Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Matematik, matematikklub og engelsk

Johannesskolen

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
17-05-2023
Kontakt
Johannesskolen
Troels-Lunds Vej 15
2000 Frederiksberg
Tlf
38765050
Kontakt
Susanne Duvander
Tlf
38765050
Troels-Lunds Vej 15
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-05-2023
Udløber
06-06-2023
Kviknummer
LJA-84785833
Jobtype
Deltid
Fuldtid
Arbejdsområde
Engelsk, Matematik

Vi søger en engageret og initiativrig lærer til primært indskoling og mellemtrin, der gerne vil være en del af et stærkt fællesskab. Har du lyst til at være en del af en ambitiøs skole med et kompetent personale, så er det måske lige dig, vi står og mangler.

Skemaet indeholder:

  • 3. klasse matematik, engelsk og projekttid
  • 3. klasse delt klasselærerfunktion
  • 3. klasse lejrskole
  • Timer i skolens matematikklub

Der er tale om en fastansættelse på 80 % med start den 1/8 2023. Har du et ønske om fuld tid, er det også muligt. Ansættelse sker efter fællesoverenskomst og organisations­aftalen for lærere ved frie skoler mellem Finansministeriet og LC.

Vi forventer, du har en grundlæggende anerkendende og empatisk tilgang til vores elever og brænder for at skabe gode rammer for trivsel og læring. Der er gensidige høje forventninger mellem skole og hjem, og vi forventer, at du også bidrager positivt til det gode forældresamarbejde, som vi vægter højt.

Vi arbejder målrettet med at skabe mindre fællesskaber i hele skoleforløbet, og du vil primært blive tilknyttet vores 3. klasser, der i dagligdagen samarbejder med 2. klasse.
I 3. klasse arbejder vi med to-lærertimer og delehold, som en fortsættelse af vores organisering af 1.-2. klasse. To-lærertimerne giver mulighed for at se det enkelte barn, og vi arbejder med co-teaching for at udforske og udnytte alsidige organiseringsformer af undervisningen. Dette kommer bl.a. til udtryk i 6 ugentlige lektioner i projekttid med 2 lærere og i engelskundervisningen, der er organiseret med 1 ugentlig lektion for hele klassen samt 2 lektioner med en halv klasse.
Der er desuden timer i skolens matematikklub, der er resursetimer for elever, der har brug for et ekstra skub i matematik.

Johannesskolens personale og teams er både fagligt og socialt velfungerende. Undervisningen er kendetegnet ved nysgerrige og videbegærlige elever og et højt fagligt niveau. Med initiativ og gode ideer har du gode muligheder for at sætte dit præg på en skole med stolte traditioner.

Vi har i dagligdagen et åbent og tillidsfuldt forhold mellem ledelse og medarbejdere med fokus på kort vej fra tanke til handling. Vi har en tutorordning for alle nyansatte lærere og ekstra tid til forberedelse de første to skoleår for nyuddannede lærere. Og så er vi fælles om at tage varmt imod nye kolleger. Velkommen!

Vil du vide mere? Ring til Simon Mosekjær, Grethe Rothstein, Mette Buus Brandt eller Stig Mandsberg fra ledelsen på tlf. 38 76 50 50. Du kan også læse mere om os på www.johannesskolen.dk

Vi skal modtage din ansøgning senest tirsdag 6/6 kl. 8. Ansættelsessamtaler afholdes fredag 9/6 fra kl. 12. Vi forbeholder os dog ret til at indkalde til samtaler løbende og ansætte inden ansøgningsfristens udløb.

Skriv til:
Johannesskolen
Mette Buus Brandt
Troels-Lunds Vej 15
2000 Frederiksberg
mb@johannesskolen.dk

Johannesskolen er en privat skole på Frederiksberg med elever fra 0.- 9. kl.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Johannesskolen
Troels-Lunds Vej 15
2000 Frederiksberg
Tlf
38765050
Kontaktperson
Susanne Duvander
Tlf
38765050
Adresse
Troels-Lunds Vej 15
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-05-2023
Udløber
06-06-2023
Kviknummer
LJA-84785833
Jobtype
Deltid
Fuldtid
Fag
Engelsk, Matematik
Beliggenhed