Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Media-Partners søger Key Account Manager til Fagbladet Folkeskolens jobmarked

Fagbladet Folkeskolen / Media-Partners

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-02-2020
Kontakt
Fagbladet Folkeskolen / Media-Partners
Kompagnistræde 34 3. sal
1208 København K
Kontakt
Peter Leegaard
Kompagnistræde 34 3. sal
1208 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-02-2020
Udløber
15-03-2020
Kviknummer
LJA-79442567
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Media-Partners etablerer for Fagbladet Folkeskolen et dedikeret salgs set-up for Folkeskolens jobmarked. Til at levere på de ambitiøse salgsmål, søger vi en resultatorienteret Key Account Manager med solid erfaring fra annoncesalg. Du får base i København men vil have nøglekunder over det meste af Danmark.

 

Fagbladet Folkeskolens medieportefølje omfatter, udover Fagbladet Folkeskolen med 166.000 læsere, Danmarks største onlineportal for skoleområdet folkeskolen.dk med 300.000 brugere om måneden samt stærke sociale mediekanaler. Vores jobportal, lærerjob.dk, udgør i kombination med disse medier den mest målrettede platform for rekruttering af lærere, skoledere og andet skolepersonale i Danmark.

 

Da vores medier i høj grad er digitale, er det vigtigt, at du har erfaring med digitalt annoncesalg. Har du yderligere erfaring inden for salg af jobannoncering, gerne med salg til kommuner og andre myndigheder, vil det være en fordel. Jobbet har gode udviklingsmuligheder, og du vil deltage aktivt i produktudviklingen. Over tid vil det være naturligt, at du også får opgaver inden for vores generelle digitale annoncesalg.

 

Opgaven

Du får det daglige salgsansvar for jobområdet, og du foretager opsøgende salg til kommuner, skoler og andre interessenter. Du bygger stærke kunderelationer baseret på kompetent rådgivning og gensidig tillid. Du formår at skabe vækst på et konkurrencepræget marked og er vedholdende og konsistent i dit salgsarbejde.

 

Til daglig arbejder du tæt sammen med Folkeskolens kommercielle chef og med Media-Partners. Media-Partners har base i Skanderborg og er Fagbladet Folkeskolens faste samarbejdspartner på annoncesalg. Teamet hos Media-Partners vil understøtte dit salgsarbejde og være med til at sikre, at der leveres et kvalitetsprodukt til jeres fælles kunder. Udover din base hos Fagbladet Folkeskolen i København vil du derfor også have rådighed over en arbejdsplads hos Media-Partners i Skanderborg.

 

Vi forventer

Du har salgserfaring fra mediabranchen og kan dokumentere stærke salgsresultater

Du er troværdig, velformuleret og kommunikerer godt både mundtligt og skriftligt

Du har et højt energiniveau, og er yderst vedholdende, også når tingene går op ad bakke

Erfaring med komplekst salg til kommuner og/eller andre myndigheder er et plus

Du arbejder struktureret og systematisk og har solid erfaring med CRM/salgsstyring

Du vil trives med at have nøglekunder over hele landet og har egen bil

Du har relevant uddannelsesmæssig og faglig baggrund

 

Vi tilbyder

En spændende hverdag med dygtige kollegaer både hos Media-Partners og hos Fagbladet Folkeskolen. Vi har meget fine arbejdsforhold og tilbyder en lønpakke på konkurrencedygtigt niveau.

 

Ansøgning

Er du interesseret, så send din ansøgning og CV snarest muligt, da vi holder samtaler løbende.


Ansættelsesstart er 1. maj 2020 eller snarest muligt derefter.

Spørgsmål til jobbet kan rettes til Hanne Kjærgaard Rasmussen, partner, Media-Partners på tlf. 29671436 eller til Peter Leegaard, kommerciel chef, Fagbladet Folkeskolen på tlf. 33696417. Eller send en mail til ple@folkeskolen.dk.

Fagbladet Folkeskolen holder til i Kompagnistræde i København og arbejder med at producere Danmarks bedste fagmagasin, nyhedssite, blogger-univers og faglige netværk for lærere, børnehaveklasseledere, skoleledere, lærerstuderende og andre grupper i og omkring folkeskolen. Folkeskolen.dk har omkring 300.000 besøgende om måneden, og det trykte blad har et oplag på 78.000 eksemplarer og 166.000 læsere per udgivelse. Herudover ejer vi jobportalen lærerjob.dk og satser meget på at udvikle denne del af vores forretning.


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Fagbladet Folkeskolen / Media-Partners
Kompagnistræde 34 3. sal
1208 København K
Kontaktperson
Peter Leegaard
Adresse
Kompagnistræde 34 3. sal
1208 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-02-2020
Udløber
15-03-2020
Kviknummer
LJA-79442567
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed