Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lyngholmskolen søger DIG, der kan blive en betydningsfuld dansk- og klasselærer for eleverne i 6.klasse - Genopslag

Lyngholmskolen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
06-01-2022
Kontakt
Lyngholmskolen
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Tlf
7235 7100
Kontakt
Mike  Friis Østergaard
Tlf
7235 7100
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-01-2022
Udløber
26-01-2022
Kviknummer
LJA-83187032
Jobtype
Deltid
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Øvrige Job

NU kan DU skyde det nye år ind med muligheden for at blive en af de vigtigste personer for vores elever i 6. klasse.

 

Har du varme, humor og kompetencer til at uddanne og danne eleverne fagligt, personligt og socialt, så har vi drømmestillingen til dig.

Vi søger en lærer, der har erfaring med eller kompetencer til at varetage læringen inden for dansk og kulturfag.

Vi forventer, at du forstår vigtigheden af at danne stærke relationer til og mellem eleverne, at du kan motivere, er tålmodig, og at du kan tilrettelægge læring med særligt fokus på differentiering, så alle elever har mulighed for at opleve succes og progression.

Du vil blive en del af noget større
Som lærer i en af vores tre 6. klasser vil du være klasselærer sammen med din makker, der underviser klassen i de naturvidenskabelige fag og engelsk. Du vil også blive en del af et professionelt læringsfælleskab med de øvrige lærere på 6. årgang i form af et årgangsteam, hvor målet er at skabe trivsel og læring for alle årgangens elever i tæt samarbejde med hinanden.

Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere har en anerkendende tilgang til eleverne og forståelse for, at alle elever lærer forskelligt. Vi ønsker, at alle elever skal stå på tæer for at udvikle deres potentiale, så de kan blive så dygtige som muligt og være godt rustede til at klare livet og videre uddannelse efter grundskolen.

Samarbejde og struktur
Vi tilbyder et godt kollegialt fællesskab med pædagoger og lærere i alle aldre.

Lærerne og pædagogerne mødes ugentligt i deres årgangsteam, og det meste af undervisningen på årgangen er parallellagt, hvilket tilsammen skaber gode muligheder for undervisningsdifferentiering, holddeling og faglig sparring mellem kollegaer.

Vores skole er en tre-sporet skole med et positivt miljø og stærkt fællesskab.

Vi har cirka 640 elever og 60 lærere fordelt på tre afdelinger: Miniunivers (0.-1. årgang), børnemiljø (2.-5. årgang) og ungemiljø (6.-9. årgang) samt to af Furesø Kommunes specialtilbud. Vores fritidstilbud er velfungerende og stærkt integreret i skolens dagligdag. Skolen er kendetegnet ved gode fysiske rammer og et positivt læringsmiljø, hvor vi har et anerkendende syn på, at alle elever lærer forskelligt. Vi har et stærkt fokus på målsætning, evaluering og samarbejde og er optagede af, hvordan vi får skabt en fleksibel og varieret skoledag for vores elever.

Vil du vide mere, så kontakt afdelingsleder og souschef, Louise Hjorth-Jensen, på tlf. 7216 5036 eller mail lhj1@furesoe.dk.

Stillingen kan være på 80%, men med mulighed for fuldtid.

Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn med tiltrædelse 1. marts 2022 eller snarest muligt.

Hvis du mener, at du er den lærer, vi leder efter, og du gerne vil være en del af vores fællesskab, så affyr din ansøgning om 5, 4, 3, 2, 1 via furesoe.dk/job.

Ansøgningsfristen er onsdag den 26. januar 2022 kl. 12.00.
Vi vil afholde ansættelsessamtaler løbende og senest fredag d. 28. januar.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Lyngholmskolen
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Tlf
7235 7100
Kontaktperson
Mike  Friis Østergaard
Tlf
7235 7100
Adresse
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-01-2022
Udløber
26-01-2022
Kviknummer
LJA-83187032
Jobtype
Deltid
Fuldtid
Fag
Dansk, Øvrige Job
Beliggenhed