Del
Gem annonce

Matematik- og naturfagslærer til Hornbæk Skole

Hornbæk skole

Helsingør, Nordsjælland

Indrykket
29-04-2021
Kontakt
Hornbæk skole
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Tlf
49281680
Kontakt
Bjarke Willemoes
Tlf
4186 8263
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2021
Udløber
25-05-2021
Kviknummer
LJA-82030452
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Natur/teknologi

Er du vores nye matematik- og naturfagslærer?

Vi søger en lærer til fase 2 (5. til 9. årgang), der sammen med teamkolleger har lyst til at udvikle en varieret matematikundervisning, der tilgodeser så vel ”højt- som lavtflyvende” elever.


Du skal brænde for naturfag, og vi har brug for én, der kan undervise i fysik /kemi. Det ved vi godt ikke ”hænger på træerne”, så hvis du er det rigtige match for Hornbæk Skole, er vi klar til at give en linjefagsuddannelse i faget. Hos os er al undervisning parallellagt på årgangene, hvilket betyder, at 2 naturfagslærere sammen underviser én årgangs elever. Vi prioriterer naturfag med ekstra timer på de ældste årgange, gode faciliteter og udstyr.
Skolen har gode omgivelser, der kan understøtte naturfagsundervisningen. Vi ligger lige ved Hornbæk sø, og der er kort afstand til både strand og skov. I skoven har vi endda ”vores eget” naturhus, hvor der er mulighed for undervisning både ude og inde.

Du skal være klar til at arbejde med projektbaseret læring og teknologiforståelse i tværfaglige sammenhænge.
Vi har fokus på, at eleverne skal kunne mestre det 21. århundredes kompetencer, og du skal derfor kunne se det vigtige i at arbejde med dette område. Over de kommende år implementerer vi PBL - projektbaseret læring som gennemgående arbejdsform på hele skolen, og vi er allerede godt i gang.

Hvis ovennævnte er noget for dig, ser vi frem til at tale med dig og høre mere om, hvad du særligt brænder for og hvilke andre fag, du kan undervise i.

På Hornbæk Skole er vi ambitiøse omkring alle elevers læring og trivsel – også dem, der har brug for en ekstra hjælpende hånd.
Vi tør gøre tingene på nye måder, og vi er optagede af, hvad der giver mening i den konkrete situation.
Vi kan tilbyde dig et stærkt teamsamarbejde og sparring med dygtige vejledere og kollegaer, der tæller både lærere og pædagoger.

Læs mere om vores skole på: www.hornbaekskole.dk. Her er der også link til vores facebookside.

Hvis du overvejer at søge jobbet, er du velkommen til at ringe til viceskoleleder Bjarke Willemoes på tlf. 4186 8263 for yderligere information eller aftale om besøg på skolen.

Vi afholder løbende jobsamtaler, men sidste ansøgningsfrist er tirsdag den 25. maj 2021. Forventet ansættelse er 1. august 2021.

Stillingen lønnes efter overenskomsten med indplacering på relevant grundlønstrin. Hertil ydes eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.
Helsingør Kommune kræver, at der indhentes en straffe- og børneattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.

Du skal sende din ansøgning via kommunens hjemmeside https://www.helsingor.dk/om-kommunen/job-og-uddannelse/ledige-job/

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Hornbæk skole
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Tlf
49281680
Kontaktperson
Bjarke Willemoes
Tlf
4186 8263
Adresse
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2021
Udløber
25-05-2021
Kviknummer
LJA-82030452
Jobtype
Fuldtid
Fag
Natur/teknologi
Beliggenhed
Gem annonce