Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

På Lyngholmskolen søger vi en stjerne-børnehaveklasseleder eller stjerne-lærer til vores MiniUnivers (0.-1. årgang)

Lyngholmskolen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
29-09-2021
Kontakt
Lyngholmskolen
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Tlf
7235 7100
Kontakt
Mike Friis Østergaard
Tlf
7235 7100
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-09-2021
Udløber
22-10-2021
Kviknummer
LJA-82729376
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Klasselærer, Øvrige Job

På Lyngholmskolen søger vi med en stjernekikkert efter DIG, der vil være med til at skabe den bedste start på skolelivet for vores elever på 0. og 1. årgang. Vi kalder samlet vores 0. og 1. årgang for MiniUniverset, og grundtanken i konceptet er, at elever og forældre skal opleve et 2-årigt opstartsforløb i skolen, der er kendetegnet ved tryghed, ro og fokus på læring - både fagligt, personligt og socialt. MiniUniverset består i alt af tre 0. klasser og tre 1. klasser.

Hos os vil du få en vigtig rolle som primærvoksen i en af 1. klasserne, men du vil også indgå i et tæt samarbejde med Team MiniUnivers’ øvrige lærere, børnehaveklasseledere og skolepædagoger. Vi er sammen om elevernes læring og trivsel, og vi prioriterer i perioder holddeling på tværs af klasser og årgange i Miniuniverset som et redskab til differentiering og for at styrke det store fællesskab.

Som børnehaveklasseleder i MiniUniverset vil du komme til at arbejde med eleverne i gennem to år - dvs. i både 0. og 1. klasse. Som lærer vil du primært være i 1. klasse, men i nogle forløb laver vi holddeling mellem 0. og 1. årgang, så du også lærer 0. klasserne at kende og omvendt. Som lærer kan der på sigt også blive mulighed for at undervise i det øvrige børnemiljø (2.-5. årgang). Vi evaluerer løbende på vores struktur med henblik på at skabe den bedste og mest sammenhængende indskoling for vores elever – set fra deres perspektiv. Vi har i den henseende erfaret, at det er vigtigt for eleverne med gode og tætte relationer til de voksne, og at de oplever kontinuitet med få skift - både i løbet af skoledagen, men også fra skoleår til skoleår.

Dine kompetencer
Det er ikke et krav, at du har en ph.d. i raketvidenskab, men du skal være uddannet lærer eller pædagog. Da du skal arbejde med vores mindste elever, er det vigtigt, at du finder stor arbejdsglæde i at give dem deres første stjernestunder i skolen.

Du skal være en tydelig og omsorgsfuld ledestjerne i klasserummet, som vores små astronauter kan følge og opleve tryghed hos. Det er også vigtigt, at du har et ressourcesyn på familierne og er aktiv i skole/hjem-samarbejdet, da vi anser det som en væsentlig faktor for at understøtte elevernes læring og trivsel.

Du skal sætte pris på et tæt samarbejde med dine nærmeste kollegaer, når forløb skal planlægges, udføres og evalueres. Vi arbejder tæt sammen for at sikre den bedste læring og trivsel for alle vores elever i MiniUniverset, og vi kaster os gerne ud i tværfaglige projektforløb. Hos os skal man gerne elske at være nysgerrig på sin egen praksis og udvikle den sammen med andre med fokus på at styrke elevernes trivsel og læring, da det er et stort fælles udviklingsspor på skolen.

Det vil være skønt, hvis du har erfaring med eller interesse i projektarbejde, udeskole og/eller en generel tilgang til læring, hvor børnene er legende og eksperimenterende i processen. Hvis du har en stor interesse i også at inddrage teknologier i læringsforløb, så kan vi stolt fortælle, at vi er i gang med at blive certificeret Play@Heart-skole. Projektet, der er finansieret af LEGO-fonden, er et samarbejde mellem 12 skoler og alle landets professionshøjskoler, og det har sin egen hjemmeside, hvor du kan læse mere om det.

Vores sociale liv på skolen
På Lyngholmskolen har vi et stærkt kollegialt fællesskab. Udover at være professionelle sammen, så har vi det også sjovt og hyggeligt i hinandens selskab. Vores personalerum er igen - efter Corona-restriktionernes ophør - fyldt med dejlige og imødekommende kollegaer - både pædagoger, lærere, ledelse og andre medarbejdere.

Om skolen
Lyngholmskolen er en veletableret, attraktiv folkeskole i Farum med 600 elever og 80 lærere og pædagoger. Skolen er det positive tilvalg for de fleste forældre i distriktet, og vores elever er den fantastiske sum af de forskelle og fællestræk, der karakteriserer Farum. Vi er også Furesø Kommunes læse- og sprogtilbud for elever med læseudfordringer fra 7. til 9. årgang, og så har vi Lyngholmskolens gruppeordning, der er en selvstændig afdeling for elever med socioemotionelle vanskeligheder. Vores fritidstilbud er velfungerende og stærkt integreret i skolens dagligdag.

Send os en ansøgning
Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer. Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn med tiltrædelse 1. december 2021 eller snarest muligt.

Hvis du mener, at du er den børnehaveklasseleder eller lærer, vi leder efter, og du gerne vil være en del af vores fællesskab, så affyr din ansøgning om 5, 4, 3, 2, 1...

Hvis du ringer og forstyrrer os, fordi du har spørgsmål og er nysgerrig efter at vide mere, så skal du ikke APOLLOgize. Ring endelig til afdelingsleder for børnemiljøet Mike Friis Østergaard på telefon 7216 4082 eller skriv på mail mfo4@furesoe.dk.

Du kan også kontakte skolens kontroltårn (vores skønne sekretærer Irina og Lene) på telefon 7235 7100 eller mail lyngholmskolen@furesoe.dk, hvis du ikke har fået fat i Mike, men ønsker en aftale om et telefonmøde.

Ansøgningsfristen er fredag d. 22. oktober 2021 kl. 12. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende og senest mandag og tirsdag den 25.-26. oktober 2021.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Lyngholmskolen
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Tlf
7235 7100
Kontaktperson
Mike Friis Østergaard
Tlf
7235 7100
Adresse
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-09-2021
Udløber
22-10-2021
Kviknummer
LJA-82729376
Jobtype
Fuldtid
Fag
Klasselærer, Øvrige Job
Beliggenhed