Del
Gem annonce

Outdoor- og naturfagslærer søges til Stokkebækskolen

Stokkebækskolen

Svendborg, Fyn

Indrykket
20-04-2021
Kontakt
Stokkebækskolen
Storkehavevej 9
5884 Gudme
Tlf
62234800
Kontakt
Astrid Birkbak
Tlf
51269736
Storkehavevej 9
5884 Gudme
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-04-2021
Udløber
20-05-2021
Kviknummer
LJA-81986165
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Biologi, Fysik/kemi, Geografi, Idræt, Natur/teknologi, Øvrige Job

Brænder du for at vejlede, undervise og styrke elevernes oplevelser, læring og fysiske bevægelsesaktivitet i naturen?

Er du klar på de 'store' friluftsdiscipliner: træklatring, kano, havkajak, SUP, lejrliv, vandring og orientering, samt de pædagogiske, didaktiske og sikkerhedsmæssige aspekter knyttet hertil?
Vil du være med på holdet omkring udvikling af outdoor-undervisning på Stokkebækskolens outdoor-linje for 7. - 9. årgang med udgangspunkt i naturfag og matematik?

Så er det måske dig, vi har brug for.


Vi er lige blevet godkendt som outdoor-linje-skole for 7. - 9. klasse fra august 2022, og i forlængelse heraf søger vi en lærer til denne særlige stilling, som går på to ben - Outdoor på den ene side og matematik og naturfag på den anden side. Stillingen er på fuld tid, og der er tiltrædelse til stillingen pr. 1. august 2021.

Hvem er du?
Vi søger en helt særlig profil, som er læreruddannet, naturvejleder eller noget tredje, og som med et solidt fagligt vidensgrundlag i naturfagene og matematik kan undervise de ældste elever med det særlige didaktiske benspænd, at undervisningen foregår i, om og med naturen.

Som en del af outdoor-holdet vil du spille en ligeværdig rolle i udviklingen af outdoor-undervisningen, hvad angår metoder til uderumsledelse, undersøgende og anvendelsesbaseret pædagogik. Indtil linjens start i august 2022 skal der forberedes og udvikles undervisningsforløb, som er relevante for alle fag, og som alle har naturen som indholdsside.

Outdoor-linjen vil få tætte samarbejdspartnere i skolens lokalområde, og du trives med at skabe og fastholde gode relationer såvel ud af huset, som til dine kolleger og elever.

Outdoor-linjens værdier spiller fuldt og helt sammen med Stokkebækskolens værdier, som du kan læse mere om på skolens hjemmeside: stokkebækskolen.dk
Desuden har vi den strategiske intention med outdoor-linjen, at den skal understøtte Svendborg Kommunes brand omkring sundhed, idræt og bevægelse, samt citta-slow og naturen i baghaven.

Som person er du en lærer, der hviler i sig selv, du har fagligt overblik, kan arbejde selvstændigt og reflekteret, og du tror på det enkelte menneskes potentiale. Du er rummelig, tålmodig, rolig og du oplever, at din ro smitter af på kollegerne. Du er den lærer, som alle gerne vil arbejde sammen med.

Hvem er vi?
Stokkebækskolen er en skole med en stærk samarbejdskultur og et udviklingsorienteret personale. Vi er meget optagede af outdoor-linjens muligheder, og outdoor-tænkningen har høj grad af resonans i den øvrige organisation. Linjen medvirker til at øge motivationen, skabe stolthed og bidrage til den i forvejen høje grad af ansvarlighed, der hersker på skolen. 

Vi befinder os fysisk på tre matrikler, idet indskolingsafdelingerne rummer 0. - 3. klasse i et spor på henholdsvis afdeling Gudbjerg og afdeling Hesselager, hvorefter eleverne samles i 4. - 9. klasse i to til tre spor på afdeling Gudme.

Du vil blive mødt af ansvarlige og engagerede kolleger og tæt ledelsesmæssigt følgeskab i en organisation med høj grad af professionel tillid, hvor arbejdsmiljøet prioriteres højt.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffe- og børneattest, inden ansættelsen kan finde sted.

Vil du vide mere
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte skoleleder Astrid Birkbak på tlf. 62 23 48 01 eller mobil 51 26 97 36. På grund af COVID-19-situationen åbner vi ikke skolen for rundvisning.

Vi skal have din ansøgning, dit cv og relevante bilag (eksamensbevis, udtalelser mm.) elektronisk senest mandag d. 24. maj 2021. Vi afholder samtaler torsdag d. 26. maj fra kl. 16.00.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

STUK, Sønderjyllands Gymnasie, Grundskole og Kostskole

Gribskov Efterskole

Del dette job

Virksomhedsinformation
Stokkebækskolen
Storkehavevej 9
5884 Gudme
Tlf
62234800
Kontaktperson
Astrid Birkbak
Tlf
51269736
Adresse
Storkehavevej 9
5884 Gudme
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-04-2021
Udløber
20-05-2021
Kviknummer
LJA-81986165
Jobtype
Fuldtid
Fag
Biologi, Fysik/kemi, Geografi, Idræt, Natur/teknologi, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce