Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maglehøjskolen søger to stabile og fagligt ambitiøse lærere

Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
21-01-2022
Kontakt
Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke
Maglehøjskolen
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Kontakt
Birgitte Jacobsen eller Jeanni Løngaard Bauner
Tlf
72598705 / 72598722
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-01-2022
Udløber
08-02-2022
Kviknummer
LJA-83264778
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Billedkunst, Historie og Samfundsfag, Idræt, Matematik, Musik, Naturfag, Øvrige Job

Den bedste skole i Egedal Kommune
Maglehøjskolen er en skole, der præsterer godt fagligt, og som har fokus på at holde det høje faglige niveau. Vi har blik for forskellighedens styrker og evner klasserumsledelse, og konkret viser brugertilfredshedsundersøgelser, at skolen er den bedste folkeskole i Egedal Kommune, hvilket vi er meget stolte af. Derfor forventer vi, at vores to nye kolleger deler vores fokus på at fastholde det høje faglige niveau. Konkret søger vi to spændende profiler.

Naturvidenskabelig lærer til udskolingen: Vi søger en lærer til udskolingen, der har linjefag i matematik og naturfag.

Humanistisk lærer til mellemtrinnet: Vi søger en lærer til mellemtrinnet, der har linjefag i tysk og gerne andre humanistiske fag.

Fælles for de to profiler er, at de skal dele vores prioritering af den pædagogiske drøftelse, hvor vi i fællesskab sætter mål og udvikler de bedste rammer for elevernes læring og skolegang. Vi arbejder databaseret og har løbende drøftelser af, hvilken effekt undervisningen har på elevernes læring.

Attraktive arbejdsforhold
Som lærer i Egedal kan du se frem til attraktive arbejdsforhold. Konkret har vi et maksimalt undervisningstimetal på 780 timer om året, hvilket i snit svarer til 26 lektioner om ugen. Dertil har vi 36O timer til individuel og fælles forberedelse, som kan lægges fleksibelt også uden for arbejdspladsen. Læs mere i vores nye arbejdstidsaftale.

Hos os vægtes teamsamarbejdet meget højt. Det selvstyrende team er organiseret omkring den enkelte årgang, som har to-lærer-ressourcer og vikartimer tildelt. Vi arbejder med fleksible skemaer, fordi vi ser, det giver den bedste kvalitet i skoledagen og SFO.

Skolen er solidt forankret i lokalmiljøet med et godt forældresamarbejde.

Hos os på Maglehøjskolen
Vi nyder vores traditioner, som bl.a. skolefest og trimdag, der understøtter vores ønske om fællesskab på tværs i organisationen. Det sker gennem vores fejringer af højtider og andre mærkedage. Bevægelse og musik er andre kerneværdier på skolen. Vi er OrkesterMester skole med fokus på musik og sang, fordi vi vil udvikle og fremme børns musikalske og instrumentale evner og kundskaber.

Elever og ansatte på skolen har hver dag mulighed for at købe et sundt og nærende måltid fra skolens kantine. Vi spiser sammen i skolens samlingssal i et cafelignende miljø.

Vi er en skole med 500 elever, der er beliggende i skønne grønne omgivelser tæt på offentlig transport og gode cykelstier.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere, eller har du lyst til at komme på besøg, er du velkommen til at kontakte pædagogisk daglig leder Birgitte Jacobsen på telefon 7259 8705 eller afdelingsleder Jeanni Løngaard Bauner på telefon 7259 8722.

Du kan også læse mere om Maglehøjskolen og Distriktsskole Ølstykke på vores hjemmeside.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Børne- og straffeattest indhentes ved ansættelsen.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning via ansøgningslinket senest den 8. februar 2022. Vi afholder samtaler løbende.

I Egedal Kommune er der plads til det hele menneske
Som ansat i Egedal Kommune skal der både være plads til det gode arbejdsliv og det gode privatliv. Det kalder vi Den fleksible arbejdsplads. Med den fleksible arbejdsplads skaber vi de bedst mulige rammer for medarbejdere og ledere. Vi tror nemlig på, at der skal være mulighed for at tilpasse sit arbejdsliv til sin konkrete livssituation. Det gør vi, fordi vi tror på, at medarbejdere, som oplever sammenhæng i hverdagen, skaber gode resultater for vores borgere i kommunen. I Egedal findes der ikke én enkelt løsning for fleksibilitet, det afhænger nemlig både af den konkrete stilling og af den konkrete livssituation.

Egedal Kommune har cirka 43.000 indbyggere og 3.500 medarbejdere. Vi er organiseret med en direktion, syv fagcentre og to tværgående servicecentre. I Egedal Kommune lægger vi generel vægt på helhedsorienteret tænkning og tværgående samarbejde præget af dialog, anerkendelse og tillid. Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke
Maglehøjskolen
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Kontaktperson
Birgitte Jacobsen eller Jeanni Løngaard Bauner
Tlf
72598705 / 72598722
Adresse
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-01-2022
Udløber
08-02-2022
Kviknummer
LJA-83264778
Jobtype
Fuldtid
Fag
Billedkunst, Historie og Samfundsfag, Idræt, Matematik, Musik, Naturfag, Øvrige Job
Beliggenhed