Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Naturvidenskabelig lærer til udskolingen på Distriktsskole Ølstykke - genopslag!

Distriktsskole Ølstykke,

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
20-12-2019
Kontakt
Distriktsskole Ølstykke,
Frederiksborgvej 4
3650 Ølstykke
Kontakt
Kai Kongsgaard
Tlf
72599103
Frederiksborgvej 4
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-12-2019
Udløber
19-01-2020
Kviknummer
LJA-78329433
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Biologi, Fysik/kemi, Geografi, Matematik

Distriktsskole Ølstykke søger en dygtig lærer til udskolingen med start hurtigst mulig. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Vi søger en lærer, der kan et eller flere af følgende fag: matematik, biologi, fysik og geo-grafi. 

Vi er en skole, hvor faglighed, udvikling, engagement og et godt arbejdsmiljø vægtes højt, og vi har et godt kollegialt fællesskab og et lavt sygefravær. 

Distriktsskole Ølstykke i Egedal Kommune er en skole med ca. 1200 elever, som er fordelt på tre afdelinger; Toftehøjskolen, Hampelandskolen og Maglehøjskolen. De tre afdelinger arbejder tæt sammen om en spændende skoleudvikling, der i de kommende suppleres med renovering og udbygning.  

Skolerne er kendetegnede ved at have engagerede børn, forældre og medarbejdere, hvor vi er optagede af at skabe en god skolehverdag, så alle børn udvikler sig bedst muligt. Vi prioriterer den pædagogiske drøftelse, og tager udgangspunkt i data og den gode praksis og forbedrer os i fællesskab på baggrund heraf. 

Vi arbejder i selvstyrende team, så det er vigtigt, at du er en teamplayer, som synes, at det er givtigt at løfte i flok.
 
Hos os er vi organiseret i selvstyrende team. Det selvstyrende team er organiseret omkring den enkelte årgang. Lærere og pædagoger samarbejder ligeværdigt om årgangen. Det selvstyrende team løfter både undervisningsopgaven og alle de øvrige arbejdsopgaver, der er relateret til undervisningsopgaven. Lærere og pædagoger påtager sig i fællesskab klasselærerrollen.

Arbejdsforhold
I Egedal Kommune har vi en lokalaftale, der sikrer tid til forberedelse og samarbejde. Vi har en fast mødestruktur, der gør at arbejdsdagen er kendt og overskuelig.

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Distriktsskole Ølstykke på www.distriktsskole-oelstykke.dk

Vil du vide mere, kan du kontakte pædagogisk daglig leder Kai Kongsgaard på 7259 9103.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Børne- og straffeattest indhentes ved ansættelsen.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning via ansøgningslinket senest den 20. januar 2020. Vi afholder samtaler løbende.

Egedal Kommune
Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Vi tror på, at en spændende arbejdsdag, hvor din faglighed kommer i spil sammen med kollegaernes, giver gode jobs, gode medarbejdere og god service. Kommunen har flere spændende jobtilbud og med en rivende byudvikling, er her også mange boliger under opførelse, og nye byer på vej. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Distriktsskole Ølstykke,
Frederiksborgvej 4
3650 Ølstykke
Kontaktperson
Kai Kongsgaard
Tlf
72599103
Adresse
Frederiksborgvej 4
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-12-2019
Udløber
19-01-2020
Kviknummer
LJA-78329433
Jobtype
Fuldtid
Fag
Biologi, Fysik/kemi, Geografi, Matematik
Beliggenhed