Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Logopæder til PPR i Gentofte Kommune

Gentofte Kommune

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
15-08-2019
Kontakt
Gentofte Kommune
Bernstorffsvej 161
2920 Gentofte
Tlf
39 98 00 00
Kontakt
Kikki F Andersen
Tlf
40431028.
Bernstorffsvej 161
2920 Gentofte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-08-2019
Udløber
09-09-2019
Kviknummer
LJA-74806934
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Da en af vores kolleger går på pension, og en anden går på barsel, søger vi i PPR Gentofte to talehørekonsulenter/logopæder. Vi søger dels en logopæd til en fast stilling på 37 timer ugentligt dels en logopæd til et barselsvikariat 32 timer ugentligt til og med juni 2020. Begge stillinger er til besættelse 1. november.

Vi søger kolleger, som har et stort engagement i det børnelogopædiske felt, og som er interesserede i at styrke fællesskabernes muligheder for at give plads til, at alle børn kan udvikle sig og trives.

Arbejdsområde

Begge logopæder skal varetage logopædiske opgaver i forhold til kommunens dagtilbud og skoler. Derudover deltager man i det øvrige tværfaglige samarbejde i PPR og i Børn og Skole, Kultur, Unge og Fritid.

Din profil

  • Du er uddannet logopæd (er cand.mag. i audiologopædi, har en eller en lignende uddannelse)

  • Du har stor interesse for og meget gerne erfaring inden for det børnelogopædiske felt

  • Du kan omsætte logopædiske problemstillinger til konkret pædagogisk praksis

  • Du arbejder ud fra en forståelse af, at børn udvikler kommunikation og sprog i deres tætte relationer, hvorfor en af de vigtigste opgaver er at være forældrenes sparringspartner

  • Du har mod på at arbejde konsultativt i inkluderende fællesskaber

  • Du har evne til både at arbejde selvstændigt og til at indgå i tværfaglige samarbejdsfora

  • Du er god til at samarbejde på tværs på alle niveauer

PPR i Gentofte Kommune

Vi har et stærkt fokus på tidlige, tværfaglige og forebyggende indsatser, og vi tilstræber at etablere samarbejder om såvel den gryende bekymring som den større indsats, når der er brug for et rådgivnings-, udrednings- og/eller interventionsforløb. Vi lægger vægt på at være en udviklingsorienteret og fremtidssikret pædagogisk psykologisk rådgivning. Vi er optaget af kontinuerligt at kunne bidrage til understøttelse af arbejdet med børn og unge i dagtilbud og skoler og samtidig udvikle vores indsatser. PPRs rolle er flerstrenget, og vi samarbejder tværfagligt med øvrige fagteam i Børn og Skole, Kultur, Unge og Fritid, som vi organisatorisk er en del af.

PPR ledes af et ledelsesteam bestående af den psykologfaglige og den logopædfaglige leder. Der er 19 logopæder, 24 psykologer og en administrativ medarbejder i PPR. Vores tilbud omfatter de ca. 18.000 børn og unge i alderen 0 18 år, der bor i Gentofte Kommune. Vi betjener kommunens dagtilbud, folkeskoler og privatskoler, ungdomsskole og specialskole, kompetencecentre i skoler og dagtilbud samt en specialbørnehave.

Du bliver en del af et engageret logopædteam i PPR, hvor vi stræber mod det gode tværfaglige samarbejde og bruger tid på faglig udvikling og videndeling, og hvor vi støtter hinanden i en travl hverdag.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for logopæderne, Kikki Førsteliin Andersen på mail kfn@gentofte.dk eller på tlf. 40431028.

Løn og ansættelsesforhold
Man ansættes som konsulent. Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. På børne- og ungdomsområdet indhentes straffeattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er den 9.9 2019 og ansættelsessamtaler afholdes den 18.9 og den 19.9.

Angiv i ansøgningen om du har interesse i vikariatet, den faste stilling eller evt. begge.

 

Ansøgning:
Send din ansøgning elektronisk ved at klikke på knappen "Gå til ansøgningsformular".

Ansøgningsfrist:
9. september 2019 kl.: 09:00
Gå til ansøgningsformular

Gentofte Kommune vil være Danmarks mest attraktive kommunale arbejdsplads. Kunne du tænke dig et meningsfuldt job, på en arbejdsplads med et højt serviceniveau, hvor fagligheden er i top og hvor der samtidig er plads til et arbejdsliv og familieliv i balance? Så er Gentofte Kommune svaret. I Gentofte Kommune tror vi på, at dygtige og tilfredse medarbejdere og ledere er den bedste garanti for, at borgerne får den bedst mulige service.

Læs mere på www.gentofte.dk


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Gentofte Kommune
Bernstorffsvej 161
2920 Gentofte
Tlf
39 98 00 00
Kontaktperson
Kikki F Andersen
Tlf
40431028.
Adresse
Bernstorffsvej 161
2920 Gentofte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-08-2019
Udløber
09-09-2019
Kviknummer
LJA-74806934
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed