Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maglehøjskolen søger inklusionspædagog/-lærer

Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
26-05-2021
Kontakt
Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke
Maglehøjskolen
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Kontakt
Birgitte Jacobsen Jeanni Løngaard Bauner
Tlf
72598705 / 72598722
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-05-2021
Udløber
15-06-2021
Kviknummer
LJA-82161387
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Specialundervisning, Øvrige Job

Har du lyst til at arbejde med inkluderende læringsmiljøer på en udviklingsorienteret skole, hvor fokus på trivsel og læring helt naturligt er bærende? Så læs videre her:

Vi søger en kollega, der

  • kan give sparring, feedback og supervision af lærere og pædagoger i forhold til at skabe inkluderende læringsmiljøer
  • kan gå forrest og selv vise den gode inkluderende praksis
  • ønsker at indgå i arbejdet med videreudviklingen af praksis for samlet indsats på tværs af vejledere, PPR-psykolog, rådgiver og andre ressourcepersoner
  • kan støtte pædagoger og lærere i at udarbejde specifikke handleplaner for enkelte og grupper af børn, og sikre de bliver ført ud i livet
  • deltage i forældresamtaler og tæt-på-tværs møder
  • kan understøtte et børnesyn, der tager udgangspunkt i det systemiske
  • kan analysere og anvise læringsstrategier i forhold til børnenes forskellige behov
  • har stor viden og evt. erfaring omkring specifikke problematikker, eksempelvis ADHD eller ASF
Om stillingen
Stillingen omfatter vejledning og supervision for og med elever med særlige udfordringer. Din praksis veksler mellem at arbejde med enkelte elever, deltage i skolens mellemformer samt udviklingen heraf, til at arbejde med udfordrede elever som en del af de enkelte klasser eller grupper i SFO.

Som inklusionspædagog/-lærer vil du desuden være en del af vores dygtige vejlederteam i ressourcecentersamarbejdet, hvor der er sparring og koordinering af indsatser.

Hos os vægtes teamsamarbejdet meget højt. Det selvstyrende team er organiseret omkring den enkelte årgang. Der er mange to-lærer-ressourcer i hverdagen. Vi arbejder med fleksible skemaer, fordi vi ser, det giver den bedste kvalitet i skoledagen og SFO.

Som kolleger prioriterer vi den pædagogiske drøftelse, hvor vi i fællesskab sætter mål og udvikler de bedste rammer for elevernes læring og skolegang. Vi arbejder databaseret og har løbende drøftelser af, hvilken effekt undervisningen har på elevernes læring og trivsel.

Vi er bundet af traditioner, som understøtter vores ønske om fællesskab. Det sker gennem vores fejringer af højtider og andre mærkedage. Bevægelse og musik er andre kerneværdier på skolen.

Vi er en skole med 500 elever. Maglehøjskolen er beliggende i skønne grønne omgivelser tæt på offentlig transport og gode cykelstier.

Skolen er solidt forankret i lokalmiljøet med et godt forældresamarbejde.

Maglehøjskolen er en skole, der præsterer godt fagligt. Brugertilfredshedsundersøgelser viser, at skolen er den bedste folkeskole i Egedal Kommune.

Arbejdsforhold
Vi har i Egedal Kommune en lokalaftale, der sikrer tid til forberedelse. Tiden til den individuelle forberedelse placeres inden for normal arbejdstid, og lærerne kan henlægge denne tid til andre steder end på skolen.

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Maglehøjskolen og Distriktsskole Ølstykke her: http://www.distriktsskole-oelstykke.dk/afdeling-maglehoejskolen

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte pædagogisk daglig leder Birgitte Jacobsen på telefon 7259 8705 eller afdelingsleder Jeanni Løngaard Bauner på telefon 7259 8722.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Børne- og straffeattest indhentes ved ansættelsen.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning via ansøgningslinket senest den 15. juni 2021. Vi afholder samtaler løbende.


Egedal Kommune
Egedal er en kommune, hvor hverdag og fællesskab er i bevægelse. Her kan man leve og bo midt i grøn natur i et af vores 17 aktive lokalsamfund. Egedal Kommune er en del af Greater Copenhagen, som skaber vækst og udvikling i hovedstadsområdet.
Læs mere om os på EgedalKommune.dk      

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke
Maglehøjskolen
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Kontaktperson
Birgitte Jacobsen Jeanni Løngaard Bauner
Tlf
72598705 / 72598722
Adresse
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-05-2021
Udløber
15-06-2021
Kviknummer
LJA-82161387
Jobtype
Fuldtid
Fag
Specialundervisning, Øvrige Job
Beliggenhed