Del
Gem annonce

Maglehøjskolen søger to stabile og fagligt ambitiøse lærere

Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
13-06-2022
Kontakt
Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke
Maglehøjskolen
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Kontakt
Birgitte Jacobsen eller Jeanni Løngaard Bauner
Tlf
72598705 / 72598722
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-06-2022
Udløber
27-06-2022
Kviknummer
LJA-83715031
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Musik, Naturfag, Øvrige Job

Da vores børnetal er stigende, søger vi nye kolleger hurtigst muligt til indskoling og udskoling.

Den bedste skole i Egedal Kommune
Maglehøjskolen er en skole, der præsterer godt fagligt, og som har fokus på fællesskab og trivsel. Vi har blik for forskellighedens styrker og evner klasserumsledelse, og konkret viser brugertilfredshedsundersøgelser, at skolen er den bedste folkeskole i Egedal Kommune, hvilket vi er meget stolte af.

Konkret søger vi to spændende profiler, og herudover kunne andre kombinationer også komme i spil - vi glæder os til at byde nye kolleger velkommen.

Lærer til udskolingen: Vi søger en naturfaglig lærer til udskolingen med gode relationskompetencer.

Lærer til indskolingen: Vi søger en lærer til indskolingen, der har linjefag i musik og/eller har naturvidenskabelige kompetencer.

Fælles for de to profiler er, at de skal dele vores prioritering af den pædagogiske drøftelse, hvor vi i fællesskab sætter mål og udvikler de bedste rammer for elevernes læring og skolegang. Vi arbejder databaseret og har løbende drøftelser af, hvilken effekt undervisningen har på elevernes læring.

Du bliver en del af et professionelt læringsfællesskab bestående af lærere og pædagoger, der i fællesskab og på tværs af årgangene, og på hele skolen, arbejder for, at eleverne trives og bliver så dygtige, som de kan. Vi tager udgangspunkt i børneperspektivet og ser derfor med børnene.

Attraktive arbejdsforhold
Som lærer i Egedal kan du se frem til attraktive arbejdsforhold. Konkret har vi et maksimalt undervisningstimetal på 780 timer om året, hvilket i snit svarer til 26 lektioner om ugen. Dertil har vi 360 timer til individuel og fælles forberedelse, som kan lægges fleksibelt også uden for arbejdspladsen.

Hos os vægtes teamsamarbejdet meget højt. Det selvstyrende team er organiseret omkring den enkelte årgang, som har to-lærer-ressourcer og vikartimer tildelt. Vi arbejder med fleksible skemaer, fordi vi ser, det giver den bedste kvalitet i skoledagen og SFO.

Skolen er solidt forankret i lokalmiljøet med et godt forældresamarbejde.

Hos os på Maglehøjskolen
Vi nyder vores traditioner, som bl.a. skolefest og trimdag, der understøtter vores ønske om fællesskab på tværs i organisationen. Det sker gennem vores fejringer af højtider og andre mærkedage. Bevægelse og musik er andre kerneværdier på skolen. Vi er OrkesterMester skole med fokus på musik og sang, fordi vi vil udvikle og fremme børns musikalske og instrumentale evner og kundskaber.

Elever og ansatte på skolen har hver dag mulighed for at købe et sundt og nærende måltid fra skolens kantine. Vi spiser sammen i skolens samlingssal i et cafelignende miljø.

Vi er en skole med 500 elever, der er beliggende i skønne grønne omgivelser tæt på offentlig transport og gode cykelstier.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere, eller har du lyst til at komme på besøg, er du velkommen til at kontakte pædagogisk daglig leder Birgitte Jacobsen på telefon 7259 8705 eller afdelingsleder Jeanni Bauner på telefon 7259 8722.

Du kan også læse mere om Maglehøjskolen og Distriktsskole Ølstykke på vores www.distriktsskole-oelstykke.dk.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Børne- og straffeattest indhentes ved ansættelsen.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning via ansøgningslinket senest den 27. juni 2022. Vi holder samtaler løbende.

I Egedal Kommune er der plads til det hele menneske

Som ansat i Egedal Kommune skal der både være plads til det gode arbejdsliv og det gode privatliv. Det kalder vi Den fleksible arbejdsplads. Med den fleksible arbejdsplads skaber vi de bedst mulige rammer for medarbejdere og ledere. Vi tror nemlig på, at der skal være mulighed for at tilpasse sit arbejdsliv til sin konkrete livssituation. Det gør vi, fordi vi tror på, at medarbejdere som oplever sammenhæng i hverdagen, skaber gode resultater for vores borgere i kommunen. I Egedal findes der ikke én enkelt løsning for fleksibilitet, det afhænger nemlig både af den konkrete stilling og af den konkrete livssituation.

Egedal Kommune har cirka 43.000 indbyggere og 3.500 medarbejdere. Vi er organiseret med en direktion, syv fagcentre og to tværgående servicecentre. I Egedal Kommune lægger vi generel vægt på helhedsorienteret tænkning og tværgående samarbejde præget af dialog, anerkendelse og tillid. Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Læs mere om os på
EgedalKommune.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke
Maglehøjskolen
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Kontaktperson
Birgitte Jacobsen eller Jeanni Løngaard Bauner
Tlf
72598705 / 72598722
Adresse
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-06-2022
Udløber
27-06-2022
Kviknummer
LJA-83715031
Jobtype
Fuldtid
Fag
Musik, Naturfag, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce