Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Naturfagslærer med Fysik/kemi til udskolingen

Frederiksværk Skole

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
10-12-2019
Kontakt
Frederiksværk Skole
Skolevej 1
3300 Frederiksværk
Tlf
47721566
Kontakt
Mette Sabra
Tlf
2158 0123
Skolevej 1
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-12-2019
Udløber
20-01-2020
Kviknummer
LJA-78094850
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Fysik/kemi, Matematik, Natur/teknologi

Naturfagslærer m. Fysik/kemi til udskolingen på Frederiksværk skole

Vi søger en lærer der er fagligt fokuseret, har blik for elevernes progression og som har stærke relationskompetencer.

Vi forestiller os, at du brænder for naturfagene og forstår at formidle dit stof, så det bliver nærværende og forståeligt - også for de elever der ikke synes at naturfag er det mest interessante i verden. Du er nysgerrig på din egen undervisning og hvordan den bedst tilrettelægges didaktisk, og du forstår at sætte rammen gennem din klasserumsledelse, både i stamklassen, i faglokalet og på ekskursioner.

Din faglige profil er naturvidenskabelig med fysik/kemi, et andet naturfag samt gerne matematik. Du er hjemmevant i naturfagsprøven og kan se det faglige perspektiv i netop at bringe naturfagene sammen. Vi drømmer om at du også har interesse eller nysgerrighed inden for teknologiforståelse, Lego-mindstorm og kodning, men det er ikke et krav. Har skak din interesse, har vores  populære skakprojekt også brug for en ekstra hånd.
Du har blik for fællesskabet i klassen og i udskolingen, ligesom du har forståelse for at konsensus i personalegruppen skaber en sund kultur for eleverne.

På Frederiksværk skole har vi gennem de seneste år arbejdet med udeskole på ugentlig basis, hvor undervisningen bringes ud i vores skønne nærliggende natur samt til kulturelle institutioner i og udenfor Halsnæs. Derudover er vi en skole med stolte traditioner for musikliv, musicals, fællessamlinger for skolens elever samt skak gennem hele skoleforløbet. Vores udskoling er en del af Undervisningsministeriets pulje til løft af de fagligt svageste. Desuden har vi fokus på, at løfte elever med særlige forudsætninger gennem projektet High Performance.

Skolen har 460 elever og er blevet selvstændig fra 1.8.18. Vi har fokus på, at skabe vores nye fortælling om Frederiksværk skole som det naturlige valg for områdets børn, hvor fællesskab og læring er i højsædet. Men vigtigst er, at vi skal have højnet vores elevers trivsel og faglige udbytte de kommende år. Vi skal bygge ny skole, som forventeligt står færdig til august 2022 og her vil du bl.a. få mulighed for, sammen med dine kolleger, at sætte dit aftryk på skolens kommende scienceområde.

Vi forventer:

  • At du er god til at motivere dine elever og ser elevfeedback og evaluering som et vigtigt værktøj for din undervisning.
  • At du er en engageret teamkollega, der indgår i et forpligtende samarbejde.
  • At du har en anerkendende og tillidsskabende tilgang til elever, forældre og kolleger.
Vi tilbyder:
  • Engagerede og dygtige kolleger, der skaber plads og rum for hinanden og som elsker at grine sammen.
  • En ambitiøs arbejdsplads med en god kultur for dialog.
  • En udviklingsorienteret skole, der ved at selv små skridt i fællesskab, kan gøre en kæmpe forskel for eleverne.
 
Hvis du ønsker at vide mere om os eller stillingen, kan du besøge vores hjemmeside http://frederiksvaerkskole.skoleporten.dk/sp  eller kontakte enten skoleleder Mette Sabra på 21580123 eller viceskoleleder Rikke Frederiksen på 23997324.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler, men den endelige ansøgningsfrist er mandag d. 20.1.20 kl. 12.

Stillingen ønskes besat pr. 1.2.20. eller snarest derefter.
 

Om Halsnæs Kommune
Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Frederiksværk Skole
Skolevej 1
3300 Frederiksværk
Tlf
47721566
Kontaktperson
Mette Sabra
Tlf
2158 0123
Adresse
Skolevej 1
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-12-2019
Udløber
20-01-2020
Kviknummer
LJA-78094850
Jobtype
Fuldtid
Fag
Fysik/kemi, Matematik, Natur/teknologi
Beliggenhed