endelig til afdelingsleder for Børnemiljøet Mike Friis Østergaard på telefon 72164082 eller skriv på mail mfo4@furesoe.dk.

 

Du kan også kontakte skolens kontroltårn (vores skønne sekretær Pernille) på telefon 7235 7100 eller mail lyngholmskolen@furesoe.dk, hvis du ikke har fået fat i Mike, men ønsker en aftale om et telefonmøde.

 

Ansøgningsfristen er søndag d. 14/08-2022 kl. 12.00.

 

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende fra 1/8-2022 og senest mandag og tirsdag d. 15.-16./8-2022.

 

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.

 
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Ansøg

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Lyngholmskolen
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Tlf
7235 7100
Kontaktperson
Mike Friis Østergaard
Tlf
7235 7100
Adresse
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-07-2022
Udløber
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83866121
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Lærer, Specialpædagogik
Beliggenhed
Gem annonce