Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Matematiklærer med opgave som AMU-koordinator søges til Herstedvester Fængsel

Kriminalforsorgen

Albertslund, Storkøbenhavn

Indrykket
16-05-2023
Kontakt
Kriminalforsorgen
Holsbjergvej 20
Herstedvester fængsel
2620 Albertslund
Kontakt
Anders Thal Rønneberg
Tlf
7255 6571
Holsbjergvej 20
2620 Albertslund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-05-2023
Udløber
02-06-2023
Kviknummer
LJA-84782830
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lærer, Matematik, Øvrige Job

Drømmer du om en spændende målgruppe, mere tid til kerneopgaven, mindre hold og ingen besværlige forældre, så er stillingen noget for dig.   

 

Om stillingen og det at være ansat som lærer i kriminalforsorgen

Det primære i stillingen er som lærer. Man har herudover ca. 5-10 timer om ugen dedikeret til koordinering af AMU-kurser.

I Institution Vestegnen tilbyder vi de indsatte undervisning i folkeskolens grundfag op til og med folkeskolens afgangsniveau. Det foregår i rammerne af fængslets skole, hvor 5 lærere, en vejleder og en bibliotekar, har deres base.

 

Arbejdet som lærer i et meget lukket og restriktivt system er meget anderledes i forhold til så meget andet. Man underviser typisk små hold på op til 4-8 indsatte, men det kan også være 1:1.  Man er en del af et mindre lærerkollektiv og skal derfor trives med at arbejde selvstændigt med sin faglighed. Man skal synes skæve og forstyrrede mennesker er spændende og i den forbindelse, besidde stor tålmodighed. Man skal slutteligt trives i et meget analogt undervisningsmiljø, med meget begrænset adgang til multimedier og PCere.

 

Er du typen som motiveres af at arbejde med det sidste nye og for hvem internet er et must, så er dette job ikke noget for dig. Kunne du omvendt tænke dig at bruge din faglighed og personlighed til at arbejde med en unik, spændende og ekstrem målgruppe, så er jobbet lige sagen.

 

Vores indsatte er typisk meget glade for skolen. De er langt størstedelen af tiden undervisningsparate og interesserede, der hersker en hyggelig stemning, hvor der er rart at være. Nogen blandt de indsatte har udsigt til at skulle påbegynde uddannelse efter løsladelse. For dem er målet bl.a. en eksamen. For mange er motivet for at tage fag i skolen dog i lige så høj grad at få noget fagfaglig inspiration og udsyn.    

 

Som lærer i Institution Vestegnen har du løbende også arbejdsopgaver i den halvåbne afdeling samt Køge Arrest. Målgruppen på disse matrikler er typisk lidt anderledes end på fængslet. Der er en større udskiftning og mere omskiftelighed.    

 

Udover lærerdelen indeholder stillingen ca. 5-10 timer/ugen til koordination af AMU kursus aktivitet (Arbejdsmarkeds Uddannelse). Dette indbefatter kontakt til erhvervsskole, information om samt visitation til forløb. Det er ikke et krav, at man kender til dette fagområde på forhånd. Man skal dog trives med planlægnings- og koordineringsdelen.  

 

Vi lægger stor vægt på, at du:

  • Er ydmyg og har stor respekt for de regler, som der er vedr. sikkerhed.

  • Er en god menneskekender med empati, forståelse og stor tålmodighed

  • Har en naturlig, personlig autoritet, som gør, at du formår at skabe ro og orden

  • Er i stand til at sætte grænser og kommunikere klart om bl.a. regler og forventninger

  • Er i stand til at håndtere individer i krise/konflikter

  • Kan fungere i en tværfaglig medarbejdergruppe med mange arbejdsopgaver og nye tiltag

Faglige kvalifikationer

  • Uddannet folkeskolelærer med faget matematik som det primære. Du skal være komfortabel med at føre til eksamen på op til D niveau.

  • Mht. din øvrige fagportefølje er naturvidenskabelige fag en fordel.

  • At være uddannet FVU lærer er ligeledes en stor fordel. Hvis du ikke er det allerede, skal du være indstillet på at lade dig uddanne.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er med tiltrædelse 1. august eller snarest muligt derefter. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

 

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10, samt gældende organisationsaftale for Fængselslærere m.fl.

 

Som fastansat medarbejder skal du deltage i et internt obligatorisk 3 dages kursus for civile medarbejdere (ICN).

 

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

 

Arbejdsstedet er Herstedvester Fængsel, Holsbjergvej 20, 2620 Albertslund. Du vil også skulle varetage undervisning i Køge Arrest.

 

Institution Vestegnen

Herstedvester Fængsel er den største matrikel i Institution Vestegnen. Det er et lukket fængsel med 145 pladser. I fængslet sidder indsatte som har begået drab, grov og personfarlig kriminalitet samt sædelighedsdømte. Omkring 30 af de indsatte er idømt forvaring.

Du kan læse mere om Herstedvester Fængsel her.

 

Ud over ovennævnte indeholder Institution Vestegnen Køge Arrest samt den halvåbne afdeling Holsbjergvej. I alt har institutionen 228 arrest- og afsoningspladser. 

 

Institution Vestegnen er en del af Kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 4 institutioner bestående af 2 lukkede fængsler, 1 kvindefængsel, samt 9 arresthuse, 2 KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke) og Områdekontoret i Ringsted.

 

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 745 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til www.kriminalforsorgen.dk

 

 

Du søger stillingen via linket søg stillingen. Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og at du dermed kommer i betragtning til den ledige stilling.

 

Ansøgningsfristen er fredag den 2. juni 2023.

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 23 og 24.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

 

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

 

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset, alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Enhedschef Anders Thal Rønneberg, tlf. 7255 6571.


Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår eller det tekniske vedr. din ansøgning, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Mette Jacobsen, tlf. 7255 5586.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Kriminalforsorgen
Holsbjergvej 20
Herstedvester fængsel
2620 Albertslund
Kontaktperson
Anders Thal Rønneberg
Tlf
7255 6571
Adresse
Holsbjergvej 20
2620 Albertslund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-05-2023
Udløber
02-06-2023
Kviknummer
LJA-84782830
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lærer, Matematik, Øvrige Job
Beliggenhed