Del
Gem annonce

Magleblik Skole søger to dygtige og engagerede lærere

Magleblik Skole

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
04-05-2021
Kontakt
Magleblik Skole
Sportsvej 15
3300 Frederiksværk
Tlf
47723020
Kontakt
Wenche Fogsgaard
Sportsvej 15
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
01-06-2021
Kviknummer
LJA-82049228
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Idræt, Musik, Natur/teknologi, Øvrige Job

Vil du være med til at sætte dit præg på en god skole og være en aktiv del af udviklingen af læring og trivsel for alle, så vi sammen kommer nærmere den skole, hvor alle lykkes - så har du nu mulighed for at søge en af stillingerne på Magleblik Skole.For begge stillinger er det fuldtidsstillinger med tiltrædelse pr. 1. august.
For begge stillinger søger vi to lærere, som kan varetage danskundervisningen som hovedfag og de praktisk musiske fag samt idræt på vores kommende 3. og 4. årgang. Hertil må du også meget gerne have erfaring som svømmelærer.
Herudover skal vi gerne i gang med et projekt omkring skolefodbold en indsats for nogle af vores udsatte drenge i det almene mellemtrin, som skal styrke bedre trivsel og læring samt forebygge uhensigtsmæssig adfærd i skolen. Et projekt som du skal have lyst til at være med til at starte op og udvikle.
Skolen har et fagligt dygtigt lærerpersonale, der skaber gode og inspirerende læringsmiljøer til glæde for vores elever. Vi har en mangfoldig elevgruppe, og er en mangfoldig personalegruppe. Du vil indgå i et team, hvor det gode samarbejde er en helt naturlig del af dagligdagen, og humor er uden tvivl lidt af et krav i afdelingen. Der vil både skulle undervises i almenområdet, som på mindre hold for elever med generelle indlæringsvanskeligheder.

Magleblik skole er i rivende udvikling og lige nu optaget af

 • Livsduelighed  skoleskemaet.
 • Samarbejde med eksterne samarbejdspartnere om professionel relationskompetence.
 • Ny struktur og mødeorganisering.
 • Ny fokus på science, naturfag og teknologiforståelse.

Vi forventer at du
 • Er læreruddannet og har undervisningserfaring.
 • Er stærk i klasserumsledelse og har et ressourceorienteret syn på vores elever.
 • Har kvalifikationer, lyst og evner til at arbejde i og med inkluderende læringsmiljøer.
 • Har vilje og evne til at udvikle disse gode læringsmiljøer.
 • Er ansvarlig og god til at samarbejde.

Vi tilbyder
 • Et dynamisk og positivt miljø i selskab med dygtige kollegaer.
 • Teamsamarbejde i en engageret personalegruppe.
 • En hverdag omgivet af børn og unge.
 • En arbejdsplads med stor vægt på trivsel og arbejdsglæde.
 • Udvikling af personlige og faglige kvalifikationer.
 • En udviklingsorienteret skole.
 • En folkeskole med hjertevarme og en givende personalegruppe.

På Magleblik Skole har vi 540 elever fordelt i en indskoling 0. til 3. klassetrin, et mellemtrin 4. til 6. klassetrin og en udskoling med 7. til 9. klassetrin. Der er tilknyttet inklusionsklasser og grupper for elever med generelle indlæringsvanskeligheder, samt et skoletilbud til autister. Vi har et bredt elevgrundlag som gør, at vi er en meget levende og mangfoldig skole.Magleblik Skole ligger tæt ved offentlige transportmuligheder, i nærheden af fjord/skov og dejlige grønne udearealer.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Faglig leder for indskoling Maja Kjær Jensen tlf. 20328589, faglig leder for mellemtrin og udskoling Anne Gundlund tlf. 29795980 eller Skoleleder Wenche Fogsgaard tlf. 2164 3265.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst samt principperne om Ny løn.

Vi gør opmærksom på, at skolen indhenter børne- og straffeattester samt referencer.Ansøgningsfrist er 1. juni og samtalerne afholdes i uge 23.

Om Halsnæs Kommune


Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på 
www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Magleblik Skole
Sportsvej 15
3300 Frederiksværk
Tlf
47723020
Kontaktperson
Wenche Fogsgaard
Adresse
Sportsvej 15
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
01-06-2021
Kviknummer
LJA-82049228
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Idræt, Musik, Natur/teknologi, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce