Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Matematiklærer til Gl. Rye Skole

Gl. Rye Skole

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
23-03-2021
Kontakt
Gl. Rye Skole
Nyvej 1
Gl. Rye
8680 Rye
Tlf
8794 2680
Kontakt
Peter Bech Milsgaard
Tlf
8794 2680
Nyvej 1
8680 Rye
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-03-2021
Udløber
09-04-2021
Kviknummer
LJA-81864807
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Matematik

Brænder du for at skabe læring, trivsel og personlig mestring for alle elever? Ønsker du at blive en del af en ambitiøs skole med et kompetent personale? Er du fagligt velfunderet, og har du lyst til at indgå i professionelle læringsfællesskaber?

Hvis du kan sige ja til ovenstående, er du måske den heldige lærer, som får lov til at blive en del af medarbejdergruppen på Gl. Rye Skole.

Den ledige stilling er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med ansættelse hurtigst muligt. Vi ser gerne, at du også kan byde ind på et eller flere af følgende fag: naturfag, musik, idræt, madkundskab, tysk, engelsk.

På Gl. Rye Skole lægger vi vægt på sammenhænge: sammenhænge mellem perioder i barnets liv, mellem indsatser og mellem læring og trivsel. I det store fællesskab arbejder vi med en anerkendende tilgang, som via kreative forløb og brug af naturen skaber en tryg og lærerig skolegang,

Vi prioriterer samarbejdet i teams højt, og du vil derfor blive en del af nogle meget engagerede og dynamiske fællesskaber, der mødes kontinuerligt hver uge hen over skoleåret. Dette tætte samarbejde mellem pædagoger og lærere bidrager i høj grad til fælles planlægning, gennemførsel og evaluering af indsatser og undervisning.

 
Vi lægger vægt på
  • relationsarbejdet med det enkelte barn
  • at skabe rammer for progression i den enkelte elevs faglige og sociale udvikling
  • i samarbejde med forældre at fastholde eleverne i at tage ansvar for sig selv og hinanden
  • at være en udviklingsorienteret skole med respekt for traditioner
  • at dyrke og styrke fællesskabet under normale omstændigheder, blandt andet via morgensang hver morgen
  • et tæt personalesamarbejde i teams.
Vi forventer, at du
  • har evner og vilje til at indgå i samarbejde om læring og trivsel i fællesskabet og for det enkelte barn i både indskoling og på mellemtrin
  • er fagligt velkvalificeret
  • er åben og ærlig og har et positivt menneskesyn
  • er motiveret for at arbejde med refleksion af egen og kollegers praksis.

Gl. Rye Skole er en del af skolerne i Skanderborg Kommune. Skolen ligger i kommunens vestlige del. Der 222 børn fordelt på 0. til 6. klassetrin.
For at kunne løfte skolens kerneopgave kvalificeret er teamsamarbejdet organiseret således, at de enkelte teams har stor fleksibilitet i forhold til at arbejde kvalificeret med kerneopgaven: At skabe fællesskaber, hvor alle børn trives og udvikler sig fagligt og socialt, så de bliver kompetente, demokratiske medborgere, der kan mestre eget liv

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
 
Vil du vide mere?
Såfremt ovenstående har vakt din interesse og ønsker du uddybning af stillingsindhold, er du meget velkommen til at kontakte viceskoleleder Gert Lorensen på telefon 23 39 59 85 eller mail gert.lorensen@skanderborg.dk eller skoleleder Peter Bech Milsgaard på telefon 24 99 91 46 eller mail peter.bech.milsgaard@skanderborg.dk.
 
Ansøgningsfrist

9. april, 2021 klokken 12.00.
Ansættelsessamtaler afholdes 15. april, 2021.

 

Søg stillingen

 

I Skanderborg Kommune er vi et stærkt og bæredygtigt arbejdsfællesskab, hvor vi fletter vores fagligheder sammen om den fælles kerneopgave.

- Når mennesker møder mennesker, opstår fællesskaber, og dermed skabes grundlaget for, at vi kan skabe udvikling sammen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Gl. Rye Skole
Nyvej 1
Gl. Rye
8680 Rye
Tlf
8794 2680
Kontaktperson
Peter Bech Milsgaard
Tlf
8794 2680
Adresse
Nyvej 1
8680 Rye
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-03-2021
Udløber
09-04-2021
Kviknummer
LJA-81864807
Jobtype
Fuldtid
Fag
Matematik
Beliggenhed