Del
Gem annonce

Medieunderviser til NEXT Media & Design 10. klasse

NEXT Uddannelse København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-07-2021
Kontakt
NEXT Uddannelse København
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby
Tlf
33880933
Kontakt
Nanna Toft
Tlf
24667528
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-07-2021
Udløber
01-08-2021
Kviknummer
LJA-82378792
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Øvrige Job

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.


NEXT er Danmarks største erhvervs- og gymnasieskole og ligger på 12 forskellige adresser i Storkøbenhavn. 


Vil du være en del af et ambitiøst undervisningsmiljø, hvor visionen er at gøre NEXT til det bedste sted at være og lære for mange forskellige mennesker?


Hvem er NEXT 10.klasse?

NEXT 10. klasse ligger på fire afdelinger; Ballerup, Nørrebro, Frederiksberg og Ishøj. Vi har i alt 250 elever. Her starter eleverne på en ungdomsuddannelses mere end, de afslutter folkeskolen. Vi gør meget ud af ikke at ligne den folkeskole, som eleverne kommer fra. Vores slogan er efterskole uden overnatning, som vi gør en dyd ud af at leve op til. Vi arbejder med at løfte eleverne fagligt og socialt. Det gør vi gennem professionelt relations arbejde med aktiviteter efter skoletid, tematimer, Lifeskills og kreative profilfag.

 

Vi er en meget engageret lærergruppe, som har et stort drive og lyst til at arbejde med netop denne specifikke målgruppe. Vi arbejder hårdt for at nå vores mål med eleverne, og heldigvis har vi det sjovt, mens vi arbejder.


Hvad søger vi?

I august 2021 slår vi dørene op for vores nye 10. klasselever. De modtages af vores dygtige og engagerede undervisere og måske dig?

 

Til vores 10. klasseafdeling på Frederiksberg mangler vi en engageret og dygtig underviser til at undervise vores to Media & Design-klasser i medie-fag.


Faget rummer mange forskellige dele, og du kan selv være med til at præge indholdet og formen. Vi stiler efter at introducere bredt til faget, hvor vi kommer omkring alt fra hjemmesidedesign, spilprogrammering, e-sport, sociale medier og kommunikation og meget mere. Vi har et tæt samarbejde med Københavns Mediegymnasium, som vi deler adresse med, og hvor vi også sender mange af vores elevere videre til efter 10. klasse.


Hvem er du?

  • du er uddannet inden for medieverdenen

  • du skal synes, at 10. klassemålgruppen er spændende at arbejde med

  • du forstår at spille vores elever gode og har interesse for didaktik, pædagogik og elevtrivsel

  • du skal synes, at udviklingsarbejde er spændende, da du i høj grad selv vil være med til at præge indholdet i faget, og hvordan vores mediefag skal se ud i fremtiden

  • du er handlekraftig og kan træffe beslutninger i en til tider travl hverdag

  • du trives med humor, en fri tone og højt til loftet

  • du skal kunne arbejde i små selvstyrende teams

  • du kan lide at arbejde i en stor dynamisk organisation, hvor forandring er en del af hverdagen.

Kan du genkende dig selv i det meste af ovenstående, så glæder vi os til at høre fra dig.


Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Nanna Toft på telefon 2466 7528 eller via
nto@nextkbh.dk


Gode udviklingsmuligheder

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

 

Ansættelsesvilkår  
Stillingen er som kvotatimelærer med ca. 15 timer om ugen. Der kan potentielt suppleres op med andre timer afhængig af dine kompetencer. Ansættelse sker efter gældende cirkulære. Stillingen er som udgangspunkt placeret på Frederiksberg, men du skal påregne skiftende arbejdssteder.


Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med ansættelsen vil blive indhentet børneattest.

 

Vi ønsker, at du begynder 4. august 2021 eller snarest muligt.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.


Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Ansøgning

Send ansøgning, cv, og eventuel anden relevant dokumentation via ansøgningslinket på nextkbh.dk under ledige stillinger. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

 

Om NEXT

NEXT Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er 820 årsværk. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens ca. 6.500 årselever en god uddannelse. I 2020 havde vi en omsætning på 650 mio.kr. NEXT befinder sig på 12 adresser i Storkøbenhavn.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
NEXT Uddannelse København
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby
Tlf
33880933
Kontaktperson
Nanna Toft
Tlf
24667528
Adresse
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-07-2021
Udløber
01-08-2021
Kviknummer
LJA-82378792
Jobtype
Deltid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce