Del
Gem annonce

Læringsvejleder til Hornbæk Skole

Hornbæk skole

Helsingør, Nordsjælland

Indrykket
14-06-2022
Kontakt
Hornbæk skole
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Tlf
49281680
Kontakt
Simon Svenstrup
Tlf
2531 1682
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-06-2022
Udløber
27-06-2022
Kviknummer
LJA-83719526
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Vi søger en læringsvejleder til vores ressourcecenter, hvor du sammen med de øvrige ressourcepersoner skal arbejde som vejleder og medpraktiker i skolens mange forskellige lærer- og pædagogteams, hvor I sammen planlægger, gennemfører og evaluerer læringsforløb.

Over de kommende 5 år bliver vi en LEAPS-skole, hvor vi sammen med Katafonden implementerer projektbaseret læring som gennemgående arbejdsform på hele skolen. Vi er allerede godt i gang, og du har nu muligheden for at blive en del af en spændende udvikling.

På Hornbæk skole er vi optaget af at udvikle varierede og innovative læringsfællesskaber med en projektbaseret tilgang til læring, hvor eleverne oplever at arbejde med vedkommende og relevant indhold i en god stemning. Vi vil gerne blive endnu bedre til at styrke vores læringsfællesskaber og videreudvikle de kompetencer, som vores dygtige lærere og pædagoger bringer i spil på skolen hver eneste dag. Vi søger en kollega, der kan være med til at understøtte denne udvikling.

Vi tror på, at alle elever har brug for at være en del af et forpligtende fællesskab, og vi har fokus på, at eleverne skal kunne mestre det 21. århundredes kompetencer. Du skal derfor kunne se det vigtige i at arbejde med dette område.

Vi forventer, at du er uddannet folkeskolelærer, og at du måske har en videreuddannelse som læringsvejleder, læsevejleder eller anden relevant uddannelse og har kvalifikationer til at udvikle og understøtte didaktisk og pædagogisk praksis hos kolleger bl.a. gennem medpraktikerforløb i forhold til undervisningens tilrettelæggelse, gennemførelse og evaluering.

Det betyder, at du

  • arbejder relationskompetent
  • har gode kommunikative evner
  • kan arbejde selvstændigt, og ubesværet indgå i forskellige professionelle relationer
  • har kendskab til undervisningspraksis og metoder, som styrker det inkluderende læringsfællesskab i klassen
  • er nysgerrig efter at udvikle undervisning, der understøtter projektbaseret læring.
     

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads i smukke omgivelser tæt på skov og strand med et godt kollegialt fællesskab, hvor vi vægter teamsamarbejde højt.

På Hornbæk Skole er vi ambitiøse omkring alle elevers læring og trivsel – også dem, der har brug for en ekstra hjælpende hånd.

 

Vores skoles fornemmeste opgave er at give eleverne de bedste læringsoplevelser. Vi vil sammen skabe mangfoldige og varierede fællesskaber, hvor målet er, at ingen skal opleve, at de står alene.

Læs mere om vores skole på https://hornbaek-skole.aula.dk/ Her er der også link til vores facebookside.

Hvis ovennævnte er noget for dig, ser vi frem til at tale med dig og høre mere om, hvad du særligt brænder for. Ring til skoleleder Simon Svenstrup 2531 1682 eller afdelingsleder Jeanette Scaglione Jordahn på tlf. 2531 1684 for yderligere information eller aftale om besøg på skolen.

Sidste ansøgningsfrist er den 27. juni kl. 8:00. Der afholdes løbende samtaler - samt samtaler tirsdag den 28. juni 2022 kl. 17:00 – 19:00 og onsdag den 29. juni 2022 kl 17:00-19:00.

Stillingen lønnes efter overenskomsten med indplacering på relevant grundlønstrin. Hertil ydes eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.
Helsingør Kommune kræver, at der indhentes en straffe- og børneattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.

Du skal sende din ansøgning via kommunens hjemmeside https://www.helsingor.dk/om-kommunen/job-og-uddannelse/ledige-job/

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation
Hornbæk skole
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Tlf
49281680
Kontaktperson
Simon Svenstrup
Tlf
2531 1682
Adresse
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-06-2022
Udløber
27-06-2022
Kviknummer
LJA-83719526
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce