Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Organisationskonsulent til Lærerstuderendes Landskreds (barselsvikariat)

Danmarks Lærerforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-10-2019
Kontakt
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontakt
Katrine Orebo Pyndt
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-10-2019
Udløber
12-11-2019
Kviknummer
LJA-76699169
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Kan du skabe fællesskab, begejstring og engagere lærerstuderende? Har du erfaring med at udvikle, opkvalificere og motivere frivillige? Og kan du samtidig formidle idéen om fagbevægelsen og fordelene ved at være medlem? Så er det lige dig, vi leder efter.

Danmarks Lærerforening søger en organisationskonsulent, som skal bistå Lærerstuderendes Landskreds (LL) i medlemsorganisering og med at udvikle og understøtte det studenterpolitiske arbejde lokalt på de 15 læreruddannelser. Ansættelsen er tidsbegrænset, da det er et barselsvikariat.

Lærerstuderendes Landskreds er en studenterpolitisk medlemsorganisation under Danmarks Lærerforening. Vi arbejder både lokalt og nationalt for at skabe den bedste læreruddannelse og for at sikre de lærerstuderendes indflydelse.

Dine opgaver
Organisationskonsulentens primære fokus bliver, i samarbejde med organisationens næstforperson, at understøtte og udvikle det lokale LL-arbejde med henblik på, at organisere medlemmer, skabe øget medlemsaktivitet på uddannelsesstederne og styrke de studerendes indflydelse på studiestederne. Det betyder, at du bl.a. skal:
 • bidrage til opkvalificering af klubberne i projektledelse, politisk arbejde og klubledelse
 • indgå i den videre udvikling af studiestart og holdrunder på læreruddannelserne og opkvalificere vores aktive i formidlingen af organisationens budskaber
 • servicere LL-klubberne, fx ved at udsende materiale, svare på henvendelser osv.
 • understøtte LL-klubberne i arbejdet med LLs politik
 • planlægge organisationens nationale arrangementer i samarbejde med resten af sekretariatet
 • indgå i driften af organisationen.

Din profil
Vi ønsker en medarbejder, som er engageret, har masser af drive og kan formå at omsætte det til stærke relationer og fællesskaber ude på læreruddannelsen. Du er initiativrig, selvstændigt arbejdende og er vild med en arbejdsplads, hvor opgaverne er mange og forskelligartede, og hvor ingen dage er ens. Derudover skal du være fleksibel omkring arbejdstider og indstillet på, at der er aften- og weekendarbejde.

Vi lægger vægt på, at du:

 • har kendskab til læreruddannelsen og studenterpolitisk arbejde
 • har erfaring med udvikling og fastholdelse af frivillige fællesskaber
 • har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
 • er udadvendt og god til at motivere og engagere 
 • har erfaring med projektudvikling og projektledelse.

Vi tilbyder
En arbejdsplads midt i hjertet af København, med et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø. Vi har højt til loftet, attraktive ansættelsesvilkår og gode muligheder for, at du kan sætte dit eget præg på opgaverne. Lærerstuderendes Landskreds sekretariat er en del af afdelingen Organisation i Danmarks Lærerforening. Ansættelsen er derfor i Danmarks Lærerforenings sekretariat, hvor du bliver en del af en stor afdeling med muligheder for at samarbejde på tværs af sekretariatet.

Vilkår
Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og konsulentklubben i sekretariatet. Lønindplacering sker jf. overenskomsten efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring. I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt pensionsordning hos AP pension på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie.

Vil du vide mere?
Er du velkommen til at kontakte sekretariatskoordinator i Lærerstuderendes Landskreds Sidsel Henriksen på mail she@dlf.org eller telefon 28 35 64 48 eller afdelingschef i Organisation Katrine Orebo Pyndt på mail kop@dlf.org eller telefon 41 72 39 39.

Vi skal modtage din ansøgning og CV senest tirsdag den 12. november kl. 12.00.

Vi forventer at afholder første samtalerunde tirsdag den 19. november og anden samtalerunde fredag den 22. november med henblik på ansættelse 1. januar 2020 eller hurtigst muligt derefter.

Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 85.250 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontaktperson
Katrine Orebo Pyndt
Adresse
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-10-2019
Udløber
12-11-2019
Kviknummer
LJA-76699169
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed