Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder af nyt specialtilbud i Høje Taastrup Kommune

Høje-Taastrup kommune

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
28-04-2021
Kontakt
Høje-Taastrup kommune
Bygaden 2
2630 Taastrup
Tlf
4335 2400
Kontakt
Karen Koefoed
Tlf
30163915
Bygaden 2
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-04-2021
Udløber
14-05-2021
Kviknummer
LJA-82024935
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Vil du stå i spidsen for at udvikle og drive et helt nyt kombineret specialtilbud bestående af indskoling og dagtilbud til børn i Høje Taastrup Kommune? 
 
Har det specialpædagogiske felt og arbejdet med børns trivsel, udvikling og læringsmæssig progression, uanset deres forudsætninger, din store interesse? Har du erfaring med og visioner for det specialiserede område, så du kan gå forrest i udviklingen og driften af et nyt tilbud af høj kvalitet?  
 
Er du samtidig optaget af ledelse og har stærke relationskompetencer, så du kan skabe motivation i en ny personalegruppe og sikre det gode forældresamarbejde? Og kan du bidrage i samarbejdet med ledelseskollegaer og andre samarbejdspartnere om at understøtte og udvikle opgaven i det tværfaglige/tværprofessionelle arbejde?  
 
Så har du nu muligheden for at gøre en forskel som leder af Høje Taastrup Kommune nye specialtilbud for børn i alderen 3-9 år med betydelige kommunikative og sociale vanskeligheder indenfor autisme-spektret eller børn, der udviser lignende adfærd og har nedsat kognitivt ressource- og funktionsniveau. 
 
I Høje Taastrup Kommune arbejder vi for, at alle vores børn og unge skal udvikles og udfordres, så de trives og lærer mest muligt, uanset forudsætninger. Det gør vi bl.a. ved at: 
 

 • Invitere til et tillidsfuldt samarbejde med barnets forældre med fokus på sammenhænge i barnets liv samt udviklingsmål.  
 • Skabe rammer og forudsigelige strukturer som fundament for det daglige fællesskab.  
 • Tilrettelægge aktiviteter, der styrker barnets sociale og kommunikative kompetencer samt inddrager børnene i daglige gøremål. 
 • Tilrettelægge individuelt såvel som fælles læringsfora, der tager udgangspunkt i barnets kognitive niveau samt interesser.
 • Bruge kendskabet til det enkelte barn til at justere rammer og tilgange, så det matcher det aktuelle udviklingsniveau.
 • Skabe udvikling og læring ved at gøre brug af nærmiljøet omkring institutionen. 
 
Om opgaven: 
Det nye specialtilbud er et kombineret tilbud med plads til i alt 18 børn. Tilbuddet består af et specialiseret indskolingstilbud under folkeskolelovens 3, stk. 2 med plads til 8 elever og et gruppetilbud under servicelovens 32 med plads til 10 børn i alderen 3-5 år. Tilbuddet skal starte op i august 2021.  
 
Du vil blive leder for 11 medarbejdere  2 lærere og 9 pædagoger  som du vil være med til at ansætte. Herudover er der tilknyttet en fysioterapeut, en ergoterapeut, PPR-understøttelse fra psykolog og talehørekonsulent samt administrativ understøttelse.   
 
Tilbuddet er del af Børne- og Ungerådgivningscentret. Du kommer til at indgå i et velfungerende, tværfagligt lederfællesskab i centret. 
 
Din første opgave bliver sammen med os andre  at starte det nye tilbud op med alt, hvad det indebærer. Vi ved, at vi er tidspressede, men vi vil arbejde sammen om at skabe et tilbud, der i løbet af august måned kan tage imod de børn, der her i foråret er blevet visiteret og nu venter på at få et tilbud. Ring gerne til os, hvis du har lyst til at høre mere om, hvor langt vi er kommet. 
 
Om dig:  
 • Du har en relevant uddannelse, f.eks. pædagog- eller læreruddannelse. 
 • Du har praksiserfaring med det specialiserede område og er fagligt velfunderet i forhold til målgruppen, så du kan gå forrest i udviklingen af det specialpædagogiske læringsmiljø. 
 • Du har ambitioner og ideer til udviklingen af et specialtilbud med høj kvalitet og trivsel.
 • Du kan skabe og understøtte et godt forældresamarbejde gennem forståelse for det enkelte barn og families behov og ressourcer.
 • Du er optaget af ledelse og har gerne relevante erfaringer ift. personaleledelse, drift og udvikling.
 • Du kan se både del og helhed i opgaveløsningerne og kan prioritere i den samlede opgavemængde.
 • Du er relationsstærk samt motiverende og tydelig i dine samarbejdsrelationer, så du evner at skabe følgeskab.
 • Du er imødekommende, positiv og indstillet på at bidrage til et godt arbejdsmiljø. 
 
Om os: 
Du vil blive del af en kommune og et børne- og ungeområde, hvor forebyggelse, ressourcesyn og helhedsorientering er i højsædet.  
 
Vi tilbyder: 
 • Stor indflydelse på etablering og udvikling af et helt nyt tilbud 
 • En kommune og et tværfagligt børn- og ungeområde (center) med stort fokus på forebyggelse, ressourcesyn og muligheder for kreativitet i opgaveløsningen  
 • Et tværprofessionelt center med høje ambitioner og stærkt tværfagligt samarbejde  
 • En engageret ledergruppe med godt kollegaskab  
 • Mulighed for lederuddannelse
 • Mulighed for løbende sparring eller supervision 
 
Yderligere information: 
Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. 
Ansættelse er hurtigst muligt, dog senest tiltrædelse 1. juli 2021. 
 
Læs vores børne- og ungepolitik og vores  strategi i Børne- og Ungerådgivningscentret her. 
 
Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte centerchef Karen Koefoed på telefon 3016 3915 eller leder af FamilieSporet Dorte Sustmann Hansen på telefon 2469 1701. 
 
Ansøgningsfristen er: fredag d. 14. maj kl. 12.00 
 
Indkaldelse til samtaler sker: mandag d. 17. maj kl. 12-17 pr. telefon   
Der afholdes 1. samtaler: tirsdag d. 18. maj kl. 12-16 og onsdag d. 19. maj kl. 12-16 
Der afholdes 2. samtaler: onsdag d. 26. maj kl. 10-13.30  

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Høje-Taastrup kommune
Bygaden 2
2630 Taastrup
Tlf
4335 2400
Kontaktperson
Karen Koefoed
Tlf
30163915
Adresse
Bygaden 2
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-04-2021
Udløber
14-05-2021
Kviknummer
LJA-82024935
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed