Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mon du er vores nye børnehaveklasseleder ?

Solvangskolen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
19-10-2021
Kontakt
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
7235 7480
Kontakt
Andreas Hundebøll
Tlf
7235 7484
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-10-2021
Udløber
21-11-2021
Kviknummer
LJA-82839502
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

SOLVANGSKOLEN I FARUM SØGER PR. 1. JANUAR 2022, IKKE HVEM SOM HELST, MEN DEN HELT RIGTIGE BØRNEHAVEKLASSELEDER

Med andre ord en tidlig julegave, hvor heldig har man lov til at være? Eller et oplagt nytårsfortsæt til dig som er i god tid og dig, som hopper ned fra stolen, når året rinder ud, sætter nye mål, forfølger sine drømme og ambitioner.

Minimiljø en del af noget større
Fra skoleåret 2022-23 vil 0. og 1. årgang udgøre en samlet enhed vi kalder det Minimiljøet. Et læringsmiljø, hvor der arbejdes tæt sammen omkring alle elevers læring (0-1. årg.) og hvor fagligheder og professioner spiller hinanden gode og spiller sammen. Vi ser en styrke i at være er hinandens medspillende modspillere. Sigtet er, at teamet omkring Minimiljøet vil være et fast team bestående af skolepædagoger, lærere og børnehaveklasseledere og altså dig!

Vi tror på, at vores kommende Minimiljø skal være med til, at sikre en endnu bedre skolestart, deltagelsesmulighed for flere elever, hvor Liv Lyst Leg og Lyden af Læring går hånd i hånd med lige stor vægt på barnets faglige-, personlige- og sociale kompetencer. Vi kommer til at arbejde på tværs, aldersintegreret, projektorienteret, niveaudelt, fagligt differentieret og med udskudt klassedannelse (ikke rullende skolestart), og hvor Guided Reading, udedidaktik og tværfaglighed vil være en hjørnesten i elevernes (og din) skoledag.

Vi er i gang med at projektere organisationsændringen og mangler dig, som også kan se muligheder i umulighederne, dig som er nytænkende, nyskabende og nysgerrig på elevernes vegne. Bare rolig vi har ikke alle svarene på Hvordan?, så du kan sagtens nå at være med og få dine gode ideer og erfaringer bragt i spil.  Herudover har Byrådet været i gavehumør og tilført midler til indretningen af fremtidens læringsmiljø, så også her vil din indre entreprenør og kreativitet blive udfordret, så skolens Mini-læringsmlijø, bliver verdens bedste sted at lære og være.

[Pssst til at starte med og frem til sommerferien, vil du blive en del af vores nuværende og dygtige 0. årgangsteam]

Hvem er du?
Det siger sig selv, at du som kompetent børnehaveklasseleder, er den afgørende faktor for elevernes læring og trivsel. Stillingen kræver ingen SUPER(WO)MAN, men dig som elsker at være børnehaveklasseleder.  I vores optik er det derfor særligt vigtigt at, du
 

  • har pædagogisk og relationel tæft og har et særligt blik (og hjerte) for de elever, som har brug for en betydningsbærende voksen, der ser potentiale i alle børn og kan være hånden i ryggen når skolelivet indimellem slår knuder.
  • evner at skabe et godt og trygt læringsmiljø for A L L E elever som en del af et inkluderende fællesskab, hvor der er rart at være og lære.
  • har en didaktisk ekspertise dvs. en veludviklet evne til at planlægge undervisning og formidle det faglige stof, sikre deltagelsesmulighed for alle, udøve aktiv klasseledelse dvs. du kan lede, sætte dig igennem, skabe arbejdsro og lyden af læring.
  • er omstillingsparat, selvledende, holdspiller og kan jonglere med mange bolde i luften og gribe de fleste. Resten griber vi sammen
  • er dygtig til at skabe god dialog og relation til forældrene som du ser som en vigtig ressource og medspiller i dit arbejde for at lykkes.

Vi sigter mod dig, som
  • har erfaring med og brænder for begynderlæsning, lydrette ord, lavt lixtal og skrivning.
  • har en eksperimenterende og anvendelsesorienteret didaktisk tilgang, hvor uderummet og det omkringliggende samfund er en naturlig del af skolelivet.
  • kan undervise i krop & bevægelse og/eller den praktiskmusiske dimension på årgangen.


Du lykkes ikke alene - bare rolig - for med i gaven får du mange nye og kompetente kollegaer, herlige elever og samarbejdende forældre. Hos os vil du blive en del af et funktionelt teamsamarbejde med vægt på såvel TEAM som SAMARBEJDE, som vi ser som en organisatorisk nøgle for at lykkes - fælles børn fælles ansvar.

Hvem er vi også?
Solvangskolen er en tresporet skole i Furesø Kommune, som i dag er organiseret i et børnemiljø [0.-5. kl.] og ungemiljø [6.-9. kl.]. Skolen ligger 10 minutters gang fra Farum Station og med et fantastisk naturområde i "baghaven, som kun kalder på at blive inddraget både pædagogisk og didaktisk. Men vigtigst af alt, SÅ VIL VI HINANDEN! Der er et stærkt kollegialt fællesskab, hvor alle bidrager og tager ansvar og herved et godt og tæt samarbejde imellem skolens ledelse og alle medarbejdere.

Hvad er også vigtig viden?
Stillingen er en fast fuldtidsstilling.

Ansøgningsfrist: Søndag d.  21. november. Ansøgninger modtages elektronisk via www.furesoe.dk/job.
Der vil blive afholdt samtaler d. 24. november fra klokken 15.00. For mere information eller en rundvisning er du mere end velkommen til at kontakte skoleleder Andreas Hundebøll på tlf. 72357484.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst. Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og straffeattest.

 

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
7235 7480
Kontaktperson
Andreas Hundebøll
Tlf
7235 7484
Adresse
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-10-2021
Udløber
21-11-2021
Kviknummer
LJA-82839502
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed