Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lyngholmskolen søger én stjerne-lærer eller stjerne-børnehaveklasseleder til vores MiniUnivers (0.-1. årgang)

Lyngholmskolen

Furesø, Nordsjælland

Indrykket
04-10-2022
Kontakt
Lyngholmskolen
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Tlf
7235 7100
Kontakt
Mike  Friis Østergaard
Tlf
7235 7100
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-10-2022
Udløber
23-10-2022
Kviknummer
LJA-84094508
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Børnehaveklassen, Ledelse

På Lyngholmskolen søger vi med en stjernekikkert efter DIG, der vil være med til at skabe den bedste start på skolelivet for vores børn på 0. og 1. årgang. Vi kalder samlet vores 0. og 1. årgang for MiniUniverset, og grundtanken i konceptet er, at elever og forældre skal opleve et kontinuerligt 2-årigt opstartsforløb i skolen, der er kendetegnet ved tryghed, trivsel og motiverende læring - både fagligt, personligt og socialt. MiniUniverset består i alt af tre 0. klasser og tre 1. klasser.

 

Hos os vil du få en vigtig rolle som primærvoksen i én 1. klasse i et af vores tre spor (a, b og c). Et spor består af én 0. klasse og én 1. klasse (eksempelvis 0.a og 1.a), hvor lærere, børnehaveklasseledere og pædagoger arbejder tæt sammen om elevgruppen. Du vil også indgå i et tæt samarbejde med Team MiniUnivers’ øvrige lærere, børnehaveklasseledere og skolepædagoger om den fortsatte videreudvikling af vores fantastiske indskolingstilbud. Vi er sammen om børnenes læring og trivsel, og vi prioriterer holddeling på tværs af klasser og årgange i Miniuniverset som et redskab til differentiering og for at styrke det store børnefællesskab. Vi planlægger flere forløb, hvor der holddeles mellem 0. og 1. årgang, så du lærer alle eleverne i sporet at kende.

 

Vi evaluerer løbende på vores struktur med henblik på at skabe den bedste og mest sammenhængende indskoling for vores elever - set fra deres perspektiv. Vi har i den henseende erfaret, at det er vigtigt for eleverne med gode og tætte relationer til de voksne, og at de oplever kontinuitet med få skift - både i løbet af skoledagen og ugen, men også fra skoleår til skoleår. Vi søger derfor en lærer eller børnehaveklasseleder, som brænder for at arbejde med børn på både 0. og 1. klassetrin og som på sigt ønsker at være primærvoksen for den samme børnegruppe igennem deres toårige opstartsforløb i skolen.

Ressourcer og fysiske rammer

Vi prioriterer mange ressourcer til vores indskoling, så vi kan have to-voksen-timer i en stor del af undervisningen på 0. og 1. årgang og gennemføre differentieret læseundervisning fire dage om ugen (Guided Reading). Vi har også lavet en struktur, hvor børnehaveklasseledere, lærere og skolepædagoger kan mødes flere eftermiddage om ugen til fælles forberedelse og evaluering af læringsforløb. Strukturen giver også mulighed for, at børnehaveklasseledere, lærere og skolepædagoger kan deltage sammen i møder med forældre, når der er behov for det.

 

Vi har placeret vores 0. og 1. klasser i tilstødende lokaler, så der er mulighed for et tæt samarbejde i sporet. Når der er planlagt læringsforløb for børnene i sporet, kan der åbnes en dør mellem lokalerne, så de to læringsrum gøres sammenhængende.

Dine kompetencer

Det er ikke et krav, at du har en ph.d. i raketvidenskab, men du skal være uddannet lærer eller pædagog. Da du skal arbejde med vores mindste elever, er det vigtigt, at du finder stor arbejdsglæde i at give dem deres første stjernestunder i skolen.

 

Du skal være en tydelig og omsorgsfuld ledestjerne i klasse-rummet, som vores små astronauter kan følge og opleve tryghed hos. Det er også vigtigt, at du har et ressourcesyn på familierne og er aktiv i skole/hjem-samarbejdet, da vi anser det som en væsentlig faktor for at understøtte elevernes læring og trivsel. Du skal også sætte pris på et tæt samarbejde med dine nærmeste kollegaer, når forløb skal planlægges, udføres og evalueres. Vi arbejder tæt sammen for at sikre den bedste læring og trivsel for alle vores elever i MiniUniverset, og vi kaster os gerne ud i tværfaglige og projektbaserede forløb. Hos os skal man gerne elske at være nysgerrig på sin egen praksis og udvikle den sammen med andre med fokus på at styrke elevernes trivsel og læring, da det er et stort fælles udviklingsspor på skolen.

 

Det vil være skønt, hvis du har erfaring med eller interesse i projektbaseret læring, udeskole og/eller en generel tilgang til læring, hvor børnene er legende og eksperimenterende i processen. Hvis du har en stor interesse i også at inddrage teknologier i læringsforløb, hvor børnene arbejder legende og eksperimenterende, så kan vi stolt fortælle, at vi er i gang med at blive certificeret Play@Heart-skole. Projektet, der er finansieret af LEGO-fonden, er et samarbejde mellem 12 skoler og alle landets professionshøjskoler, og det har sin egen hjemmeside, hvor du kan læse mere om det.

Vores sociale liv på skolen

På Lyngholmskolen har vi et stærkt kollegialt fællesskab. Udover at være professionelle sammen, så har vi det også sjovt og hyggeligt i hinandens selskab. Vores personalerum er fyldt med dejlige og imødekommende kollegaer - både pædagoger, lærere, ledelse og andre medarbejdere.

Om skolen

Lyngholmskolen er en veletableret, attraktiv folkeskole i Farum med 550 elever og 60 lærere og pædagoger. Skolen er det positive tilvalg for de fleste forældre i distriktet, og vores elever er den fantastiske sum af de forskelle og fællestræk, der karakteriserer Farum.

 

Vi har to af Furesø Kommunens gruppeordninger, hvor den ene har særlige kompetencer til at tilrettelægge læringsprocesser for elever med sprog- og læseudfordringer, og den anden for elever med socioemotionelle vanskeligheder. Vores fritidstilbud er velfungerende og stærkt integreret i skolens dagligdag.

Send os en ansøgning

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer. Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn med tiltrædelse 1. december 2022 eller snarest muligt.

Hvis du mener, at du er den lærer eller børnehaveklasseleder, vi leder efter, og du gerne vil være en del af vores fællesskab, så affyr din ansøgning om 5, 4, 3, 2, 1...

 

Hvis du ringer og forstyrrer os, fordi du har spørgsmål og er nysgerrig efter at vide mere, så skal du ikke APOLLOgize. Ring endelig til afdelingsleder for børnemiljøet Mike Friis Østergaard på telefon 72164082 eller skriv på mail mfo4@furesoe.dk.

 

Ansøgningsfristen er søndag d. 23/10-2022 kl. 23.59. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende og senest i uge 43.

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Lyngholmskolen
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Tlf
7235 7100
Kontaktperson
Mike  Friis Østergaard
Tlf
7235 7100
Adresse
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-10-2022
Udløber
23-10-2022
Kviknummer
LJA-84094508
Jobtype
Fuldtid
Fag
Børnehaveklassen, Ledelse
Beliggenhed