Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Matematikvejleder med stærke vejledningskompetencer i matematik søges

Skolen ved Søerne

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
23-11-2022
Kontakt
Skolen ved Søerne
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Tlf
38210150
Kontakt
Mette Bache 
Tlf
2898 0760
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
07-12-2022
Kviknummer
LJA-84276725
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Matematik

Matematikvejleder med stærke vejledningskompetencer i matematik søges Kom og arbejd med os på Skolen ved Søerne!

Er du erfaren lærer med matematik eller er du matematikvejleder, har vi en fast stilling ledig til dig. Vi søger en lærer, der brænder for at undervise børn i matematik og som gerne vil være med til at udvikle og sparre med kollegaerne ift. matematikundervisningen. Du vil være med til at gøre en god skole endnu bedre.


Stillingen er en fast stilling med ansættelse per 1. januar eller snarest muligt herefter. Undervisningen vil primært være matematik på 3. årgang og vejledning af kollegaer, samt møder i PLC. Det vil være en fordel, hvis du brænder for matematik og har erfaring med at vejlede kollegaer.  Vi arbejder med årgangsteam på skolen og er godt i gang med en god proces, hvor vi udvikler på vores teamsamarbejde. Du tilknyttes 3. årgangsteam, som er et godt og erfarent team.


Skolen ved Søerne åbnede for 18 år siden og har ca. 700 elever fra 0.-9. klasse, 47 lærere og 30 pædagoger i hhv. SFO og klub. Skolen er afdelingsopdelt i en indskoling for 0.-5. årgang og en udskoling for 6.-9. årgang. Skolen arbejder fast med Læring der ses i bla. matematik. Matematiklærerne samarbejder på tværs af klassetrin og har faste fagteammøder, hvor der planlægges, evalueres og drøftes matematikundervisning. Frederiksberg Kommune har i dette og næste skoleår fokus på STEM-fagene, som et fælles indsatsområde.


0. 5. klassetrin har undervisning i indskolingsafdelingen på Niels Ebbesensej. Lærere og pædagoger i inddskolingen varetager undervisning og aktiviteter for skolens yngste elever og er organiseret i årgangsteam. På hele skolen arbejder vi med inkluderende praksis ud fra forståelsen, at Børn gør det godt, hvis de kan med udgangspunkt i LOW-arousal tilgangen. Der er et godt og tæt samarbejde mellem SFOens pædagoger og skolens lærere med bla. faste årgangsteammøder ugentligt. Du vil som vejleder både skulle vejlede kollegaer i indskoling og udskoling, dog primært i indskolingen. Skolen har også en anden matematik-vejleder, som primært har udskolingen.


Skolen har en god og professionel personalegruppe med mange forskellige faglige kompetencer, og et rigtig godt socialt fællesskab. Som medarbejder på Skolen ved Søerne får du godt og tillidsfuldt arbejdsmiljø, hvor du selv tilrettelægger en del af din arbejdstid, der går ud over undervisningen, teammøder, faglig sparring og faste møder. Du får din egen arbejdsplads på skolen samt pc.


Vi har i et tæt samarbejde mellem personale og forældre udarbejdet et pædagogisk grundlag samt et værdigrundlag, som danner baggrund for vores skole, SFO og klubvirksomhed.
Information om skolen, skolens pædagogiske grundlag og guideline for inkluderende praksis kan læses på vores hjemmeside: skolenvedsoerne (aula.dk)

-----------------------------------

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om ny løndannelse.
 
Vi gør opmærksom på, at inden ansættelse kan finde sted, skal der indhentes en §36 straffeattest (børneattest) samt en almindelig §11 straffeattest.
 
Ansøgningsfristen er onsdag den 7. december senest kl. 12.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.


Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleleder Kristian Svinth på 2898 0152 eller afdelingsleder Mette Bache på 2898 0760.


Frederiksberg kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Læs mere om Frederiksberg Kommune på www.frederiksberg.dk
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skolen ved Søerne
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Tlf
38210150
Kontaktperson
Mette Bache 
Tlf
2898 0760
Adresse
Niels Ebbesens Vej 10
1119 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
07-12-2022
Kviknummer
LJA-84276725
Jobtype
Fuldtid
Fag
Matematik
Beliggenhed