Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejdere til Magleblik Skole i Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
09-09-2020
Kontakt
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk
Tlf
40424460
Kontakt
Anne Gundlund
Tlf
29795980
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-09-2020
Udløber
23-09-2020
Kviknummer
LJA-81057178
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk som andetsprog, Specialundervisning

Magleblik Skole
 
Vil du være med til at sætte dit præg på en god skole og være en aktiv del af udviklingen, så vi kommer nærmere at blive den skole, hvor alle lykkes?

Så har du nu mulighed for at søge en af fire stillinger på Magleblik Skole.Vi søger en lærer, der skal agere koordinator på DSA-området, og læse alle sine undervisningstimer i DSA. Vi har en elevgruppe præget af diversitet, og en tredjedel af vores elever er tosprogede. Nogle er født i Danmark, andre ankommer direkte fra et andet land. Dit arbejde vil, ud over DSA undervisning, bestå i at koordinere indsatserne, så vi bruger vores ressourcer bedst muligt.


Vi søger en lærer, der sammen med to inklusionspædagoger, skal varetage skolens nye tilbud Båndet, hvor elever ekskluderes med henblik på inklusion. Eleverne bliver mødt i deres udvikling emotionelt, personligt og fagligt der hvor de er. Arbejdet involverer en bred samarbejdsflade, da den enkelte elevs udvikling og tilbagevenden til klassen forgår i dialog med forældre og årgangsteams.


Vi søger to pædagoger til vores specialtilbud Basen for elever med Autismespektrum forstyrrelse. Basen tæller 43 elever, hvor 17 er startet i dette skoleår i forbindelse med en udvidelse af tilbuddet. Basens elever er visiteret, og er placeret i klasser (hold) med 5-6 elever. Klasserne har foruden en lærer også to pædagoger til at dække den samlede dag. Det betyder, at der er stor fokus på, og deltagelse i, den fagdelte undervisning. Kendskab til ASF og TEACCH er en fordel, men vi oplærer gerne den rette ansøger.


Om os
På Magleblik Skole arbejder vi ud fra en systemisk og ressourceorienteret tilgang, hvor menneskesynet er det bærende element. Foruden udvikling af Båndet, åbner vi i efteråret et Familieakademi. Herudover samarbejder vi, og uddanner os, med Louise Klinge for at udvikle vores relationskompetence. Vi har samtidig introduceret faget Livsduelighed på skoleskemaet på alle årgange med fokus på socio-emotionel træning, PERMA, styrker, robusthed, motivation og selvværd.

I inviteres med andre ord ind i arbejdet med Magleblik Skoles udvikling med et overordnet tema om at lykkes. Lykkes gennem fokus på udvikling af relationskompetence, samarbejder, motivation, dannelse og organisatorisk struktur.
 

Vi forventer, at du

 

 • er uddannet lærer eller pædagog afhængig af stilling.
 • har kvalifikationer, lyst og evner til at arbejde i, og med inkluderende læringsmiljøer
 • har vilje og evne til at udvikle disse gode læringsmiljøer
 • er ansvarlig og god til at samarbejde
 • er rummelig og struktureret
 • har specialpædagogisk indsigt og kompetencer
 • har lyst til at arbejde med organisatorisk udvikling.
   
 Vi tilbyder
 
 • et dynamisk og positivt miljø i selskab med dygtige kollegaer
 • teamsamarbejde i en engageret personalegruppe
 • en hverdag omgivet af børn og unge
 • en arbejdsplads med stor vægt på trivsel og arbejdsglæde
 • udvikling af personlige og faglige kvalifikationer
 • en modig og udviklingsorienteret skole
 • en folkeskole med hjertevarme og en givende personalegruppe.
   
På Magleblik Skole har vi 550 elever fordelt i en indskoling 0. til 3. klassetrin, et mellemtrin 4. til 6. klassetrin, en udskoling med 7. til 9. klassetrin samt Basen. Der er tilknyttet inklusionsklasser - grupper for elever med generelle indlæringsvanskeligheder. Vi har et bredt elevgrundlag som gør, at vi er en meget levende og mangfoldig skole.

Magleblik Skole ligger tæt ved offentlige transportmuligheder, i nærheden af fjord/skov og dejlige grønne udearealer.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anne Gundlund, 29795980 eller Skoleleder Wenche Fogsgaard, 2164 3265.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst samt principperne om Ny løn. 
Vi gør opmærksom på, at skolen indhenter børne - og straffeattester samt referencer.

Ansøgningsfrist onsdag den 23.09.2020 kl. 12.00
Samtalerne afholdes i uge 39. Vi forbeholder os retten til løbende ansættelser.

 

Om Halsnæs Kommune
Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk
Tlf
40424460
Kontaktperson
Anne Gundlund
Tlf
29795980
Adresse
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-09-2020
Udløber
23-09-2020
Kviknummer
LJA-81057178
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk som andetsprog, Specialundervisning
Beliggenhed