Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Naturfagslærer med linjefag i geografi og /eller fysik/kemi

Skolen på La Cours Vej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
02-09-2020
Kontakt
Skolen på La Cours Vej
La Cours Vej
2000 Frederiksberg
Kontakt
Irene Hastrup
Tlf
28080692
La Cours Vej
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-09-2020
Udløber
21-09-2020
Kviknummer
LJA-81000955
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Fysik/kemi, Geografi

Skolen på la Cours vej søger dygtig naturfagslærer med linjefag i geografi og/eller fysik/kemi


Skolen på la Cours Vej søger en dedikeret lærer med linjefag i geografi og/eller fysik/kemi samt med stor lyst til at undervise vores skønne og motiverede børn i udskolingen.

 • Vi tilbyder dig at blive en del af et forpligtende teamsamarbejde, hvor børns trivsel og læring er i fokus
   
 • Vi tilbyder dig at blive kollega med ca. 60 lærere og 30 pædagoger, der brænder for at give vores børn den bedst mulige skolegang, og som også prioriterer det kollegiale fællesskab efter skoletid samt at få en nærværende og opbakkende ledelse
 
 • Vi tilbyder dig endvidere at blive en del af et kompetent, dynamisk og ambitiøst naturfagsteam, som i fællesskab udvikler de enkelte fag hver for sig og stiller skarpt på deres indbyrdes sammenhænge
 
 • Og sidst men ikke mindst tilbyder vi dig en plads i et progressivt udskolingsteam, hvor det at hjælpe og støtte hinanden er det mest naturlige i hverdagens stræben efter at lykkes med undervisningen og at lykkes med eleverne   
 
 • Med andre ord får du her en arbejdsplads med rigtig gode betingelser for faglig, pædagogisk og personlig udvikling
På Skolen på la Cours Vej arbejder vi tæt sammen i årgangsteam, og vi forventer derfor, at du kan se dig selv som en aktiv og engageret kollega i sådanne sammenhænge.

Som kollega hos os vil du blive en del af en udskoling i rivende udvikling. Vi vægter teamsamarbejde med rum til didaktiske og faglige refleksioner højt, og vi prioriterer, at vi har et fælles ansvar for og kendskab til eleverne på skolen. Du vil i høj grad få mulighed for at dyrke din egen faglighed, men det skal altid være med det hele barn for øje. Vi møder altid vores elever med positive forventninger og med blik for deres forskelligheder, og vi arbejder målrettet med at skabe robuste unge mennesker med mod på livet og de fremtidige udfordringer. Faglighed og trivsel går hos os altid hånd i hånd.
Vi lægger vægt på, at du:
 • Er en dygtig relationsmedarbejder med øje for børns forskelligheder og behov
 • Er idérig og eksperimenterende
 • Ser udviklingen af de naturfaglige fag som et fælles anliggende mellem dig og dine kollegaer
 • Deltager i det sociale liv på skolen og kan se, at faglighed og trivsel går hånd i hånd for børn og voksne
 • Prioriterer tydelig klasseledelse i din pædagogiske praksis
Skolen på la Cours Vej er en traditionsrig skole med gode fysiske rammer i hjertet af Frederiksberg. Vi har højt til loftet, stor søgning, aktive forældre og engagerede medarbejdere. Vi er ca. 100 lærere og pædagoger, som hver dag arbejder for at skabe en god hverdag med masser af læring, oplevelser og udvikling for vores ca. 700 elever.
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Irene Hastrup tlf. 28980692, souschef Martin Hodel tlf. 28980695 eller pædagogisk leder Henriette Lassen tlf. 28980696, hvis du har spørgsmål.


Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffe- og børneattest ved ansættelse i Frederiksberg Kommune. Stillingen skal besættes pr. 1. november og er en fuldtidsstilling.
Ansøgningsfrist d.21/9 kl.12:00.

 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Skolen på La Cours Vej
La Cours Vej
2000 Frederiksberg
Kontaktperson
Irene Hastrup
Tlf
28080692
Adresse
La Cours Vej
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-09-2020
Udløber
21-09-2020
Kviknummer
LJA-81000955
Jobtype
Fuldtid
Fag
Fysik/kemi, Geografi
Beliggenhed