Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Musiklærer søges til Stokkebækskolen

Svendborg Kommune

Svendborg, Fyn

Indrykket
04-05-2021
Kontakt
Svendborg Kommune
Ramsherred 5
5700 Svendborg
Kontakt
 
5700 Svendborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
17-05-2021
Kviknummer
LJA-82051640
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Er du musiklærer eller underviser du i musik? Brænder du for musikfagets mulighed for at skabe fællesskaber? Kan du motivere og inspirere i musikundervisningen? Kan du lede en klasse i musikundervisningen, så eleverne møder forventningsfulde op til time?

Så skal du søge barselsvikariat hos os på Stokkebækskolen.

Èn af vores dygtige musiklærere går på barsel, og vi har klasser i både indskoling og på mellemtrinnet, der forventningsfuldt venter på at få undervisning i musik og elsker at optræde for andre til samlinger - når det bliver muligt, forhåbentlig til efteråret.

Vi har haft en tradition med morgensang, og den har været sat på standby i lang tid, men vi savner at mødes og synge sammen og mærke fællesskabet.

Vikariatet forløber i skoleåret 2021-22, men med den rette ansøger kan stillingen gøres til en fast stilling. Stillingen har en beskæftigelsesgrad, som vi aftaler med hinanden. Det betyder, at vi er fleksible, og stillingen skal kombinere musikundervisning med undervisning i andre fag.
 
Stokkebækskolen befinder sig fysisk på tre matrikler, og denne stilling er på afdeling Gudme, hvor 4. - 9. klasse er.

På Stokkebækskolen bliver du mødt af søde, ansvarlige, sjove og engagerede kolleger og tæt ledelsesmæssigt følgeskab i en organisation med høj grad af professionel tillid, hvor arbejdsmiljøet prioriteres højt.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffe- og børneattest, inden ansættelsen kan finde sted.

Vil du vide mere
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte skoleleder Astrid Birkbak på tlf. 62 23 48 01 eller mobil 51 26 97 36. På grund af corona-situationen åbner vi ikke skolen for rundvisning.

Vi skal have din ansøgning, dit cv og relevante bilag (eksamensbevis, udtalelser mm.) elektronisk senest mandag d. 17. maj 2021. Vi afholder samtaler torsdag d. 20. maj fra kl. 16.00.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Svendborg Kommune
Ramsherred 5
5700 Svendborg
Kontaktperson
 
Adresse
5700 Svendborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
17-05-2021
Kviknummer
LJA-82051640
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed