Del
Gem annonce

Matematik/Science barselsvikariat til udskolingen på Skolen ved Bülowsvej

Skolen ved Bülowsvej

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-07-2021
Kontakt
Skolen ved Bülowsvej
Fuglevangsvej 8
1962 Frederiksberg C
Tlf
38210580
Kontakt
Lars Westh
Tlf
2898 0591
Fuglevangsvej 8
1962 Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-07-2021
Udløber
01-08-2021
Kviknummer
LJA-82328568
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Biologi, Fysik/kemi, Geografi, Matematik, Øvrige Job

Matematik/Science barselsvikariat til udskolingen på Skolen ved Bülowsvej

Vi er en velfungerende skole med fokus på læring og trivsel hos både børn og voksne. Det sikrer vi gennem faglig og pædagogisk sparring, medinddragelse på alle niveauer og et fælles ønske om at indgå i meningsfulde professionelle fællesskaber, der arbejder ud fra 3 overordnede læringsvisioner:  
Alle ved, hvad de lærer Alle er en del af læringsfællesskabet - Alle respekterer læringsfællesskabet.

Vi er udviklingsorienterede og er blevet tildelt Frederiksberg Kommunes innovationspris for vores realisering af motivationsbårne linjeforløb med fokus på varieret og anderledes undervisning. Vi søger derfor først og fremmest efter medarbejderprofiler, der har lyst til at videreudvikle vores spændende skole sammen med os. Så hold dig ikke tilbage, hvis linjefagskombinationen ikke matcher 100%:

Skolens undervisningsdel er fordelt i afdelinger, hvor lærerne er tilknyttet årgangsteams og fagfællesskaber på tværs af afdelingen. Samarbejdet er karakteriseret ved at være tæt, professionelt og nærværende, og vi vægter derfor at vores medarbejdere;

  • har gode samarbejdsevner og stærke relations kompetencer
  • er fagligt kompetente og nysgerrige på egen praksis
  • er pædagogisk engagerede og udviklingsorienterede
  • er selvstændige og kan træffe kvalificerede beslutninger på egen hånd
  • bidrager positivt og anerkendende til arbejdsglæden i teamet og på skolen

Vi har i disse år særligt fokus på at understøtte udviklingen af den professionelle praksis tæt på praksis. I dette arbejde danner de faglige fællesskaber rammen om fælles planlægning og løbende forberedelse i årgangene og i fagene bl.a. med fokus på udvikling af vores fysiske læringsmiljøer som eksempelvis nye skolehaver og science-centeret i udskolingen. Vi søger derfor en medarbejder, der vil samarbejdet, og derigennem bidrager til det fælles ansvar for undervisningen og udviklingen af hele afdelingen.

Vi søger en engageret person til udskolingen med linjefags- eller linjefagslignende kompetencer inden for følgende fag:

Matematik, Science (fysik, biologi og geografi)

Skolen ved Bülowsvej er centralt beliggende på Frederiksberg og har knap 1000 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse, hvoraf størstedelen benytter skolens velfungerende fritidsdel. Personalet består af ca. 120 kompetente medarbejdere, der har stor lyst og vilje til at gå nye veje. Vi har en uhøjtidelig omgangsform, hvor dialog og gensidig tillid er grundlaget for arbejdet. Nyansatte får god hjælp fra årgangsteamet, og vi har Frederiksbergs bedste personaleforening.

Du er meget velkommen til at kontakte skoleleder Lars Westh på 2898 0591

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest og privat straffeattest ved ansættelse i Frederiksberg Kommune.

Ansøgningsfrist er søndag den 1.august kl. 12.00 og samtaler afholdes mandag og tirsdag den 2 og 3.august. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder kandidater til samtaler og ansættelse finder sted efter ansøgningsfristen, når de rigtige kandidater er fundet.

Anvend linket, når du ansøger.


Venlig hilsen

Lars Westh/skoleleder
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skolen ved Bülowsvej
Fuglevangsvej 8
1962 Frederiksberg C
Tlf
38210580
Kontaktperson
Lars Westh
Tlf
2898 0591
Adresse
Fuglevangsvej 8
1962 Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-07-2021
Udløber
01-08-2021
Kviknummer
LJA-82328568
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Biologi, Fysik/kemi, Geografi, Matematik, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce