Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

LUNDEVEJSSKOLEN HØRSHOLM KOMMUNES SPECIALSKOLE SØGER LÆRER TIL NY 0. KLASSE

Hørsholm Kommune - Lundevejsskolen

Hørsholm, Storkøbenhavn

Indrykket
18-05-2022
Kontakt
Hørsholm Kommune - Lundevejsskolen
Lundevej 19
2970 Hørsholm
Kontakt
Afdelingsleder Palle Kristensen
Tlf
48496701
Lundevej 19
2970 Hørsholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-05-2022
Udløber
03-06-2022
Kviknummer
LJA-83625073
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Børnehaveklassen, Pædagogisk læringscenter (PLC), Pædagogisk psykologisk rådgivning (PPR), Øvrige Job

Lundevejsskolen Hørsholm Kommunes specialskole søger lærer til ny 0. klasse


Lærerstilling (fuld tid) til besættelse 1. august 2022.


Er du en engageret, robust og dygtig lærer?

Brænder du for at arbejde med børn med særlige behov - følelsesmæssige, sociale, faglige og kommunikative udfordringer? Børn, der har brug for ekstra hjælp for at komme i god udvikling? Har du lyst til at arbejde i et lille struktureret skole- og fritidsmiljø? Være en del af et engageret, ligeværdigt og forpligtende teamsamarbejde bestående af 6 socialpædagog/pædagoger og 13 lærere, der dagligt varetager undervisning samt det forebyggende arbejde? Vil du gerne bruge dine kompetencer i at understøtte et skole- og SFOmiljø, hvor udvidet forældresamarbejde prioriteres højt?


Hvis du kan svare ja til ovenstående, så skal du søge stillingen som lærer på Lundevejsskolen i Hørsholm.


Lundevejsskolen er normeret til ca. 40 elever fra 0 9. klasse. Skolen er opdelt i tre afdelingsteams der dækker alle klassetrin. Stillingen er som lærer i 0. klasse. I grupperne er der mellem 4 og 8 elever. Og der er altid minimum to personaler. I gruppe- og årgangsteamene øver vi os til stadighed på at tilpasse den pædagogiske ramme, så den passer bedst muligt til børnenes funktionsniveau. Skolen arbejder med elementer fra low arousal pædagogik, tydelighed og fast struktur og har som udgangspunkt for vores pædagogik, at elever gør det rigtige, hvis de kan.


Vi har kontinuerligt fokus på at foretage de nødvendige justeringer af planen, når der er behov for det.  Som medarbejder på Lundevejsskolen vil du komme til at arbejde tæt sammen med dit team og andre relevante fagpersoner samt leder. Dit professionelle sparringsrum vil primært være i dette regi. Skolen har eksisteret i tre år til august og lokalerne og udenomsarealer er næsten færdige.


I vores arbejde gør vi også brug af alle faciliteterne rundt om i kommunen, f.eks. svømmehal, strand, skov, og vi er ved at etablere et samarbejde med vores naboskole Usserød Skole om bl.a. brug af PLC (pædagogisk Lærings Center)


Du vil, på lige fod med dine kolleger, komme til at deltage i det fortsatte samarbejdet med at skabe rammerne for kommunens specialskoletilbud.


Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst.


Stillingen ønskes besat så hurtigt som muligt, senest 1. august.


Hvad søger vi?

Du kan skabe gode læringsmæssige rammer for vores nye skolestarter. Du skal have undervisningskompetencer inde for dansk og matematik på 0. klasses niveau


Du har gode relationelle og faglige kompetencer og er fleksibel i forhold til din forståelse af den pædagogiske faglighed, undervisningsrammer samt personlige og sociale læring.


Du anser børnenes sociale og relationelle trivsel som en forudsætning for læring og afviger gerne fra den planlagte undervisningsplan for at skabe det mest optimale læringsrum for hver enkel og for gruppen.


Du har fokus på udvikling af børns personlige, sociale og faglige kompetencer og er vant til at understøtte læringssituationer.


Du har erfaring med at skabe læring for udfordrede elever i undervisningen, har stærke relationskompetencer både i arbejdet med elever og forældre, du har mod på at give eleverne handlestrategier, selv når der er modstand, samt lyst til at arbejde med elevernes omgivelser og finde ressourcer og muligheder.


Du trives med at være en del af et lille og dynamisk miljø. Du er god til at arbejde struktureret, fleksibelt, professionelt og omsorgsfuldt samt er omstillingsparat i forhold til egen plan.


Du har lyst til at være en del af en fysisk aktiv hverdag.


Du trives med at få og give kollegial feedback samt deltage i supervision med PPR og andre fagrelevante personer.


Din faglige profil er, undervisningskompetencer inde for dansk og matematik på 0. klasses niveau, uddannet lærer/speciallærer med erfaring inden for specialområdet. Specifikt indenfor autismespektrumforstyrrelser (ASF), ADHD og ADD. Du må meget gerne have indgående kendskab til ASF-specifikke værktøjer som TEACCH, Low arousal, de ti H-er, ABA eller lignende værktøjer.


Mere viden:

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til skoleleder af Lundevejsskolen Thomas Nyborg på tlf. 2075 9186.


Søg sådan:

Brug link Søg jobbet for at søge stillingen eller søg via www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.


Ansøgningsfrist senest fredag, den 03.06.2022. kl. 12.00. Der kan evt. afholdes løbende ansættelsessamtaler, ellers vil der blive afholdt ansættelsessamtaler d. 7/6. Samtalerne vil blive afholdt på Lundevejsskolen kontor. Skolens adresse er Gl. Byvej 10a, 2970 Hørsholm. Hvis du er i bil, er det nemmest at parkere på Lundevej.  


Arbejdssted:

Lundevejsskolen er centralt beliggende i Hørsholm kommune 5-10 min. gang fra Usserød Kongevej.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Hørsholm Kommune - Lundevejsskolen
Lundevej 19
2970 Hørsholm
Kontaktperson
Afdelingsleder Palle Kristensen
Tlf
48496701
Adresse
Lundevej 19
2970 Hørsholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-05-2022
Udløber
03-06-2022
Kviknummer
LJA-83625073
Jobtype
Fuldtid
Fag
Børnehaveklassen, Pædagogisk læringscenter (PLC), Pædagogisk psykologisk rådgivning (PPR), Øvrige Job
Beliggenhed