Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ny skoleleder på Sengeløse Skole

Sengeløse Skole

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
28-01-2019
Kontakt
Sengeløse Skole
Spangåvej 10
2630 Taastrup
Tlf
43352320
Kontakt
Annemette Rosenkrantz
Tlf
4335 2320
Spangåvej 10
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-01-2019
Udløber
28-02-2019
Kviknummer
LJA-70151372
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Du sætter retning og skaber helhed som ny skoleleder på Sengeløse Skole

Vi lærer til livet på Sengeløse Skole! Derfor har vi brug for dig, der er dygtig til at skabe et menings- og tillidsbaseret rum samtidig med, at du er handlekraftig. Vores skole tilvælges af områdets forældre og af forældre fra hele kommunen. Vi rummer både stærke samlende traditioner og ambitiøs faglig fornyelse. Du vil opleve åbne børn, imødekommende forældre med høje forventninger samt engagerede og kompetente medarbejdere, der samarbejder i gensidig respekt om optimalt udbytte af læring og god trivsel for alle.

Fagligt fokus

På Sengeløse Skole har vi et fokus på at løfte det faglige niveau og skabe endnu bedre trivsel blandt skolens børn og unge. Du bygger som leder videre på den opnåede succes ift. trivsel og elevresultater og evner at bevare den tillidsbaserede og udprægede meningsbærende tilgang, der er en del af vores kultur.
Du refererer til centerchefen og har som skoleleder det overordnede ansvar for elevernes læring, udvikling og trivsel - og du sikrer dette gennem et tæt samarbejde med den øvrige ledelse på skolen, souschef, indskolings- og SFO-leder, leder af Øtoften (gruppeordning), administrationen samt skolens øvrige medarbejdere. Du må forvente at indgå i arbejdsgrupper uden for egen organisation samt være indstillet på at samarbejde med en række aktører inden- og udenfor kommunen. Vi er en skole med en stærk forankring i lokalsamfundet.

Vi vil gerne høre fra dig som:

  • Sætter en ære i at være en tilgængelig og synlig leder

  • Er god til at kommunikere både med forældre, medarbejdere, bestyrelse og andre samarbejdspartnere

  • Lytter og handler og har en forståelse for forskelligheder

  • Har blik for at ting kan gøres på mange måder

  • Ønsker at fortsætte udviklingen af en data-understøttet læringskultur

  • Har styr på økonomien

  • Har en lederuddannelse på diplom- eller masterniveau

Du er desuden en erfaren og delegerende leder, der arbejder systematisk med resultat- og målbaseret styring samtidig med, at du har udviklingsperspektiv og evner det strategiske perspektiv. Du kan begå dig i et politisk styret system og leder opad. Det står øverst på din dagsorden at sikre, at det gode samarbejde mellem pædagoger og lærere fortsætter, og du arbejder målrettet på at fastholde dine medarbejdere.

Om vores skole
Sengeløse Skole er en tosporet skole med knap 500 elever og ligger tæt på store naturområder og i en idyllisk landsby. Vi gør en dyd ud af at se hele barnet og hele personalegruppen, der består af ca. 70 pædagogiske medarbejdere. Hos os får de gode ideer plads, og vi hjælper hinanden. Vi er i Høje-Taastrup Kommune i gang med implementeringen af Fremtidens Skole, som er et skoleudviklingsprojekt med stor national bevågenhed. Du finder flere oplysninger om skolen på
Sengeløse Skoles hjemmeside .

Yderligere information 
Jobbet ønskes besat pr. 1. maj 2019. Vi forventer, at du kommer ud og besøger skolen og møder ledergruppen.

Ansættelsen sker på kontraktvilkår i henhold til gældende overenskomst med den behandlingsberettigede organisation efter forhandling, og der er ingen øvre arbejdstid.

Ansøgningsfrist den 28. februar 2019
Første ansættelsessamtale afholdes den 11. marts 2019 og anden samtale 26. marts 2019. Der vil skulle besvares et spørgeskema til en personlighedsprofil af udvalgte kandidater inden anden samtale.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder, og du bedes derfor have min. 2 referencer med til samtalen. Der indhentes desuden ved ansættelse straffeattest og børneattest. Ansættelsen vil være betinget af at disse er tilfredsstillende.

Ansøgning, CV, og anden relevant dokumentation skal sendes elektronisk.

Hvis du vil høre mere eller vil forbi på besøg, er du velkommen til at kontakte konstitueret skoleleder Annemette Rosenkrantz på 43352320.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Sengeløse Skole
Spangåvej 10
2630 Taastrup
Tlf
43352320
Kontaktperson
Annemette Rosenkrantz
Tlf
4335 2320
Adresse
Spangåvej 10
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-01-2019
Udløber
28-02-2019
Kviknummer
LJA-70151372
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed