Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

LKT-lærere og pædagoger til Engelsborgskolen

Engelsborgskolen

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
12-11-2021
Kontakt
Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 00
Kontakt
Bettina Kallenbach
Tlf
45 28 40 00
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-11-2021
Udløber
10-12-2021
Kviknummer
LJA-82947822
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

– faste stillinger på fuld tid med opstart 1. februar 2022.

 

Brænder du for at skabe deltagelsesmuligheder for børn i udsatte positioner? Og vil du være en del af en skole med forpligtende teamsamarbejder, hvor vi sammen skaber anerkendende og inkluderende læringsrum?

Vil du sammen med os være med til at udvikle et bredere børnefællesskab, hvor alle oplever, at de har deltagelsesmuligheder i skolen?

Vil du være med til at opbygge og styrke vores LKT-indsats?

Vi er på Engelsborgskolen i gang med en meget spændende udvikling i forhold til at skabe deltagelsesmuligheder for alle børn, og vi håber på, at du med din faglighed og pionerånd, vil være med på denne rejse.

På Engelsborgskolen samles vi omkring de faglige miljøer, og som LKT-pædagog/-lærer kommer du til at indgå i velfungerende tværfaglige samarbejder med lærere, pædagoger såvel som ledelse. Sammen sætter vi rammerne for en velfungerende dagligdag, der skaber udvikling og deltagelsesmuligheder med barnet i centrum for alle vores handlinger.

Vi vægter faglighed og udvikling højt

Du har indsigt i og er refleksiv omkring egen og andres praksis – og går gerne i dialog om den og bidrager aktivt med specialpædagogiske perspektiver og løsningsmuligheder.

Du er knivskarp til at se hvert enkelt barns behov, kompetencer og udviklingspotentialer i dagligdagens forskellige arenaer. Du formår at have et særligt øje for børn i udsatte positioner, som har brug for støtte i forhold til adfærd, relationer og selvværd.

Gennem en anerkendende tilgang evner du at skabe stærke relationer til børnene og derigennem tryghed og trivsel blandt de børn, der har brug for en ekstra hånd og guidning i dagligdagen.

Dine arbejdsopgaver er mangeartede og inkluderer bl.a. at

 • Arbejde med børnenes trivsel.
 • Udvikle muligheder for at børn i udsatte positioner kan indgå i undervisning og fællesskaber, og ser sig selv som en del af disse.
 • Understøtte børn med en diagnose eller børn, der har svært ved at finde sig til rette i skolen.
 • Fokusere på både det enkelte barn og grupper af børn og deltagelsesmuligheder for alle i fællesskabet.
 • Bidrage til udarbejdelse af handleplaner.
 • Deltage i netværksmøder.
 • Have et tæt samarbejde med forældre og kolleger med afsæt i samarbejde, supervision og vejledning.

LKT-pædagog

 • Du er uddannet pædagog og har et fagligt højt niveau. Har du erfaring fra den specialpædagogiske verden ville det være fantastisk.
 • Du har en bred pædagogisk værktøjskasse og erfaring med specialpædagogik, som du trækker på i det daglige arbejde. Du evner at tilpasse de pædagogiske metoder og tilgange til det enkelte barns behov og formår at anvende specialpædagogikken i en almenpædagogisk sammenhæng.
 • En af dine stærkeste sider er, at du er relationsstærk, rammesættende og tydelig i din kommunikation. Det er centralt for dig at identificere, hvad der er på spil i den enkelte situation, så du kan reagere hensigtsmæssigt.
 • Du er en rollemodel, som gerne går forrest og i fællesskab med dine kommende kolleger finder de bedst mulige løsninger bl.a. qua sparring, supervision og vejledning

LKT-lærer

 • Du er uddannet lærer og har en stor didaktisk viden i forhold til at kunne skabe deltagelsesmuligheder for børn i udsatte positioner og formår at anvende specialpædagogikken i en almenpædagogisk sammenhæng.
 • En af dine stærkeste sider er, at du er relationsstærk, rammesættende og tydelig i din kommunikation. Det er centralt for dig at identificere, hvad der er på spil i den enkelte situation, så du kan reagere hensigtsmæssigt.
 • Du er en rollemodel, som gerne går forrest og i fællesskab med dine kommende kolleger finder de bedst mulige løsninger bl.a. qua sparring, supervision og vejledning.

Vi tager hånd om dig fra første dag

Som nyansat tilknyttes du en mentor, der understøtter dig i at komme bedst muligt ind i jobbet, opgaverne og kulturen på skolen.

Din nye hverdag

Du kommer til at blive en del af et team bestående af erfarne LKT-lærere og pædagoger. I dette team er I sammen om at udvikle og understøtte vores fælles praksis, og I har sammen mulighed for at få supervision fra skolens tilknyttede PPR-psykologer.  Du vil desuden arbejde tæt sammen med skolens afdelingsleder for ressourcecenteret.

Du vil få mulighed for at deltage i mange forskellige samarbejdssammenhænge med fokus på kerneopgaven. Derfor er det vigtigt, at du er en omsorgsfuld og tydelig voksen, der er fleksibel samt indstillet på teamsamarbejde, feedback, refleksion og læring.

Du får mulighed for at deltage i og præge skolens pædagogiske udvikling – vi arbejder målrettet med at etablere og udvikle skolens ressourcecenter, med det formål at sikre deltagelsesmuligheder for alle skolens børn.

Socialt har vi bl.a. sommerfest, julefrokost og fredagshygge i uformelle rammer.

Hvem er vi?

Engelsborgskolen er Lyngby-Taarbæks næststørste skole med godt 1.000 elever fordelt på fire og fem spor på alle årgange. På skolen er vi i gang med proces om at blive en todelt skole med afdelinger for hhv. 0.-5. årgang og 6.-9. årgang.

Engelsborgskolen er en gammel traditionsrig skole. Skolen blev bygget i 1909, og vi har således fejret 100-års jubilæum. Skolen har i en årrække været så privilegeret at have stor elevsøgning, hvilket betyder, at der opleves et pres på kapaciteten, og skolen står foran en udbygning og renovering for dermed at være parat til fremtidens udfordringer. Den gamle hovedbygning er fra 1935, og her har udskolingen til huse.

Ledelsen

Skolen har en aktiv og engageret forældregruppe, en ambitiøs skolebestyrelse og en synlig ledelse. Engelsborgskolen er en skole, hvor vi alle gør os umage for at opnå størst mulige læring og trivsel for såvel elever som ansatte, med afsæt i skolens værdigrundlag. Læs mere om skolen

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning inden kl. 12.00 den 10. december 2021.
Vi indkalder løbende til samtale. Vi glæder os til at høre fra dig!

Du er velkommen til at ringe

til skoleleder Bettina Kallenbach og høre mere om stillingen på telefon 45 28 40 00 / 21 33 15 51 eller afdelingsleder for ressourcecenteret Tasja Jensen på telefon 45 28 40 00 / 20 18 91 36.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende aftaler på området. 
Der indhentes straffe- og børneattest på ansøgeren.

 

 

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 00
Kontaktperson
Bettina Kallenbach
Tlf
45 28 40 00
Adresse
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-11-2021
Udløber
10-12-2021
Kviknummer
LJA-82947822
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed