Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Læsevejleder til Blågård Skole - Genopslag

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-09-2021
Kontakt
Københavns Kommune
Blågård Skole
Hans Tavsens Gade 4
2200 København N
Kontakt
Kamma Cignitti
Tlf
2977 5363
Blågård Skole
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-09-2021
Udløber
26-09-2021
Kviknummer
LJA-82610838
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Specialundervisning, Øvrige Job

Genopslag

 

Vil du være med til at give eleverne på Blågård Skole et fagligt løft, der rykker? På Blågård Skole satser vi stort på elevernes læring, og som vores nye vejleder er du en vigtig aktør i at skabe den faglige forandring. Lyder det som noget for dig?

 

Bliv en del af vores vejlederteam

Skolen søger en læsevejleder, der skal bidrage til et fælles løft af det faglige niveau. Det gør vi for at booste elevernes faglige og sociale progression, så alle elever bliver udfordret og oplever læringsglæde.

 

Dine nye opgaver hos os alle børn skal være i læring og trivsel i alle timer

Som vejleder får du en vigtig rolle, du skal nemlig styrke kvaliteten af undervisningen. Gennem samarbejde med dine nye kollegaer skal vi styrke kvaliteten i den daglige undervisning. Vi vil arbejde med klasseledelse og udvikling af børnenes fællesskaber, så rammerne for børnenes skolegang er trygge og tydelige. Vi vil arbejde med karakteren af undervisningen, så vi sikrer undervisningsdifferentiering, og at børnene undervises ud fra det sted, de er. Og vi vil have fokus på progression, feedforward og -back.

 

Din opgave bliver at sparre med ledelse og kollegaer om, hvad der karakteriserer god undervisning på netop dit fagområde. Du skal i særlig grad give løbende sparring til dine kollegaer med afsæt i konkrete observationer, datakilder og co-teaching. Målet er at skabe høj læring for alle elever i alle timer.

 

Du vil i resten af skoleåret være medunderviser og holddelingslærer inden for dit fagområde og sammen med dine vejlederkollegaer og ledelsen planlægge vores indsatsområder i næste skoleår. I skoleåret 2021-22 vil hovedvægten ligge på vejledningsopgaven, men du vil også indgå i skolens fag- og opgavefordeling og derigennem være tilknyttet et årgangsteam.

 

Vi skal sammen udvikle skolens PLC, så den kan afdække, udfordre og støtte såvel elever som lærere.

 

Din profil

Du skal stå solidt på dit eget faglige og personlige fundament, og vi forventer, at du

 

 

  • har en vejlederuddannelse eller tilsvarende på et af de nævnte fagområder

 

  • har erfaring med både vejledning og undervisning i dit fag

 

  • er en stærk didaktiker med et godt øje for elevens potentiale

 

 

Det er vigtigt, at du er nysgerrig efter at videreudvikle din egen praksis i samarbejde med andre, og at du har en glæde ved at undervise.

 

Du er bevidst om, at vejlederopgaven er at hjælpe kollegaer med at finde nye veje i deres praksis. Dine opgaver med kollegavejledning og sidemandsoplæring kalder på stærke relationskompetencer, og du skal have et godt greb om klasserumsledelse.

 

Du kommer til at indgå i mange samarbejdsfora, og derfor er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner. Du bliver fx en del af vores nye fagfællesskaber og fagteam, hvor du sammen med skolens andre vejledere skal arbejde med didaktisk stilladsering, faglige strategier og progression.

 

Her får du fællesskab og udvikling

På Blågård Skole får du et stærkt, socialt kollegialt fællesskab, der sammen arbejder for at løfte og skabe verdens bedste skole for alle elever.

 

På skolen har vi en læseklasserække, og vi tilbyder alle vores vejledere kompetenceudvikling i forhold til dysleksistrategier. Målet er, at vi løfter den faglige opgave, så elever fra både læseklasserækken og almenrækken oplever inklusion.

 

Om os på Blågård Skole

Vi er en skole i rivende udvikling, og med vores placering på Indre Nørrebro har vi både pulserende byliv og udsigt til grønne oaser. Vores elever afspejler København i al sin herlige mangfoldighed dog har vores udskoling lidt flere børn i udsatte positioner end resten af skolen.

 

Vi rummer flere skoletilbud under et tag: en almen folkeskoleafdeling og en læseklasserække med kompetencecenter.

 

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest. Ansættelse er 37 timer om ugen og med start den 1.oktober 2021

 

Udover din ansøgning skal du uploade CV og uddannelsesbevis.

 

Vi har meget mere at fortælle om den spændende stilling og vores skønne skole, så kontakt os gerne, så uddyber vi. Ring til skoleleder Kamma Cignitti på 2977 5363.

 

Søg via nedenstående link senest søndag den 26. september 2021

Vi planlægger at afholde samtaler den 28. september 2021.
Ansøgning skal sendes igennem dette link:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=176446&DepartmentId=19354&MediaId=4747&SkipAdvertisement=true

Venlig hilsen
Københavns Kommune

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Københavns Kommune
Blågård Skole
Hans Tavsens Gade 4
2200 København N
Kontaktperson
Kamma Cignitti
Tlf
2977 5363
Adresse
Blågård Skole
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-09-2021
Udløber
26-09-2021
Kviknummer
LJA-82610838
Jobtype
Fuldtid
Fag
Specialundervisning, Øvrige Job
Beliggenhed