Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ølsted Skole søger en lærer til håndværk og design samt idræt

Halsnæs Kommune - Ølsted Skole

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
04-10-2022
Kontakt
Halsnæs Kommune - Ølsted Skole
Hovedgaden 2
3310 Ølsted
Tlf
4774 9023
Kontakt
Skoleleder Thomas Haarup Karlsen
Tlf
+4521700265
Hovedgaden 2
3310 Ølsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-10-2022
Udløber
23-10-2022
Kviknummer
LJA-84094566
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Håndværk og design, Idræt, Lærer, Matematik

Til vores lokale og ambitiøse skole søger vi en lærer med linjefag i idræt, håndværk og design og gerne matematik i indskolingen.
 

Opgaven

Vi søger en lærer til at forestå undervisningen i håndværk og design i hele fagets forløb fra 3.-8. klasse. På Ølsted Skole læses håndværk og design som oftest af to lærere, og vi er så heldige, at håndværk og design-lokalet netop er blevet renoveret, hvilket giver gode rammer for undervisningen. Desuden starter vi i år op på et projekt med at integrere vores makerspace i faget. Projektet indføres på 6. årgang med henblik på, at eleverne på valgholdene på 7. og 8. årgang kan inddrage teknologien i opgaveløsningerne på valgfagene.

Derudover søger vi en lærer til primært pigeidrætten. Idrætsundervisningen på Ølsted Skole foregår både i Ølsted Hallen og i den skønne natur omkring skolen.

Vi samarbejder med idrætsforeningen og borgerforeningen om brug af hallen, ligesom der flere foreninger i Halsnæs kommune, som gerne vil samarbejde med skolerne om idræt. Der er et stærkt idrætsnetværk blandt skolerne, hvor der bliver arrangeret turneringer og stævner skolerne i mellem.

Hvis du ud over håndværk og design og idræt også kan varetage undervisningen i matematik i indskolingen, vil dette blot være et plus.
 

Arbejdstiden

Stillingen er en fuldtidsstilling. I Halsnæs kommune har vi lavet en aftale med den lokale kreds om et undervisningsloft på 738 timer om året og en derudfra beregnet fleksibel forberedelses- og anden tid.
 

Hvem er du

Udover at være uddannet lærer med linjefag i håndværk og design, idræt og evt. matematik, er du bevidst om at relationen er altafgørende for at undervisningen lykkes.

Kan du derudover sige ja til følgende:

  • Jeg kan se verden i børnehøjde
  • Jeg er stærk i struktur og klasserumsledelse
  • Jeg er nysgerrig og kvik til at sadle om, når noget ikke lykkes i undervisningen
  • og ligeså vigtigt; Jeg er klar på, at den afgørende bold i stikbold nogen gange bare skal spilles, før der kan undervises
  • Jeg ved at trivsel og læring går hånd i hånd.

Hvem er vi

Ølsted Skole er en 1-2-sporet skole beliggende mellem Frederiksværk og Hillerød. Vi har ca. 300 elever fordelt på 0.-9.klasse. Skolen er kendetegnet ved en stærk lokal forankring og et stærkt fællesskab.

Samarbejdet mellem skole og hjem er en disciplin, vi har fokus på at fortsætte udviklingen af. 

Ølsted Skole ligger i et naturskønt område tæt på Hillerød og Frederikssund. Der er gode offentlige transportmuligheder bl.a. med direkte togforbindelse til Hillerød. Hvis man kommer fra København i bil, når man hurtigt Ølsted, da man kører imod trafikken.
 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en mindre skole, hvor

  • vi har høje ambitioner for alle vores elever
  • vi har et tæt kollegialt fællesskab og en stor viden om vores fælles børn
  • trivsel, læring, fællesskab og fysiske rammer er nøgleord
  • naturen er tæt på og oplagt at inddrage i undervisningen.

Hvis du er blevet nysgerrig og har fået lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os.
 

Det praktiske

Ansøgningsfrist er søndag den 23. oktober kl. 14.00.

Ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 27. oktober om eftermiddagen/aftenen.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Ved tilbud om ansættelse indhentes referencer, og straffe-/børneattest indhentes. I Halsnæs Kommune er arbejdstiden røgfri.

For nærmere oplysninger kontakt skoleleder Thomas Haarup Karlsen på tlf. 21 70 02 65 eller fagligleder Tine Junge på tlf. 21 39 29 71.
 

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Halsnæs Kommune - Ølsted Skole
Hovedgaden 2
3310 Ølsted
Tlf
4774 9023
Kontaktperson
Skoleleder Thomas Haarup Karlsen
Tlf
+4521700265
Adresse
Hovedgaden 2
3310 Ølsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-10-2022
Udløber
23-10-2022
Kviknummer
LJA-84094566
Jobtype
Fuldtid
Fag
Håndværk og design, Idræt, Lærer, Matematik
Beliggenhed