Del
Gem annonce

Naturfagslærer til Antvorskov Skole

Antvorskov Skole

Slagelse, Vestsjælland

Indrykket
02-09-2021
Kontakt
Antvorskov Skole
Sejerøvej 1
4200 Slagelse
Tlf
58565400
Kontakt
Søren Ranthe
Tlf
58 57 22 00
Sejerøvej 1
4200 Slagelse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-09-2021
Udløber
22-09-2021
Kviknummer
LJA-82603994
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Biologi, Fysik/kemi, Geografi, Matematik, Natur/teknologi

Vi er en faglig skole med linjefagsopdeling i overbygningen, med et fælles fokus på læringsledelse og udvikling af læringsmiljøer for alle. Vi søger dygtige og udviklingsorienterede naturfagslærere.

Vi mangler dig pr. 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt derefter, hvis du søger et stærkt kollegialt læringsfællesskab, innovative læringsmiljøer med en spændende og udfordrende hverdag på en skole, hvor naturfagsundervisningen hele tiden udfordrer rammerne for, hvad man kan i folkeskolen.
På Antvorskov Skole er vores motto Tag en bid af fremtiden, fordi vi hver dag arbejder for at danne eleverne til at blive kritiske og bevidste medborgere i en kompleks og globaliseret verden.

Her ser vi naturfag og teknologiforståelse som centrale fag til, at forberede eleverne på de komplekse problemstillinger vi som samfund står overfor. Klimaforandringerne, biodiversitetskrisen, spørgsmål om etik og genterapi, samt rettigheder til persondata. Alle spørgsmål der forudsætter at eleverne har en naturfaglig og teknologisk viden og forståelse, der sætter dem i stand til at kunne tage stilling til og handle ift. disse og lignende samfundsproblemer.
Derfor tager naturfagsundervisningen på Antvorskov Skole på den ene side udgangspunkt i teknologiforståelse som en alment dannende, kreativ og skabende faglighed. Det gør vi som en del af TEK-forsøget (Teknologiforståelse i folkeskolen), der har til hensigt at danne og uddanne elever til at kunne undersøge og forstå menneskers brug af digital teknologi (læs mere om Teknologiforståelse i folkeskolen her (nyt vindue).

På den anden side tager vores naturfagsundervisning udgangspunkt i en tværfaglig, problemløsende, eksperimentel og undersøgende tilgang til fagligheden. Formålet er gennem den didaktiske tilgang at skabe muligheder for at nørde med kernefagligheden, både i den almene undervisning og på vores science linje (læs mere om Science og teknologi på Antvorskov Skole - her (nyt vindue). Dette ses gennem faglige samarbejder og projektbaseret undervisning i vores moderne naturfagshus, der inkluderer et Learning Tech laboratorium (læs mere på Learning Techs hjemmeside her (nyt vindue), som skaber de bedste forudsætninger for denne naturfaglige udvikling.

Vi forventer, at du

 • er uddannet folkeskolelærer med en naturfaglig profil. At du er ASTE-lærer, Sci-Tek lærer eller har flere af de naturfaglige fag matematik, fysik/kemi, biologi, geografi og/eller natur/teknologi.
 • kan undervise i den kritiske dannelse i naturfagene, fra flere fags udgangspunkt.
 • kan lide at nørde med matematik, naturfag og teknologi, og gerne lægger en ekstraordinær indsats i det, du brænder for.
 • ser en spændende professionel udfordring i at identificere og opdyrke elevernes talenter.
 • ser naturfagene som undersøgende og eksperimenterende fag der komplimenterer hinanden.
 • er målrettet, struktureret i din klasseledelse og har en veludviklet relationskompetence.

Vi kan tilbyde

 • Et tæt, forpligtende samarbejde i et dynamisk team med høj grad af fælles forberedelse
 • Mulighed for at blive del af en personalegruppe, der arbejder tæt sammen om at skabe fremtidens skoletilbud
 • Mulighed for og pligt til- at være med til at tænke nyt inden for udvikling af undervisning.
 • Et nyt og moderne naturfagshus der rummer et Learning Tech Laboratorium fyldt med Robotter, 3D-printere og en lasercutter
 • En tutor, der kan hjælpe dig godt på vej på din nye arbejdsplads

Antvorskov Skole er en velrenommeret skole med 1100 elever. Vi er en skole, der arbejder med udvikling af læringsmiljøer. Vi kombinerer høje faglige muligheder og forventninger med et ønske om, at der skal være plads til alle typer af elever i et forpligtende fællesskab.

Du kan læse mere om os som skole på Antvorskov Skoles hjemmeside (nyt vindue) og se mere om hvem vi er og hvordan vi arbejder på videoen her (nyt vindue)

Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende straffe- og børneattest.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger

er du meget velkommen til at kontakte
 • skoleleder Søren Ranthe eller souschef Britta Thomsen på telefon 58 57 22 00.

Ansøgning:
Ansøgningen skal sendes senest den
 • 22. september 2021.

Vi forventer at afholde samtaler løbende og senest uge 39.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Antvorskov Skole
Sejerøvej 1
4200 Slagelse
Tlf
58565400
Kontaktperson
Søren Ranthe
Tlf
58 57 22 00
Adresse
Sejerøvej 1
4200 Slagelse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-09-2021
Udløber
22-09-2021
Kviknummer
LJA-82603994
Jobtype
Fuldtid
Fag
Biologi, Fysik/kemi, Geografi, Matematik, Natur/teknologi
Beliggenhed
Gem annonce