Del
Gem annonce

Matematiklærer med mulighed for vejlederfunktion til Engelsborgskolen

Engelsborgskolen

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
08-06-2021
Kontakt
Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 00
Kontakt
Bettina Kallenbach
Tlf
45 28 40 00
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-06-2021
Udløber
25-06-2021
Kviknummer
LJA-82222125
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Matematik

Engelsborgskolen søger en dygtig og fagligt kompetent matematiklærer og vejleder til indskolingen, som vil være med til at understøtte og udvikle undervisningsmiljøer med deltagelsesmuligheder for alle elever.

 

Vil du være en del af en moderne skole, der har ambitioner om høj faglig kvalitet? Foretrækker du at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med mulighed for indflydelse, selvstændighed og plads til humor? Får du energi af at udvikle matematik i tæt samarbejde med kompetente kollegaer? Er du en erfaren vejleder med mod, engagement og faglighed i top til at gå nye veje? Så se her!

 

50 indskolingselever på 1. årgang venter netop nu på den helt rigtige matematiklærer. Der er tale om en fast stilling på fuld tid med tiltrædelse 1. august 2021.

 

Engelsborgskolen er en skole hvor vi alle gør os umage for at opnå den størst mulige læring og trivsel for såvel elever som kolleger. Vi er på en rejse, hvor vi konstant udvikler os, og vi er en udviklingsorienteret skole med et tæt og forpligtende teamsamarbejde. Vi synes selv at vi tilbyder et ønskejob, og vi håber du vil være med!

Ambitioner om høj faglighed?

Du tror på alle elevers muligheder og kompetencer, og du er læreruddannet med matematik som linjefag. Du har forståelse for betydningen af et tæt skole-/hjem-samarbejde med omdrejningspunkt i mod, nysgerrighed og engagement.

 

Din faglighed er i top, og du er ambitiøs og nysgerrig. Du har interesse i at udvikle undervisning med deltagelsesmuligheder for alle elever og hermed en lyst og vilje til at være med til at skabe et fundament for den enkelte elevs trivsel og læring. Du kan se dig selv på en skole, hvor vi stiller store krav til den daglige undervisning og hinanden i en travl hverdag, hvor sammenhold er en værdi.

 

Du får fagligt kompetente kolleger inden for matematik, som tilstræber en varieret didaktisk metode i en vekselvirkning mellem traditionel undervisning, bevægelse, leg, cooperative learning med videre. Der arbejdes med moderne bogsystemer og onlineportaler og andet multimodalt materiale.
På udkig efter moderne og udviklingsorienteret skole?

 

Du får godt 1.000 skønne elever og 135 faglige og engagerede nye kolleger, som vægter samarbejde i et åbent og respektfuldt miljø. Vi arbejder på at eleverne oplever høj faglighed i alle fag og at de trives og bliver inddraget aktivt og demokratisk i læringen. Vi lægger vægt på at inddrage lærere og pædagoger i skolens faglige og pædagogiske udvikling.

 

 

Du får et godt samarbejdsklima, der lægger vægt på teamsamarbejde omkring de enkelte klasser og årgange med afsæt i en formaliseret mødestruktur. Vi prioriterer en høj grad af faglighed med plads til fordybelse, hvor det kreative i undervisningen er en del af fagligheden. Samtidig lægger vi vægt på elevernes, forældrenes og medarbejdernes engagement.

Din nye hverdag

Du kommer til at få to matematikklasser på 1. årgang, og mulighed for en vejlederfunktion i matematik i tæt samarbejde med vejlederteamet, supplerende undervisning i matematik samt mulighed for andre fag, der passer til din fagkombination og ønsker. Din arbejdstid vil være på fuld tid med 26 undervisningslektioner og en ugentlig tilstedeværelse på 32 timer. Der vil vente et grundigt introduktionsprogram, hvor du blandt andet får tildelt en mentor.

 

Du vil få mulighed for at deltage i mange forskellige samarbejdssammenhænge med fokus på og omdrejningspunkt i kerneopgaven. Derfor er det vigtigt at du er en omsorgsfuld, robust og tydelig voksen, der er fleksibel og indstillet på teamsamarbejde, feedback, refleksion og læring.

 

Du får mulighed for at deltage i og præge skolens pædagogiske udvikling - vi arbejder med læringssamtaler og et nyt ”fag” - medborgerskab og dannelse - hvor vi i år har fokus på digital dannelse. Socialt har vi sommerfest, julefrokost og fredagshygge i uformelle rammer.

Hvem er vi?

Engelsborgskolen er Lyngby-Taarbæks næststørste skole med godt 1.000 elever fordelt på fire og fem spor på alle årgange. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling (0.- 3. klasse), mellemtrin (4.- 6. klasse) og udskoling (7.- 9. klasse). I det kommende skoleår igangsættes en proces hen imod en todelt skole.

 

Engelsborgskolen er en gammel, traditionsrig skole. Skolen blev bygget i 1909, og vi har således fejret 100-års jubilæum. Skolen har i en årrække været så privilegeret at have stor søgning, hvilket betyder at der opleves et pres på kapaciteten. Skolen står derfor foran en udbygning og renovering for dermed at være parat til fremtidens udfordringer. Den gamle hovedbygning er fra 1935, og her har udskolingen til huse. I den gamle hovedbygning er der indrettet et naturfagsområde.

 

Ledelsen

Skolen har en aktiv og engageret forældregruppe, en ambitiøs skolebestyrelse og en synlig ledelse. Engelsborgskolen er en skole hvor vi alle gør os umage for at opnå den størst mulige læring og trivsel for såvel elever som ansatte. Læs mere om skolen på vores hjemmeside.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at ringe til skoleleder Bettina Kallenbach på telefon 45 28 40 00 / 21 33 16 51 eller til afdelingsleder Tine Friis Jakobsen på telefon 45 28 40 00 / 21 42 85 94, hvis du vil høre mere om stillingen.

Frist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest 25. juni 2021 inden kl. 12.00.

 

Vi indkalder løbende til samtaler, så skynd dig at skrive til os – vi glæder os til at høre fra dig.

 

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende aftaler på området. Der indhentes straffe- og børneattest på ansøgeren.

 

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Engelsborgskolen

Del dette job

Virksomhedsinformation
Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 00
Kontaktperson
Bettina Kallenbach
Tlf
45 28 40 00
Adresse
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-06-2021
Udløber
25-06-2021
Kviknummer
LJA-82222125
Jobtype
Fuldtid
Fag
Matematik
Beliggenhed
Gem annonce