Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maglehøjskolen søger matematiklærer til udskolingen

Egedal Kommune

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
12-02-2021
Kontakt
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Kontakt
Maglehøjskolen Birgitte Jacobsen
Tlf
72598705
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-02-2021
Udløber
01-03-2021
Kviknummer
LJA-81712662
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Matematik, Natur/teknologi

Vi søger en lærer, der kan undervise i matematik og i tillæg gerne naturfag. Vi søger en stabil, robust og ambitiøs lærer, der har styr på klasserumsledelse og har blik for forskellighedens styrker.


Om stillingen
Stillingen omfatter matematikundervisning i de to 8. klasser. Her til gerne biologi, geografi eller fysik/kemi. Samtidig vil du blive en del af team otte med dygtige kolleger, hvor I i fællesskab skaber rammerne for en godt læringsmiljø.


Hos os vægtes teamsamarbejdet meget højt. Det selvstyrende team er organiseret omkring den enkelte årgang. Der er mange to-lærer-ressourcer i hverdagen. Vi arbejder med fleksible skemaer, fordi vi ser, det giver den bedste kvalitet i skoledagen og SFO.


Som kolleger prioriterer vi den pædagogiske drøftelse, hvor vi i fællesskab sætter mål og udvikler de bedste rammer for elevernes læring og skolegang. Vi arbejder databaseret og har løbende drøftelser af, hvilken effekt undervisningen har på elevernes læring.


Vi er bundet af traditioner, som understøtter vores ønske om fællesskab. Det sker gennem vores fejringer af højtider og andre mærkedage.


Elever og ansatte på skolen har hver dag mulighed for at købe et sundt og nærende måltid fra skolens kantine. Vi spiser sammen i skolens samlingssal i et cafelignende miljø, hvor vi har en rolig og hyggelig spisepause.


Bevægelse og musik er andre kerneværdier på skolen. Vi er OrkesterMester skole med fokus på musik og sang, fordi vi vil udvikle og fremme børns musikalske og instrumentale evner og kundskaber.


Vi er en skole med 500 elever. Maglehøjskolen er beliggende i skønne grønne omgivelser tæt på offentlig transport og gode cykelstier.

Skolen er solidt forankret i lokalmiljøet med et godt forældresamarbejde.

Maglehøjskolen er en skole, der vil og præsterer godt fagligt.

Brugertilfredshedsundersøgelser viser, at skolen er den bedste folkeskole i Egedal Kommune.


Arbejdsforhold
Vi har i Egedal Kommune en lokalaftale, der sikrer tid til forberedelse. Tiden til den individuelle forberedelse placeres inden for normal arbejdstid, og lærerne kan henlægge denne tid til andre steder end på skolen.


Yderligere informationer
Du kan læse mere om Maglehøjskolen og Distriktsskole Ølstykke her: http://www.distriktsskole-oelstykke.dk/afdeling-maglehoejskolen


Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte pædagogisk daglig leder Birgitte Jacobsen på telefon 7259 8705 eller afdelingsleder Jeanni Løngaard Bauner på telefon 7259 8722.


Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Børne- og straffeattest indhentes ved ansættelsen.Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning via ansøgningslinket senest den 1. marts 2021. Vi afholder samtaler løbende.
 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Kontaktperson
Maglehøjskolen Birgitte Jacobsen
Tlf
72598705
Adresse
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-02-2021
Udløber
01-03-2021
Kviknummer
LJA-81712662
Jobtype
Fuldtid
Fag
Matematik, Natur/teknologi
Beliggenhed