Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

LKT pædagog til Engelsborgskolen

Engelsborgskolen

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
14-04-2021
Kontakt
Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 00
Kontakt
Bettina Kallenbach
Tlf
45 28 40 00
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-04-2021
Udløber
04-05-2021
Kviknummer
LJA-81959174
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Brænder du for at skabe inklusion for børn, der har svært ved at finde sig til rette i skolen? Og vil du være en del af en skole med forpligtende teamsamarbejder, hvor vi sammen skaber anerkendende og inkluderende læringsrum?

Vil du sammen med os udvikle et bredere børnefællesskab, hvor alle har deltagelsesmuligheder i skolen?

På Engelsborgskolen samles vi omkring de faglige miljøer, og som LKT-pædagog kommer du til at indgå i velfungerende tværfaglige samarbejder med lærere, pædagoger såvel som ledelsen. Sammen sætter vi rammerne for en velfungerende dagligdag, der skaber udvikling og deltagelsesmuligheder med barnet i centrum for alle vores handlinger.

Vi vægter faglighed og udvikling højt

Du har indsigt i og er refleksiv omkring egen og andres praksis – og går gerne i dialog om den og bidrager aktivt med specialpædagogiske perspektiver og løsningsmuligheder.

Du er knivskarp til at se hvert enkelt barns behov, kompetencer og udviklingspotentialer i dagligdagens forskellige arenaer. Du formår særligt at styrke elevernes sociale kompetencer samt evner at konfliktnedtrappe og håndtere akutte situationer.

Gennem en anerkendende tilgang evner du at skabe stærke relationer til børnene og derigennem tryghed og trivsel blandt de børn, der har brug for en ekstra hånd og guidning i dagligdagen.

Dine arbejdsopgaver er mangeartede og inkluderer blandt andet

  • Arbejde med børnenes trivsel.
  • Udvikle muligheder for at indgå i undervisning og fællesskaber.
  • Understøtte børn med en diagnose eller børn, der har svært ved at finde sig til rette i skolen.
  • Fokusere på både det enkelte barn og grupper af børn.

LKT-pædagog - du er uddannet pædagog og har et fagligt højt niveau

Du har en bred pædagogisk værktøjskasse og erfaring med specialpædagogik, som du trækker på i det daglige arbejde. Du evner at tilpasse de pædagogiske metoder og tilgange til det enkelte barns behov og formår at anvende specialpædagogikken i en almenpædagogisk sammenhæng.

En af dine stærkeste sider er, at du er relations stærk, rammesættende og tydelig i din kommunikation. Det er centralt for dig at identificere, hvad der er på spil i den enkelte situation, så du kan reagere hensigtsmæssigt. Du er en rollemodel, som gerne går forrest og i fællesskab med dine kommende kolleger finder løsninger.

Vi tager hånd om dig fra første dag

Som nyansat tilknyttes du en mentor, der understøtter dig i at komme bedst muligt ind i jobbet, opgaverne og kulturen på skolen.

Din nye hverdag

Du kommer til at blive en del af et team bestående af 6 erfarne LKT-lærere og fire LKT-pædagoger. I dette team er I sammen om at udvikle og understøtte vores praksis, og I har sammen mulighed for at få supervision fra skolens tilknyttede PPR-psykologer. Du vil desuden arbejde tæt sammen med skolens afdelingsledere. Du vil oftest arbejde med børn og klasser i hele skoleforløbet.

LKT-pædagog

Din arbejdstid vil være på fuld tid 37 timer, og den vil bestå af både børnetid og tid til møder med kolleger og forældre.

Du vil få mulighed for at deltage i mange forskellige samarbejdssammenhænge med fokus på kerneopgaven. Derfor er det vigtigt, at du er en omsorgsfuld og tydelig voksen, der er fleksibel samt indstillet på teamsamarbejde, feedback, refleksion og læring.

Du får mulighed for at deltage i og præge skolens pædagogiske udvikling – vi arbejder med at skabe deltagelsesmuligheder for alle børn.
Socialt har vi bl.a. sommerfest, julefrokost og fredagshygge i uformelle rammer.

Hvem er vi?

Engelsborgskolen er Lyngby-Taarbæks næststørste skole med godt 1.000 elever fordelt på fire og fem spor på alle årgange. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling (0.- 3. kl.), mellemtrin (4.- 6. kl.) og udskoling (7.- 9. kl.) men vi er i gang med proces om at blive en todelt skole.
Engelsborgskolen er en gammel traditionsrig skole. Skolen blev bygget i 1909, og vi har således fejret 100-års jubilæum. Skolen har i en årrække været så privilegeret at have stor elevsøgning, hvilket betyder, at der opleves et pres på kapaciteten, og skolen står foran en udbygning og renovering for dermed at være parat til fremtidens udfordringer. Den gamle hovedbygning er fra 1935, og her har udskolingen til huse.

Ledelsen

Skolen har en aktiv og engageret forældregruppe, en ambitiøs skolebestyrelse og en synlig ledelse. Engelsborgskolen er en skole, hvor vi alle gør os umage for at opnå størst mulige læring og trivsel for såvel elever som ansatte. Læs mere om os på Engelsborgskolens hjemmeside.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning inden kl. 12.00 den 4. maj 2021. Vi indkalder løbende til samtale.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at ringe til skoleleder Bettina Kallenbach og høre mere om stillingen på 45 28 40 00 eller på 21 33 16 51 eller du kan ringe til afdelingsleder Tine Friis Jakobsen på 45 28 40 00 eller på 21 42 85 94.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende aftaler på området. Der indhentes straffe- og børneattest på ansøgeren.

 

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 00
Kontaktperson
Bettina Kallenbach
Tlf
45 28 40 00
Adresse
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-04-2021
Udløber
04-05-2021
Kviknummer
LJA-81959174
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed