Del
Gem annonce

Matematiklærer til Hornbæk Skole

Hornbæk skole

Helsingør, Nordsjælland

Indrykket
04-07-2022
Kontakt
Bjarke Willemoes
Tlf
4186 8263
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-07-2022
Udløber
10-08-2022
Kviknummer
LJA-83789725
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Engelsk, Idræt, Matematik, Musik, Naturfag, Tysk og Fransk

Ansøgningsfrist 10. august 2022, kl. 23:59

 

Vil du være med til at udvikle projektbaseret læring på Hornbæk Skole
Over de kommende 5 år bliver vi en LEAPS-skole, hvor vi sammen med Katafonden implementerer projektbaseret læring som gennemgående arbejdsform på hele skolen. Vi er allerede godt i gang, og du har nu muligheden for at blive en del af en spændende udvikling.


Vi søger en lærer til fase 2 (5-9. årgang), der kan undervise i matematik og gerne nogle af fagene naturfag, engelsk, tysk, musik eller idræt.
Når vi arbejder projektbaseret og tværfagligt, er det vigtigt, at du udover at spille ind med egne fag, også ser en styrke i at samarbejde og bidrage på andre fagområder.

Sammen med teamkolleger skal du have lyst til at udvikle en varieret undervisning, der tilgodeser så vel højt- som lavtflyvende elever. Vi forventer, at du er har et inkluderende og anerkendende læringssyn og stærk relationskompetence. Dette understøtter vi blandt andet gennem en løsningsfokuseret tilgang (LØFT).

Vi organiserer os i årgangsteam, og vi er optagede af at udvikle fælles praksis i team og ser nysgerrighed i forhold til egen praksis som en styrke.
Som en del af projektbaseret læring skal du være klar til at arbejde med elevernes mestring inden for teknologiforståelse og det 21. århundredes kompetencer.

Hvis ovennævnte er noget for dig, ser vi frem til at tale med dig og høre mere om, hvad du særligt brænder for og hvilke andre fag, du evt. kan undervise i.

På Hornbæk Skole er vi ambitiøse omkring alle elevers læring og trivsel også dem, der har brug for en ekstra hjælpende hånd.
Vi tør gøre tingene på nye måder, og vi er optagede af, hvad der giver mening i den konkrete situation.
Vi kan tilbyde dig et stærkt teamsamarbejde og sparring med dygtige vejledere og kollegaer, der tæller både lærere og pædagoger.

Læs mere om vores skole på: www.hornbaekskole.dk. Her er der også link til vores facebookside.

Du er meget velkommen til at ringe til viceskoleleder Bjarke Willemoes på tlf. 4186 8263 for yderligere information eller aftale om besøg på skolen.

Sidste ansøgningsfrist er onsdag den 10. august 2022. Ansættelse hurtigst muligt.

Stillingen lønnes efter overenskomsten med indplacering på relevant grundlønstrin. Hertil ydes eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.
Helsingør Kommune kræver, at der indhentes en straffe- og børneattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.

Du skal sende din ansøgning via kommunens hjemmeside https://www.helsingor.dk/om-kommunen/job-og-uddannelse/ledige-job/

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Kontaktperson
Bjarke Willemoes
Tlf
4186 8263
Adresse
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-07-2022
Udløber
10-08-2022
Kviknummer
LJA-83789725
Jobtype
Fuldtid
Fag
Engelsk, Idræt, Matematik, Musik, Naturfag, Tysk og Fransk
Beliggenhed
Gem annonce